Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 7. Hafta: Gençlerbirliği - Galatasaray | 15 Ekim Cumartesi - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Olmuyor arkadaşlar... Takım iyi gidiyor başlığını açmıyoruz. Her şeyi Muslera'dan beklemeyin. Başlığını açın.

Sabri - Yasin yine oynuyor yine oynuyor.
Mesaj tarihi:
Sneijder yerine josue olması orta sahanın biraz daha dengeli (hucum merkezi acısından) olmasını saglar mı acaba diye dusunuyordum ama josue cok silik suana kadar.

Ah be eren
Mesaj tarihi:
bu senenin totemi başlık açmamaktı aslında

ee podolski nerde :S ulan adam 2 golle geri döndü genede yedek bırakmış.takımı bozmak istemiyorum derken bu kadarını da beklemiyordum.en azından bu hafta yasin yerine podolski yi sneijder yerine de de jong u koyup 4-3-3 oynar diyordum
Mesaj tarihi:
Aydın Karabulut'un hayat amacı belli brumaya faul yapmak. Bu sefer gormedi faulu ama umarım soyle acık bir faule hemen sarı cıkar da kanser olmayız.

Off eren ne pas attı. Bruma at bunları da aslan
Mesaj tarihi:
madcow said:

Aydın Karabulut'un hayat amacı belli brumaya faul yapmak. Bu sefer gormedi faulu ama umarım soyle acık bir faule hemen sarı cıkar da kanser olmayız.

Off eren ne pas attı. Bruma at bunları da aslan

demek ki birtek bizim maçlarda olmuyormuş bu olaylar
Mesaj tarihi:
Muslera çalımı da ben atıcam derken ciddiydi heralde.

Hayır becerebiliyo da hani. Öyle bala göte çalım atmıyor. Bilerek ve isteyerek çalımlıyor.
Mesaj tarihi:
E topa mudahale bu?

Neyse cavanda girer bu sekilde belki

Takım cok benzgin oynuyor fazla kolay top kaybediyoruz ya da kontra cıkarken inanılmaz yavasız.

Cucu hemen satmaya basladı oha yani.
Mesaj tarihi:
20 dakkadır bir şey oynamıyoruz.

sabri neden hala ilk 11 başlıyor akıl almaz bir şey gerçekten.

linnes de cavanda da ondan daha iyi.

josue'yi beğendim. tolga falan maçı hafife almışlar çok rolantideyiz gol yicez illa. 2'yi atarsak bir şekilde biter ama maç.
Mesaj tarihi:
ya linnes kötüydü ama sabri'den iyiydi bence sdfs.

sabri sonuçta.

sigdursun ve de jong'u izleyemicez galiba anasını satayım.
  • Yeni Oluştur...