Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bittorent nedir ne değildir. Kazaa'ya rakip midir? ya da Bittorentçiler toplanın.

Bone

Öne çıkan mesajlar

bittorent experimental kullan..
bir dosya çekerken uploadı unlimited yap..
www.suprnova.org dene...
orda peer ve seer sayıları fazla olan dosyaları çek..
bittorent download penceresi açıldığında total speed'a bak.. ayrıntılara felan bak.. 10 kb total speed ve 20 kullanıcı varsa hızın yavaş olur.. ama 200 kb total speed ve 50 kullanıcı varsa, baya hızlı çekebilmen gerekir..

ayrıca şöyle bir durum var.. İlk başta 0 kb ile çekerken, gittikçe hızlanır.. bir saat sonra geldiğinde 10 kb ile çektiğini görceksin..

tabii download için bir limit ayarı felan varsa, bilemem.. Programı kurcaladım birşey bulamadım..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar?
Sosyal ağlarda paylaş

yok experımantel ı da denedım ınatla unable to connect tracker verıyor sebebı ıse malum TTnet IP lerı banlanmış burdada :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Sosyal ağlarda paylaş

BitTorrent olması gerektiği gibi mantıkla üretilmiş bir paylaşım programıdır. Sadece siz değil sisteme bağlı herkes download edebilmektedir. Download'un 12k yı geçtiğini 512k'lı kafede denerken görmedim hiç.. Geceleri download etmek mantıklı geceleri yükseliyordu ancak gündüzleri çok düşük hızda çekiyordu.

Sinema filmlerini ve XXX vb. indirmek için ideal. :][hline][Aradığınız kişiye ulaşılamıyor.]
[Equa Oyun Sunucusu Kurucusu]
[www.e-q-u-a.com]
[ICQ]107493893
Sosyal ağlarda paylaş

slms
ben normal bittorrent le 512 k cable ile 57 k down aldım ama net cafe olduğum için sadece geceleri acık tutabiliyordum benden upload yapıldığı için . ama şu ++ muhabbeti baya bi hoşuma gitti en azından up olayını kendim belirleyebiliyorum .henüz denemedim ++ ı ama umarım overnetteki gibi bi 1/4 kotası falan yoktur . son 10 günde normal bittorrent ile 14 gb çektim süper bi olay . bu arada bob down ve hgl mi ne buna benzer programlar daha var onlar da çok iii .[hline]an AmokRunNner
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
said:
Halfmumi, 31 December 2003 14:00 tarihinde demiş ki:
up! bende girdim bittorente...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Jimenez artık LTDF da olamayacak...

[Bu mesaj Halfmumi tarafından 31 December 2003 14:00 tarihinde değiştirilmiştir]

napalım?
alkış?
:P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 31 December 2003 15:44 tarihinde demiş ki:
napalım?
alkış?
:P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

isterim :P Hemde bol şak sesli olacak...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Jimenez artık LTDF da olamayacak...
Sosyal ağlarda paylaş

NetLimiter diye bir program kullanıyorum. Bütün upload/download sınırlamalarımı onunla yapıyorum. Baya iyi. Onu kullanın derim. Başka bir şeye gerek kalmıyor.[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ).
Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi.
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
Sosyal ağlarda paylaş

Yazılanları okudumda bayağı bir ilgimi çekti çünkü emule ile fln ebem ağlıo paso 4kblarda fln 3-4 saatimi ztn sıra bekleyerek geçiriyorum neyse bir kaç sorun olacak;
Ben oyun indirmek için kullanmak istiyorum http://www.suprnova.org/ adresini kullanmayı düşünüyorum oyunlar için.
merak ettiğim şey ise hangi client ı kullanmam gerektiği(64kb kablonet kullanıyorum) ve fake dosya olup olmadığı?
şimdiden teşekkürler...[hline]no woman no cry
| Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
| Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun |
Sosyal ağlarda paylaş

suprnova da fake dosya imkansız gibi birsey neredeyse yaklasık 3-4 aydır kullanıyorum hicbir fake dosyaya rastlamadım ben client olarak bittorrent-EXPERIMENTAL-UNOFFICIAL-3.2.1b-2 surumunu kullanıyorum ve gayet memnunun 64k hat ile genelde 10k ile 14k arasında download lıyorum.
(client versiyonun vermemin nedeni bazi tavsiye ettigim arkadaslarim yeni surumle download edemiyorlar )[hline]Fallen
Sosyal ağlarda paylaş

ben bittorrent 3.2.1b experimental dl ettim ve yükledim ama programı açınca "choose .torrent file to use" diyo
ne yapcaımı anlamadım biri bana yardım etsin

ayrıca en ii bittorent clientı hangisi? bu experimental mı ptc mi yoksa orjinal bittorrent mi?[hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...