Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Butterfly Effect filminin soundtrack tı..

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Amazon dışında bulabileceğini sanmam, belki kazaa'dan falan bulabilirsin[signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki:
hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
TheKingpin buldum ben şarkıyı harika bişey :-) en sonunda bulabıldım baktım sende baslık acmısın gecte olsa cevap vermek geldi içimden
Oasis-Stop Crying your Heart Out
müthiş herkes indirsin.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Sosyal ağlarda paylaş

evet zaten film sonunda da amy ciğim cok şeker bi durumda yürüyor tam orda dinlemek en iyisi :)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Sosyal ağlarda paylaş

sarkıyı her duydugumda cok duygulanırım nedeni sarkının guzelligimi yoksa butterfly effectin sonundaki sahnemi hala bilmiyorum şimdi yine ashton cutcherın arkasına baktıgısahne aklıma geldi

*içeri kosup dvdyi takıp filmi acar*[signature][hline]aramaya inanmıyorum
post kasıyorum
kufrediyorum
kavga ediyorum
:hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

ya orasıda bi sacma aslında yani sonucta hic tanısmıyolar ama amy smart dönüp arkasına bakıyor[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Sosyal ağlarda paylaş

belki küçüklüğünden anımsar gibi oluyo hehe o şekilde hatırlaması biraz imkansız gibi ama...
belki de cocukcok yakısıklı diye kız o yuzden bakıyo :D
ama cocucgun bakması dogal cunku cocuk kızı hatırlıyo...[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...