Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

Lanet olsun ya casual a gold kasmaya giriyorum karşıma reno priestler reno kazakus mage ler felan çıkıyor valla bu reno yüzünden oyundan sogudum , gittiği gün oyunu tekrar severim belki.
1 oyun 20 dk felan sürermi ya millet tam işsiz güçsüz herhalde bu kdr çok vakitleri var ilginç valla.
Sosyal ağlarda paylaş

5-0 seriden sonra gelen yenilgiye bile tilt olan benim gibilere ne tavsiye edersiniz?

Çok saçma geliyor kendime bile, balla kazandığın maçlar falanla 5-0 olunca herşey güzel, 5-1 olunca deliye dönüp kapatıyorum oyunu. Resmen salt dolu heryerim. Tilt olmadan oynamaya kalksam çok daha iyi olucak rakamlarım eminim, maç içinde bile 2-3 kötü drawdan sonra "meh" moduna geçip düzgün oynamıyorum , belki düzgün oynasam kazanıcam.

eskiden durmuyodum saltlı saltlı oynamaya devam ediyodum şimdi en azından 1 mağlubiyet bile alsam hemen kapatıyorum oyunu, bu sefer de gameplay gelişmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

2 ileri 1 geri iyidir, 3.kez yenildin mi bırakacaksın(:D

bu arada farklı shaman listeleri ve dragonpirate warrior denedim
r4-1 arası 3 kere indim çıktım sanırım
en son r4'den sonra paso şunu oynadım ve bence en iyisi bu (%64'le felan legend olmuşum): http://www.vicioussyndicate.com/wp-content/uploads/Spos-Aggro-Shaman-2.png
-aya +leeroy yaptım ben ama.

aya'm yok, dustım vardı ama bence gerek yok aya'ya falan.

silahlarını, overload'unu, deckhand-flametongue-patches şeninganlarını doğru düzgün yönetiyosun bitti gitti
Sosyal ağlarda paylaş

O değil de, TOTEM GOLEM NE İĞRENÇ bi kart ya diyodum aylardır

şu anki metada 1 gram sırıtmıyor yav totem golem. T1-2 pirate/weapon/removal'a elin kolun bağlı. çok garip bi meta olmuş.

güzelim rogue'un t1 olacağını görecek miydik diyesin geliyor da, nerde o eski bladeflurry'li malyrogue :/

small-time buccaneer fiyasko bir kart o açıdan
ince bir nerfle +2 yerine +1 atak yapsınlar gözünü seveyim. 1 health olsun ya da ne bilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Promenader said:

selam

oyuna yeni başladım gibi 270 goldum var. böyle çok saçma karşıdakini sinir etme üzerine bi deck var mı ?

160da dustum varmış ımmh

Decke gerek yok onun icin. Her tur son saniyeye kadar bekleyip surekli enote yaparak becerwbiliyosun onu

Acelesi olanlardan kazandigin maclarla rank bile yaparsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...