kingpin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 yardımlarınızı bekliyorum hadi doggy aslansın :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Amazon dışında bulabileceğini sanmam, belki kazaa'dan falan bulabilirsin[signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki: hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur.
Kingpin34 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Zegna, 02 Haziran 2004 13:09 tarihinde demiş ki: soulseek :) :)[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, Zaten hiç senin olmamıştır.
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 adam gibi ismini söyleyen yok mu ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 TheKingpin buldum ben şarkıyı harika bişey :-) en sonunda bulabıldım baktım sende baslık acmısın gecte olsa cevap vermek geldi içimden Oasis-Stop Crying your Heart Out müthiş herkes indirsin.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 http://www.google.com.tr/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rls=DVXA,DVXA:2004-50,DVXA:en&q=%22butterfly+effect%22+%22Michael+Suby%22[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum !
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 gerçekten müthiş şarkı daha önce bi topicte gündeme gelmişti hatta[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
duende Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yaw daha oncede acılmıstı ama o sarkıyı filmin sonunda o anda dinlemek bambaska keyif verir insana film muhtesem sarkıda muhtesem izleiyn[signature][hline]aramaya inanmıyorum post kasıyorum kufrediyorum kavga ediyorum :hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 evet zaten film sonunda da amy ciğim cok şeker bi durumda yürüyor tam orda dinlemek en iyisi :)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
duende Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 sarkıyı her duydugumda cok duygulanırım nedeni sarkının guzelligimi yoksa butterfly effectin sonundaki sahnemi hala bilmiyorum şimdi yine ashton cutcherın arkasına baktıgısahne aklıma geldi *içeri kosup dvdyi takıp filmi acar*[signature][hline]aramaya inanmıyorum post kasıyorum kufrediyorum kavga ediyorum :hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya orasıda bi sacma aslında yani sonucta hic tanısmıyolar ama amy smart dönüp arkasına bakıyor[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 belki küçüklüğünden anımsar gibi oluyo hehe o şekilde hatırlaması biraz imkansız gibi ama... belki de cocukcok yakısıklı diye kız o yuzden bakıyo :D ama cocucgun bakması dogal cunku cocuk kızı hatırlıyo...[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
duende Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yaa sonucta adam ashton cutcher tanıdıgım kızların yarısı hasta ona kızda baksın yani ki zamanında deli gibide alıktı[signature][hline]aramaya inanmıyorum post kasıyorum kufrediyorum kavga ediyorum :hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
Öne çıkan mesajlar