madcow Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Ooo atiba'nın 2. sarısının o tatlı atlanısı. hmps
tunch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Madcow ve sari kart aglamalar Kayseriye cikmayan kartlara da agla post kasarsin biraz
madcow Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Siz objektiflikten yanıyorsunuz zaten. atiba'nın 2. sarısı atlandı mı atlanmadı mı?
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Cunku besiktaslilar cok objektif sdfs. Birakin her kart muhabetini ya futbol yazin az. Herseye kart verilseydi her mac 8 kisi biterdi.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 5 tane cikmamis kart varken gelip atiba diye aglayinca cevap almayi hak etmiyorsun sinra tekrar dene
madcow Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Diger kartlara aglayıp senin takımına kart cıkmayınca (10 kisi kalacakken) bir anda sus pus oluyorsan sen de sonra tekrar dene. Ya da objektiflikten bahsetme bari de bir seye benzesin yazdıkların
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 atiba nın ikinci sarılık pozisyonunu görmedim ben?
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Bu ebubekir trye saat satmaya gelmişken kazara topcu olmuş.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 atibaya nerde iki çıkıcaktı la
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Atiba nin pozisyon u görmedim bu arada sadece koşarken düştüklerini gördüm tekrarı görmedim sen agliyorsan temizdir pozisyon
madcow Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Hucuma cıkarken kayseri orta sahada topsuz alanda kosu yapan oyuncuyu indiriyor. Kale acısından 3 kere falan gosterdiler yani kacırmıs olmanız zor. Hahahahha pozisyonu izlemeden bi de cıkmıs objektif diyor. hey allam.
calimero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 of abi bıraksanıza ya gs ağlamalarını, hakem net taraflı başka bir şey değil ya da bize karşı aşırı formsuz bilemedim.
calimero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Şimdi gs trollüğünü geçtiysek beck'in ilk yarıdaki performansı dakika 35'e kadar: Dakika 10'a kadar 2 geri pas 1 yanal pası var Dk 11: Tolgay açıkta beck’i çok güzel gördü. Önünde boşta adam olmasına rağmen beck geri döndü. Dk 12: Beck gelen pasta yine önü boş olmasına rağmen yanal pas yapmayı tercih etti Dk 15: Hayır bir de ileride çok iş yapıyormış gibi boş bıraktığı bölgesinden kaçan welliton’u düşürmek zorunda kalan atiba 45 maç sonra sarı kart gördü. Dk 20: Bölgesinde 2 kafa topu kazandı. Dk 23: ceza sahasına orta, bizden 1 kişi var ceza sahasında ve tabi onun da uzağında. Dk 26: defansta yerinde müdahale, hücumda rakip yarısahanın ortasında kendisine gelen topta stopere döndü. Dk 29: Biri rastgele topu uzaklaştırma olmak üzere 2 ileri pas attı. Birisi tolgay’a ve etkiliydi. Dk 32: kornerden orta yapılmış tüm takım rakip ceza sahasında. Top sağ kanatta beck’in önüne düşüyor. Beck ceza sahasının az dışında sağ taraftan kaleci Fabri’ye döndü. yayın gittiği için 32'den sonrasını yarım yamalak izledim yayın bulacağım diye ama tanrı futbolu oynamamıştır sanırım son 10 dakikada da.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Internetten izleyenler macın 38. dakikasına gidip sadece atibayı izleyebilir. Ya da 41. dakkaya gidip kale acısından da izleyebilir.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Sen cikmayan kayseri sari kartları icin bisey yazdın mi ? Gormemen imkansiz her dk 1 tane var Rakibin 45dk icinde 43 pasi var. 3 tane giden adami indirdiler öyle oyundaduruyorlar. Maci yöneten disardaki topu iceri taşıyan kendini atan burak a penaltı calan hakem sasircak durum yok
calimero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 ya ben izlemedim de, 40 dakika 10 tane net pozisyonu çalmayan hakem atibanın 2. sarı kartını atladıysa da bu yönetimi ortaya getirmiyor yani üzgünüm, verir zaten tekrarda izleriz.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 yalnız kayseriye gsliler de ağlamıştı asdfds
madcow Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Bana ne digerlerinden ben zaten aman cok objektifim akıyorum diye gezmiyorum. En azından takımımda birinin onemli bir kartı verilmediginde falan yazıyorum yani (neyse iyi yırttık, allahtan atmadı vs.). Atiba 2. sarıdan atılması gerekirken atılmadı. Hala cıkmıs yok hakem bizim faullerimizi vermedi oyle sarı vermedi. Tamam onları da vermemis olabilir bunlar icin yazma demiyorum tabiki yaz ben de hep yazıyorum AMA atibanınkini de vermedi. Ve atibanın ki kırmızı olacak bunu gormemden ve yazmamdan dogal ne olabilir. Tabi bir de sonrasında cıkıp 'beyfendiler OBJEKTIFLIK' yazma eger cıkıp 'hakem bunları calmadı tabi calmayacak' diyeceksen. Objektiflik oyle bisey degil.
S-H Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 asdafsasda bu forumdaki hesaba göre her hafta beşiktaşın rakiplerinin 7-8 kişi oyunu tamamlaması lazım, objektif falan demişler asfasdafa
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Yok senin dediğin madcow hesabi 17 sari çıkıyor ona gore gs macinda. Bizde bariz 4 tane var sadece
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 beck'in ne kadar vasıfsız olduğu önünde kanatta oynayabilen biri olmayınca daha net gözüküyor. top ayağına geldiğinde önünde 15 metre boş alan var. hız kazanırsa 20 metre mümkün. duraksayıp bakıyor. yana pas.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Bu arada hakem ile ilgili dusuncelerin paylasılması ile de bir derdim yok ben de hep yazıyorum yani. Forum burası dusuncelerini yazıyorsun mac surecinde. Ama ben galatasaray topicinde yazarken 'madcow yine aglamıs'. Siz besiktas topicinde yazarken 'OOOO hakem hakkımızı yedi tabi yazıcaz'. İkisi de aynı sey. Herkes yazmak istedigini yazmaya devam etsin. Cok rahatsız olan Mode-Z surda.
Öne çıkan mesajlar