Eternal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Al teorik win sana quest warrior'dan dsufhds http://i65.tinypic.com/igd8cm.png en son adamın 5/10 alley armorsmith'in mc leyip 15 armor falan bastım kendime. bu ss'den sonra çıktı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 eternal'ı banlayabilir miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 mazin yetmez öle beni banlatma ricalarına falan biLader =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 sen de taş devrinden kalma alışkanlıklarını değiştir kardeşim o zaman tinypic nedir ya ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 ne biliyim upload pic yazdık google'a koyduk işte sanki her allahın günü buralara ss'ler falan upload ediyoz ne bileyim sdfuhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 imgur kullanın abi. bi dns uzağınızda. bu arada bence wild kartları patlatmayın. yarın bir gün tüm kartlar karıştırılır ya da wild'dan standard'a kart geçirilir falan, blizz'e belli olmaz. en azından gondarın dediği gibi brawl vs için falan da kullanabiliyosun ya da adventure'ların heroiclerini yapmakta işe yarayabiliyolar güzel oluyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Ya ben de yendim onyxia cekip teori isin espirisi Winrate cok dusuk. Kasasi gelmiyor insanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 ben de kırmıyorum wilde gidenleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 abii quest mage çok tatlı ya arcane giantlı olan. bi de quest rogların üzerinden geçiyo sanırım. benim karşımdakiler çok kötü oynamadıysa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Yeni freeze mage diyorlar ona. 4 giant ile çok tatlı eziyorsun. Quest'i craft'layasım var onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 dün eloise oynarken görmüştüm ben, questi de craftladım bugün. çok hoşuma gitti sen de craftla gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Kaede said: Quest warriora autowin o priest decki ya Teorik olarak bile kazanma sansin yok benim 50% uzerinde win rate abi onunla.. hatta questi hizli tamamlayamazsa kazaniyorum hep.. bazen tamamladiktan sonra da kazaniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Dust'ım olmasına rağmen 2K dust harcasam mı diye halen düşünmüyor değilim doğrusu :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 abi yap gitsin :D mirror maçı yaptım şimdi, coin herifteydi, o da quest için sayılıyomuş tabi. haliyle adam benden önce bitirdi questi. hatta 6-7 turn önce bitirdi sanırım. ilk turn direk 2 babbling book attı zaten. bi kere de ice block'u kırdı. ama ben giantları önce indim, o savunmaya geçmek zorunda kaldı. sonra questi bitirip kazandım oyunu. çok keyif alıyorum şu an :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Rank kaçtasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 bu ay ilk defa oynuyorum ranked, 20'ydim işte 5-6 maç yaptım quest mage ile şu ana kadar kazandım hepsini 17'deyim şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 bahsettigim priest decki ile pirate warrior yenemiyorum bu arada.. kagit uzerinde etkili cevaplar var gibi duruyor ama olmuyor niyeyse.. asiri hizli deck.. bi de pirate druid cikti dun karsima.. fena bir seye benziyor.. 3. turnde concede ettim :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 ilk defa yenildim, murloc paladine. muhtemelen bunun da üzerinden geçer ama baya kötü çektim. alex - ice block - ice block - giant çektim oyun başı. üstüne 2 nova + 2 blizzard son 5 kartın içine girmiş :D tabi bunlar kaç oyunda bir olur yani önemli değil zaten de asıl oyunu kaybettiren benim misplay yapmamdı. deck dışı spell kullandığımı unutup, quest'in elime gelmesi sonucu 1 overdraw oldu. blizzard yandı, gg oldu. o hatayı yapmasam bu kadar kötü çekmeme rağmen yine de kazanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 mage çok inanılmaz degil mi ya, full kurulu board, adam 6 turn kesemiyorsun yok iceblocktu yok blizzardı vs. sonra kafaya sınırsız fireball. yapabileceğin çok bir şey de yok hem. illa agro deck mi oynamak lazım ben neyi kaçırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 benim oynadığım deckte fireball yok. antonyo da yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Dün hsdogdog'un deck'i ile giant mage'i aldım. Yogg yerine koyduğum antonidas sayesinde. Güzel maçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Arena oynayan varsa tam zamani su aralar. Bir kere 6, bir kere 2 win aldim gerisi min 7 10 kusur arenada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 niye tam zamanı? sen yeniyosan başkaları yeniliyo sonuçta :D demin yaptım bi hunter arena. iyi gibiydi de deck ama rogue'lar üstümden geçti. silaha zehir veren kart OP'ymiş. 5-3 bitti shaman'la yapacam şimdi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 ben 3 arena yaptım toplam win 2 bayadır ara vermiştim ondan mı bilmiyorum ama o kadar imkansız draftlar geliyor ki karşıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar