Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

imgur kullanın abi. bi dns uzağınızda.

bu arada bence wild kartları patlatmayın. yarın bir gün tüm kartlar karıştırılır ya da wild'dan standard'a kart geçirilir falan, blizz'e belli olmaz.
en azından gondarın dediği gibi brawl vs için falan da kullanabiliyosun ya da adventure'ların heroiclerini yapmakta işe yarayabiliyolar güzel oluyo bence.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yap gitsin :D

mirror maçı yaptım şimdi, coin herifteydi, o da quest için sayılıyomuş tabi. haliyle adam benden önce bitirdi questi. hatta 6-7 turn önce bitirdi sanırım. ilk turn direk 2 babbling book attı zaten. bi kere de ice block'u kırdı. ama ben giantları önce indim, o savunmaya geçmek zorunda kaldı. sonra questi bitirip kazandım oyunu.
çok keyif alıyorum şu an :]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk defa yenildim, murloc paladine. muhtemelen bunun da üzerinden geçer ama baya kötü çektim.
alex - ice block - ice block - giant çektim oyun başı.
üstüne 2 nova + 2 blizzard son 5 kartın içine girmiş :D

tabi bunlar kaç oyunda bir olur yani önemli değil zaten de asıl oyunu kaybettiren benim misplay yapmamdı.
deck dışı spell kullandığımı unutup, quest'in elime gelmesi sonucu 1 overdraw oldu. blizzard yandı, gg oldu. o hatayı yapmasam bu kadar kötü çekmeme rağmen yine de kazanırdım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...