Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Buda muhteşem bir deck , golden finja çıkmıştı ne yapacam bu kartı derken bi denedim öyle böyle etkili değil bu kart turn 5 de yere koydunmu direk oyunu bitirebiliyor , murloc warleader ve bluegil in bir anda işin içine dahil olmasıyla farklı bir manzara çıkıyor.
Mesaj tarihi:
Lanet olsun ya casual a gold kasmaya giriyorum karşıma reno priestler reno kazakus mage ler felan çıkıyor valla bu reno yüzünden oyundan sogudum , gittiği gün oyunu tekrar severim belki.
1 oyun 20 dk felan sürermi ya millet tam işsiz güçsüz herhalde bu kdr çok vakitleri var ilginç valla.
Mesaj tarihi:
2 hafta önce silmiştim bu iş böyle olmayacak diye
dayanamayıp 6 gün önce tekrar yükleyip yardırdım işte
bırakmak istiyorum da yerine bişey koyamadım
kız bulsanıza bana arkamdan konuşcaanıza dsffd
Mesaj tarihi:
5-0 seriden sonra gelen yenilgiye bile tilt olan benim gibilere ne tavsiye edersiniz?

Çok saçma geliyor kendime bile, balla kazandığın maçlar falanla 5-0 olunca herşey güzel, 5-1 olunca deliye dönüp kapatıyorum oyunu. Resmen salt dolu heryerim. Tilt olmadan oynamaya kalksam çok daha iyi olucak rakamlarım eminim, maç içinde bile 2-3 kötü drawdan sonra "meh" moduna geçip düzgün oynamıyorum , belki düzgün oynasam kazanıcam.

eskiden durmuyodum saltlı saltlı oynamaya devam ediyodum şimdi en azından 1 mağlubiyet bile alsam hemen kapatıyorum oyunu, bu sefer de gameplay gelişmiyor
Mesaj tarihi:
2 ileri 1 geri iyidir, 3.kez yenildin mi bırakacaksın(:D

bu arada farklı shaman listeleri ve dragonpirate warrior denedim
r4-1 arası 3 kere indim çıktım sanırım
en son r4'den sonra paso şunu oynadım ve bence en iyisi bu (%64'le felan legend olmuşum): http://www.vicioussyndicate.com/wp-content/uploads/Spos-Aggro-Shaman-2.png
-aya +leeroy yaptım ben ama.

aya'm yok, dustım vardı ama bence gerek yok aya'ya falan.

silahlarını, overload'unu, deckhand-flametongue-patches şeninganlarını doğru düzgün yönetiyosun bitti gitti
Mesaj tarihi:
O değil de, TOTEM GOLEM NE İĞRENÇ bi kart ya diyodum aylardır

şu anki metada 1 gram sırıtmıyor yav totem golem. T1-2 pirate/weapon/removal'a elin kolun bağlı. çok garip bi meta olmuş.

güzelim rogue'un t1 olacağını görecek miydik diyesin geliyor da, nerde o eski bladeflurry'li malyrogue :/

small-time buccaneer fiyasko bir kart o açıdan
ince bir nerfle +2 yerine +1 atak yapsınlar gözünü seveyim. 1 health olsun ya da ne bilim.
Mesaj tarihi:
Promenader said:

selam

oyuna yeni başladım gibi 270 goldum var. böyle çok saçma karşıdakini sinir etme üzerine bi deck var mı ?

160da dustum varmış ımmh

Decke gerek yok onun icin. Her tur son saniyeye kadar bekleyip surekli enote yaparak becerwbiliyosun onu

Acelesi olanlardan kazandigin maclarla rank bile yaparsin
Mesaj tarihi:
Sürekli emote yaptığını sanan var mı hala ya?

Yani şöyle söylim arka arkaya 3-4 tane emote attığınız anda silence yiyorsunuz rakipten. Sonra siz boş yere basıp duruyorsunuz heronuza yoksa rakip bir halt görmüyor.
  • Yeni Oluştur...