yav Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 winter şamp. izliyorum, bu defa oyuncular birbirine daha yakın bir şekilde oturuyor. Başından beri dikkat ettim, oyun sırasında göz kontağı kuran/rakibi kesen (tilt etme ve bilgi edinme amaçlı) sadece Sthan ve Pavel oldu ve çok iyi bir şekilde yerinde zamanında yapıyolar bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Pavel cok iyi ya : Spiker : senin elenmenden korkuyordum cunku paketler icin sana oy vermistim Pavel : ben de endiselenmistim cunku ben de kendime oy verdim ve 3 bedava paketi istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 :D :D :D olm ben pavel'i çok seviyorum elalem mal mal ezmeye çalışıyor paveling book geyiğine. çocuk hem prim vermiyor hem kendisiyle dalga geçmesini biliyor. hem de hakikate bakarsak gerçekten çok iyi bir oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 pavel noldu elendimi fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 decider maçı var bugün yenilirse eleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 çinli bütün maç şapkayı yedi lel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 yine tek pack alırsam kendimi kesecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 1 pack incm fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 1 PACK LUL >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 pavel nııbı elendi ayyylmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 PAVEL = THISJ v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 selam beyler packi olan varmı fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 mulgear6 said: PAVEL = THISJ v2 pavel yine 1 mac kazandi.. buna da sukur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Shtan'a bastım ben valla, baya da güveniyorum adama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 çok kötü oynadı diğeri de kazanmaı haketmiyodu ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 drakonid operative diye bi kart var oyunda ya saç ma lık druid-warlock maçı epey tartışmaya açık gerçi uproot doğru oyun ama pavel'in verdiği yanıt şaibeli tekrar bakmak lazım hastayım kafa gitti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 iceblock basmayıp o maçı verdikten sonra dahada toparlanamadı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Fin said: iceblock basmayıp o maçı verdikten sonra dahada toparlanamadı zaten hangi maçtı o, vod'dan bakiim merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 vod düşmedi druid yada warlock vs mage olması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 turnuvada tanidigim oyuncular arasinda en sevdigim frozen'di.. ama buyuk turnuvalarda izlemedigim icin guvenemedim adama.. simdi finale oynuyor.. gittik aptal gibi pavel'e bastik.. favoriler hep patliyor iste :).. dunku neirea macinda efsane comeback yapti.. unfavorable oldugu maci sona sakladi ama devamli kafasi ondaydi (oflayip duruyordu kazandiktan sonra bile).. ama dragon priest ile dovdu neirea'nin renolockunu.. dirty rat ile aldi maci walla :).. firsatiniz olursa dunku son oyuna bakin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 mislethal checked missplays checked highrolling checked lowrolling rakip checked frozen hak etmiyor abi final'i çok net. Umarım shtan alır 4-0 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 shtanudachi bence de daha guclu.. buyuk ihtimalle de o alacak ama it's the hearthstone :P.. frozen'in rakibi baya zayifti zaten cok sevemedim o adami.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 docpwn mu zayıftı la? geçen turnuvada 9-0 mı ne yaptı o adam lan, ben baya beğenmiştim orada. hatta pavel'e vermesem ona verirdim muhtemelen. frozen neira'nın freeze mage'e karşı 1 hp yerine 7 hp'de ice block patlattı ve %99 kazanacağı oyunu verdi. ama punishlenmedi. yani o oyunu kaybetti ama öle hata yapan adamın komple maçı kaybetmesi lazımdı..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 ilk defa izliyorum adami ben.. onceki turnuvasini gormedim de.. shtan gibi bam bam bam bi oyun goremedim.. zayif geldi.. yine de en iyilerden sonucta adam ordaysa.. kahve agziyla konusuyorum ben :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 tüm yarı final'in ilk turn'ü T1-10/10 Edwin'di düşünsene :D Biraz yandı orda devreler adamda muhtemelen. Hatta hadi madem benim de yogg'um ötsün biraz dedi 2.oyun, nanay :D sonra silkerim böyle aşkın ızdırabına kafasına girmiş olması muhtemel. Pavel'e karşı çok sıkı oynadı mesela yoksa. Onun dışında ben de çok tanımıyorum docpwn'ı ama 7/7 yapan çok az kişi var prelim'de hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar