Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Butterfly Effect filminin soundtrack tı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Amazon dışında bulabileceğini sanmam, belki kazaa'dan falan bulabilirsin[signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki:
hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur.
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
TheKingpin buldum ben şarkıyı harika bişey :-) en sonunda bulabıldım baktım sende baslık acmısın gecte olsa cevap vermek geldi içimden
Oasis-Stop Crying your Heart Out
müthiş herkes indirsin.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Mesaj tarihi:
gerçekten müthiş şarkı
daha önce bi topicte gündeme gelmişti hatta[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
yaw daha oncede acılmıstı ama o sarkıyı filmin sonunda o anda dinlemek bambaska keyif verir insana
film muhtesem sarkıda muhtesem izleiyn[signature][hline]aramaya inanmıyorum
post kasıyorum
kufrediyorum
kavga ediyorum
:hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
Mesaj tarihi:
evet zaten film sonunda da amy ciğim cok şeker bi durumda yürüyor tam orda dinlemek en iyisi :)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Mesaj tarihi:
sarkıyı her duydugumda cok duygulanırım nedeni sarkının guzelligimi yoksa butterfly effectin sonundaki sahnemi hala bilmiyorum şimdi yine ashton cutcherın arkasına baktıgısahne aklıma geldi

*içeri kosup dvdyi takıp filmi acar*[signature][hline]aramaya inanmıyorum
post kasıyorum
kufrediyorum
kavga ediyorum
Mesaj tarihi:
ya orasıda bi sacma aslında yani sonucta hic tanısmıyolar ama amy smart dönüp arkasına bakıyor[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Mesaj tarihi:
belki küçüklüğünden anımsar gibi oluyo hehe o şekilde hatırlaması biraz imkansız gibi ama...
belki de cocukcok yakısıklı diye kız o yuzden bakıyo :D
ama cocucgun bakması dogal cunku cocuk kızı hatırlıyo...[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Mesaj tarihi:
yaa sonucta adam ashton cutcher tanıdıgım kızların yarısı hasta ona kızda baksın yani ki zamanında deli gibide alıktı[signature][hline]aramaya inanmıyorum
post kasıyorum
kufrediyorum
kavga ediyorum
  • Yeni Oluştur...