Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

winter şamp. izliyorum, bu defa oyuncular birbirine daha yakın bir şekilde oturuyor. Başından beri dikkat ettim, oyun sırasında göz kontağı kuran/rakibi kesen (tilt etme ve bilgi edinme amaçlı) sadece Sthan ve Pavel oldu ve çok iyi bir şekilde yerinde zamanında yapıyolar bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

turnuvada tanidigim oyuncular arasinda en sevdigim frozen'di.. ama buyuk turnuvalarda izlemedigim icin guvenemedim adama.. simdi finale oynuyor.. gittik aptal gibi pavel'e bastik.. favoriler hep patliyor iste :)..

dunku neirea macinda efsane comeback yapti.. unfavorable oldugu maci sona sakladi ama devamli kafasi ondaydi (oflayip duruyordu kazandiktan sonra bile).. ama dragon priest ile dovdu neirea'nin renolockunu.. dirty rat ile aldi maci walla :).. firsatiniz olursa dunku son oyuna bakin..
Sosyal ağlarda paylaş

docpwn mu zayıftı la? geçen turnuvada 9-0 mı ne yaptı o adam lan, ben baya beğenmiştim orada. hatta pavel'e vermesem ona verirdim muhtemelen.

frozen neira'nın freeze mage'e karşı 1 hp yerine 7 hp'de ice block patlattı ve %99 kazanacağı oyunu verdi. ama punishlenmedi. yani o oyunu kaybetti ama öle hata yapan adamın komple maçı kaybetmesi lazımdı.....
Sosyal ağlarda paylaş

tüm yarı final'in ilk turn'ü T1-10/10 Edwin'di düşünsene :D
Biraz yandı orda devreler adamda muhtemelen.
Hatta hadi madem benim de yogg'um ötsün biraz dedi 2.oyun, nanay :D
sonra silkerim böyle aşkın ızdırabına kafasına girmiş olması muhtemel.

Pavel'e karşı çok sıkı oynadı mesela yoksa. Onun dışında ben de çok tanımıyorum docpwn'ı ama 7/7 yapan çok az kişi var prelim'de hani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...