Masticore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 deck güzel oldu ya... CW'ler cıktı biraz rank 8'de karsima brann yerine elise konuladabilir aslında . rank 13'ten 7'ye rahat cıktım. En onemlisi keyif alarak cıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Buda muhteşem bir deck , golden finja çıkmıştı ne yapacam bu kartı derken bi denedim öyle böyle etkili değil bu kart turn 5 de yere koydunmu direk oyunu bitirebiliyor , murloc warleader ve bluegil in bir anda işin içine dahil olmasıyla farklı bir manzara çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Wickerflame yerine şu büyü çektiren Knight var 6 manalık, o daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Lanet olsun ya casual a gold kasmaya giriyorum karşıma reno priestler reno kazakus mage ler felan çıkıyor valla bu reno yüzünden oyundan sogudum , gittiği gün oyunu tekrar severim belki. 1 oyun 20 dk felan sürermi ya millet tam işsiz güçsüz herhalde bu kdr çok vakitleri var ilginç valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 dedi pirate warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 pirate warrior akıyormuş ayda 1 kere falan açıyorum oyunu ama 15 oldum, yarın bi kere daha gireyim 10'a kadar gideriz http://i.imgur.com/HUQ0hRG.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 dragonpirate baya eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 shaman'ı golden yapayım derken legend oldum ya lan gene :P http://i.imgur.com/wL4K9k0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Gratz. Selçuk'tan alıyorum bilgilerini. Sürekli hs oynuyormuşsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 2 hafta önce silmiştim bu iş böyle olmayacak diye dayanamayıp 6 gün önce tekrar yükleyip yardırdım işte bırakmak istiyorum da yerine bişey koyamadım kız bulsanıza bana arkamdan konuşcaanıza dsffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Selçuk'a söylesene, kızlarla ilişkileri iyidir onun zaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 5-0 seriden sonra gelen yenilgiye bile tilt olan benim gibilere ne tavsiye edersiniz? Çok saçma geliyor kendime bile, balla kazandığın maçlar falanla 5-0 olunca herşey güzel, 5-1 olunca deliye dönüp kapatıyorum oyunu. Resmen salt dolu heryerim. Tilt olmadan oynamaya kalksam çok daha iyi olucak rakamlarım eminim, maç içinde bile 2-3 kötü drawdan sonra "meh" moduna geçip düzgün oynamıyorum , belki düzgün oynasam kazanıcam. eskiden durmuyodum saltlı saltlı oynamaya devam ediyodum şimdi en azından 1 mağlubiyet bile alsam hemen kapatıyorum oyunu, bu sefer de gameplay gelişmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 2 ileri 1 geri iyidir, 3.kez yenildin mi bırakacaksın(:D bu arada farklı shaman listeleri ve dragonpirate warrior denedim r4-1 arası 3 kere indim çıktım sanırım en son r4'den sonra paso şunu oynadım ve bence en iyisi bu (%64'le felan legend olmuşum): http://www.vicioussyndicate.com/wp-content/uploads/Spos-Aggro-Shaman-2.png -aya +leeroy yaptım ben ama. aya'm yok, dustım vardı ama bence gerek yok aya'ya falan. silahlarını, overload'unu, deckhand-flametongue-patches şeninganlarını doğru düzgün yönetiyosun bitti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 O değil de, TOTEM GOLEM NE İĞRENÇ bi kart ya diyodum aylardır şu anki metada 1 gram sırıtmıyor yav totem golem. T1-2 pirate/weapon/removal'a elin kolun bağlı. çok garip bi meta olmuş. güzelim rogue'un t1 olacağını görecek miydik diyesin geliyor da, nerde o eski bladeflurry'li malyrogue :/ small-time buccaneer fiyasko bir kart o açıdan ince bir nerfle +2 yerine +1 atak yapsınlar gözünü seveyim. 1 health olsun ya da ne bilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Spyro said: bu da bonus: https://www.youtube.com/watch?v=yIXTLKKNafc https://www.youtube.com/watch?v=W0_N1XdODuY bonusun bonusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 hmmm negzel bi gecede rank 7den rank 10a serbest düşüş beceriksiz adamım vesselam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 https://hsreplay.net/replay/Dcgb9VWLsWQUV4sHKpFmp5 az önce senenin son şansını kullandım dsfhsdfh son turda well played çekti bi de göt son well played diyen iyi der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 selam oyuna yeni başladım gibi 270 goldum var. böyle çok saçma karşıdakini sinir etme üzerine bi deck var mı ? 160da dustum varmış ımmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Brawlda bu güzel secret Death's Bite ı yok ediyor desem, Tam patrona yer ayarlıyordum gidiverdi :D Teşekkürler blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 moooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Laaaan cow level..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Promenader said: selam oyuna yeni başladım gibi 270 goldum var. böyle çok saçma karşıdakini sinir etme üzerine bi deck var mı ? 160da dustum varmış ımmh Decke gerek yok onun icin. Her tur son saniyeye kadar bekleyip surekli enote yaparak becerwbiliyosun onu Acelesi olanlardan kazandigin maclarla rank bile yaparsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Kalitesizlik o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Sürekli emote yaptığını sanan var mı hala ya? Yani şöyle söylim arka arkaya 3-4 tane emote attığınız anda silence yiyorsunuz rakipten. Sonra siz boş yere basıp duruyorsunuz heronuza yoksa rakip bir halt görmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 ben daha oyun başlarken ilk yaptığım şey o bi nevi reflex oldu. SQUELCH. ha ama biterken mutlaka bi well played çekiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar