mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 deckine attıklarını gösteriyo ama çekince gidiyo listeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 ben rakibin eline giden random kartları soruyosun sandım kendi eline gelen random kartı unutman ayrı bi problem zaten :D quest mage oynuyosun ve hangi ice block senin değil onu çözemedin galiba? x) ben de öyle oyun kaybettim lol bi kere de discover ettiğim kart questin son kartıymış ve elim fullken kart generate ettiğimden quest'imi yakmıştım ahahah shit happens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 iceblock ve molten reflectionlar çok birikebiliyo işte. karışıyo oyuna çok fazla dikkat etmediğin zaman. reno, kazakus gibi kartlara indicator koyuyolarsa, shifter zerus'a falan koyuyolarsa bunlara da koymaları lâzım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 dün 2 kere the dream yaptım birinde mirror quest magede adamın questini yaktım (1 mana olanı oynamamıştık ikimiz de 3. tura kadar) diğerinde de rogue'un quest ödülü kartını yaktım çok eğlenceli ya onları yakmak https://hsreplay.net/replay/QiFpvQwJedAtBtZN2jagRA#turn=5b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Laurelin said: trolden'in son videosundaki muzik secimleri :).. https://www.youtube.com/watch?v=2u0U-6yE6_I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=K5uQ10PBCJc GIT CANCER SON. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Spyro said: Laurelin said: trolden'in son videosundaki muzik secimleri :).. https://www.youtube.com/watch?v=2u0U-6yE6_I http://nerdist.com/wp-content/uploads/2015/08/Screen-Shot-2015-08-17-at-6.35.39-PM-970x545.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Spyro said: Laurelin said: trolden'in son videosundaki muzik secimleri :).. https://www.youtube.com/watch?v=2u0U-6yE6_I the hype train has no brakes :3 http://nerdist.com/wp-content/uploads/2015/08/Screen-Shot-2015-08-17-at-6.35.39-PM-970x545.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Freeze mage to the legend in 2017 FeelsGoodMan X( liste&winrates https://i.gyazo.com/88daacb8a7ab366f41c65aa3b845203e.png last 24 hours ustalık dönemim last 3 days'in içinde quest mage var + freeze mage oynamayı öğrenirken epey bocaladım %50 civarı vs.) yalnız garip bi tatmin edici oldu bu, ne ladder'da ne twitch'te bir tane bile freeze mage oynayan yok. İnsanlar ice lance olmadan mümkün mü onu bile bilmiyor muhtemelen. Bu işimi bi yandan kolaylaştırdı (warrior'ların çoğu secret mage falan sanıp t5-6'ya kadar iyi oynamadı, diğer bi çoğu da uzun bi süre ne yapması gerektiğini ayıkamayan ezberci tipler zaten gerçi neyse :P) Hunter ve pirate warrior çok zorladı sonradan işin kurtluklarını iyice çözdüm. Son tahlilde freeze mage oynamak başka bişeymiş, şiir yazar gibi hissediyosun valla kendini. Uyaklara kafiye dizip anlamı yitirmemek gibi tıpkı (ne dedim lan ben) Pleb'ken bunu diyenlere, hadi ordan stallayıp burn'e boğuyosun işte adamı nedir yani falan diye düşünüyodum. Pek öyle değilmiş. Deck'i yapan Thunderup'a da saygılarımı iletmiş olayım. Adam iyi çözmüş valla işi, 3 gün önce falan bunla legend olmuştu 20-5 gibi bi skorla (hoş o zamanlar hunterlar/druid'ler rafine değildi belki daha kolaydı işi :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Drakonid Operative den gina geldi. Bari discover degil de deckten random kart versin. Dun elemanin birisi 4 tane drakonid operative oynadi. Benden cektigi kartlar; Fire Elemental, Servant of Kalimos, Blazecaller, Kalimos Primal Lord. Birde bunlari sirayla oynadi. Haliyle gg nin krali oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Ben de günlerdir freeze variantları üzerinde uğraşıyorum. Quest/giantlar bazen yog şeklinde baya bir uğraştım ama açıkçası pek çalıştıramadım desteyi. Win rate çok yüksek değildi. Özellikle şu mage questini tamamlamak çok zor, rogue görevini 3. turnde tamamlıyor mage 28. kartta tamamlıyor. Daha sonra yukarıdaki freeze destesini denedim, rank 5'e kadar çok iyi win rate ile getirdi. Deste iyi çalışıyor. Freeze tecrübem fena değil ama post scientist oynamamıştım açıkçası. Bu deste de şu aşamada onun kadar iyi çalışıyor "şu anki durumda" ama desteler daha rafine hale geldikçe bu kadar rahat oynanmaz gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 yav said: Freeze mage to the legend in 2017 FeelsGoodMan X( Emperor'suz Ice Lance'siz nasıl oynanıyor Freeze ? Ben Quest Mage oynadım ama gerçekten yavaş ve Dirty Rat = GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 arezd said: Bu deste de şu aşamada onun kadar iyi çalışıyor "şu anki durumda" ama desteler daha rafine hale geldikçe bu kadar rahat oynanmaz gibi geliyor. biraz ben de endişeliyim şu anki duruma özel mi iyi performans gösterdi bu deck acaba diye ama üzerine düşününce gelecek görür gibi oluyorum. 1) eski freeze mage'in hard counter'ı control warrior artık armor konusunda çook daha zayıf. (ek senaryo: freeze mage çok oynanırsa elbette cw kendini buna adapte eder. çok oynanmaz diye umuyorum x)) 2) eski aggro decklere göre şu an ki aggro deckler daha az ve gene daha zayıf. 3) reno/healbot yok. Tüm oyundaki healleri düşünürsek, - Priest 'priestofthefeast' üstüne bi ton kartla kurtarabiliyor - elemental şaman, kalimos'u 1'den fazla kez oynayarak kurtarabiliyor (12 heal) (elemental keşif etc) - handlock'un 1 turn'de alacağı heal maks. 6-9 falan (earthen+s.soul) - taunt warrior'un 1 turn'de alacağı maks. armor: 12. Çoğu zaman aynı turn yapamıyorlar zaten bunu. Sonuç: Pozitif bence :D Counter'ları düşünürsek de, - en barizi Hunter. Deathrattle'lı minyonlar + hero power'ı durdurmak çok zor. Burst'ü de acayip. - Pirate warrior çok iyi oynayarak (ve çekerek) ekarte edilebiliyor ama gene de counter sayılabilir. - Diğer aggro deck'lere bakarsak, token druid: düzgün stall+ iyi oynanmış doomsayer: gg (living mana'yı frostladın mı oyunu yok adamların lul) - zoo, explosive başlangıç yapamazlar stall'ını vakitlice çekersen gene hiç şansları yok. - aggro şaman, daha pek görmedim ama illa ki olacak bu da. üsttekiler için dediklerim geçerli. - rogue counter olmaktan aşırı uzak, o 5/5'ler maymun oluyor. rahatsız olan varsa reçetesi freeze mage o kadar söyleyeyim. Ayrıca alex'siz emiyosun adamları genelde kendi dagger'larıyla 2'şer dmg yedikçe vs. heal sıfır zaten. Sonuç: %20-30 falan Hunter/Priest oynanmadıkça ortam temiz. :D tl,dr: Kesinlikle tüm desteler daha rafine hale geldikçe bu deste daha rahat oynanmayacak amma velakin freeze mage de daha rafine hale gelecek... sonuç olarak gideri olacak gibi hissediyorum :D - - - emperor'suz ice lance'siz nasıl oynanıyor aşağı yukarı yukarıdaki sebeplere bakıyor o da. Şöyle ki OTK yapamıyosun kesinlikle. O yüzden hep 2-3 turn içerisinde öldürmeyi planlaman lazım. Bunu da sürekli burst/mana denklemi kurup, defansa kafa yorarak yapıyosun. (portal+iceblock / alexs.+mirrorimage hep t10 komboları misal) Antonidas/alex öncesi board temizliği (doomsayer vs) Glyph'den meçap'ına göre aoe veya burst kapma olasılığı vs. hep deck'i cazibeli hale getiriyor. Arcanologist çok iyi kart, önce secretlarını çekip deck'ini sadeleştirmeye çalışıyosun. (Ice barrier'ı mumkün mertebe yerde ufak minyon varken önce oynayarak yedirtmeye çalışıyosun misal, freezemage101 gibi dursun bu da burda) Glyph aşırı iyi bir kart. 8 mana pyroblast, 2 mana fireball (3xfireball=18dmg tek turn müthiş bişey), 3.ice block, 5ve6. stall (1 mana nova/4mana blizz. çok iyi), hep çok olası senaryolar. Aggro meçapa karşı yine 1 mana volcanic potion acayip. (Thalnos'la kombola 3 dmg aoe + draw, çok tatlı çok) (son olarak glyph gerke antonidas öncesi gerek antonidas'la birlikte taramalı tüfeğe dönüşüyor; 0-1-2 manalık spell bulma şansın %100) oynanıyor yani arkadaşlar :D ve de aşırı zevkli. son edit: Quest mage kendinizi seviyosanız r5 sonrası oynamayın :D gereksiz zor bir quest, efora değmiyor. 3-5 kere yapıp zevkine varıp bir kenara atmalık bir deck quest mage. Çok iddialıyım bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 çizgi roman yapmışlar reno'nun gidişiyle ilgili haha http://imgur.com/a/34LO1 uzun biraz. çizimler muazzam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 rank15te basladim yavuzun frost mage dekiyle. hic rank kaybetmeden rank 10 oldum. sayiyodum dun ama unuttum kac skorum ama 9-3 veya 10-4 gibi bisey sanirim. rank10da dedim madem artik dusmuyoruz su miracle dekini deneyeyim bi yine yavuzun koydugu. muazzam dek. hastasi oldum. miracle hissiyatini sonuna kadar aldim cok uzun suredir keyif almiyodum oyundan gercekten cthun xpsi ciktiginda baya oynadim biraktiydim sadece arena veya gunluk questleri yapiyodum gold gelsin diye. sifir frost mage tecrubem var ilk kez oynadim frost mage ama hakkaten DATMIN ediyor deck. sherazin muhtesem bi kart. bana tek cikan legendary o oldu 23 pack actim totalde. surekli threat olmasi cok iyi ve 4 mana. bazi oyunlar oldu 3 kere respawnladigim falan cok cok cok iyi kart su anda baya underrated sanirim ilerde cok deckte goruruz gibi geliyo. ozellikle deathreattle'i kopyalanabiliyo olmasi falan illa bi deathrattle rog cikar. su agro token druid fena deil gibi duruyo bu arada. pirate warrior baya azaldi rank 10-5 arasi simdilik 1 kere mi ne gordum. o druid deki bide bitane hunter deki var yine aggro paramparca ediyo pirate warrioru. quest rogue bambaska bi oyun stili oldugu icin cok hosuma gitti. taunta karsi cok zorluyo ama gercekten. yinede taunt warrior cok zor deil yakin heralde yuzde 50ye belki fazladir winrate ama freezemage oynarken hic kaybetmedim quest roga. cok agir hard counteri quest rogun gercekten. abi oyunda cesitlilik gormek mutlu etti aylar sonra. bitek shaman ve pirate warrior gormekten gina gelmisti. oyun oyle cikmaza girdiginde gercekten insanin oynayasi gelmiyor amk. yine bikac haftaya oyun 2 dekle oynanmaya baslanmaz umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 yok ya şu an çok çeşitli deckler var baya bi gider bu böyle bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 ROGUELAR TUR 4TE QUESTİ TAMAMLAYIP ÖLDÜRÜYOLAR BİZİ QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 1-2 hafta sonra kripp zirlamaya baslicak, designer insight gelicek >All charge minions are going to wild >no new bland charge minions >warsong commander still grants +1 attack to charge minions >game balance achieved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 kripp ne ya hs komünitesindeki net biçimde ne gereksiz insan resmen HS'un yiğit bulutu ne başarısı var adamın streami desen sıkıcı anlamsız bilgisi desen ne bilgisi yutuba salak salak 2 tane gameplay videosu koyuyo > Vegan sırf bu bile bir çok şeyi açıklıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 krippi sevme nedenim SPIDEE'ye benzemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 pirate warrior 1 kere geldi rank10-5 arasi. 17 mac 9 midrange hunter. tek mac kazanamadim bitane bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 mulgear6 said: kripp ne ya hs komünitesindeki net biçimde ne gereksiz insan ne başarısı var adamın En başarılı arena oyuncusu diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 değil. bi başarısı yok turnuva olarak keza hafu'da öyle rank mank oynarken görmüyorum zaten takipte etmiyorum paso arena spamliyorlar ortak özellikleri nolifer gibi günde 20 saat diablo3 oynamaları baskada bi başarıları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 kripp de hafu da istedikleri her sezon 200 maç içinde legend olurlar, neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ya ashdufhuadsfha. mulgear ile 2'niz laf etmişsiniz ya mesela kripp'e arena'da ikinizin ortalamasının toplamından daha yüksek ortalamaya sahip olabilir kripp :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar