Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
winter şamp. izliyorum, bu defa oyuncular birbirine daha yakın bir şekilde oturuyor. Başından beri dikkat ettim, oyun sırasında göz kontağı kuran/rakibi kesen (tilt etme ve bilgi edinme amaçlı) sadece Sthan ve Pavel oldu ve çok iyi bir şekilde yerinde zamanında yapıyolar bunu.
Mesaj tarihi:
Pavel cok iyi ya :

Spiker : senin elenmenden korkuyordum cunku paketler icin sana oy vermistim

Pavel : ben de endiselenmistim cunku ben de kendime oy verdim ve 3 bedava paketi istiyorum
Mesaj tarihi:
:D :D :D

olm ben pavel'i çok seviyorum

elalem mal mal ezmeye çalışıyor paveling book geyiğine. çocuk hem prim vermiyor hem kendisiyle dalga geçmesini biliyor. hem de hakikate bakarsak gerçekten çok iyi bir oyuncu.
Mesaj tarihi:
drakonid operative diye bi kart var oyunda ya
saç ma lık

druid-warlock maçı epey tartışmaya açık gerçi
uproot doğru oyun ama pavel'in verdiği yanıt şaibeli tekrar bakmak lazım
hastayım kafa gitti zaten
Mesaj tarihi:
turnuvada tanidigim oyuncular arasinda en sevdigim frozen'di.. ama buyuk turnuvalarda izlemedigim icin guvenemedim adama.. simdi finale oynuyor.. gittik aptal gibi pavel'e bastik.. favoriler hep patliyor iste :)..

dunku neirea macinda efsane comeback yapti.. unfavorable oldugu maci sona sakladi ama devamli kafasi ondaydi (oflayip duruyordu kazandiktan sonra bile).. ama dragon priest ile dovdu neirea'nin renolockunu.. dirty rat ile aldi maci walla :).. firsatiniz olursa dunku son oyuna bakin..
Mesaj tarihi:
mislethal checked
missplays checked
highrolling checked
lowrolling rakip checked

frozen hak etmiyor abi final'i çok net. Umarım shtan alır 4-0 falan
Mesaj tarihi:
shtanudachi bence de daha guclu.. buyuk ihtimalle de o alacak ama it's the hearthstone :P..

frozen'in rakibi baya zayifti zaten cok sevemedim o adami..
Mesaj tarihi:
docpwn mu zayıftı la? geçen turnuvada 9-0 mı ne yaptı o adam lan, ben baya beğenmiştim orada. hatta pavel'e vermesem ona verirdim muhtemelen.

frozen neira'nın freeze mage'e karşı 1 hp yerine 7 hp'de ice block patlattı ve %99 kazanacağı oyunu verdi. ama punishlenmedi. yani o oyunu kaybetti ama öle hata yapan adamın komple maçı kaybetmesi lazımdı.....
Mesaj tarihi:
ilk defa izliyorum adami ben.. onceki turnuvasini gormedim de.. shtan gibi bam bam bam bi oyun goremedim.. zayif geldi..

yine de en iyilerden sonucta adam ordaysa.. kahve agziyla konusuyorum ben :)..
Mesaj tarihi:
tüm yarı final'in ilk turn'ü T1-10/10 Edwin'di düşünsene :D
Biraz yandı orda devreler adamda muhtemelen.
Hatta hadi madem benim de yogg'um ötsün biraz dedi 2.oyun, nanay :D
sonra silkerim böyle aşkın ızdırabına kafasına girmiş olması muhtemel.

Pavel'e karşı çok sıkı oynadı mesela yoksa. Onun dışında ben de çok tanımıyorum docpwn'ı ama 7/7 yapan çok az kişi var prelim'de hani
  • Yeni Oluştur...