Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ch 8'li adamım level 50, yavaş ham yap.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Senin 2 katın kadar perk oluyor o ch 8li charda. More crit ve better crit perklerini sırf boş kalmasın diye alıyosun.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 eheh benim o 100k'lık karakter power armor'la 8-10 pe'li adamların dibine görünmeden yaklaşıp 3000 dmg koyuyordu.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Hmm small frame i str dusuren zanneden bendenız buyuk yanlıgılara duserekten +1 agı veren saglam traıtlerden bırını asagılamısım.gorunurde small frame gıfted tan sonrakı en ıyı traıt oluyor.Ozrumu acıkladıktan sonra ısıme donuyorum ıznınızle.... *!alır başını gider*[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Multi de koymazda small frame single da bağzen aka mule alası geliyor insanın lootları taşıyamayınca[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 multi'de de koyar yerine göre (see: browning m2 ile .50 depleted uranium'un ağırlığı)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 range i hesaba katmayan small frame i küçümseyen (eh geç te olsa döndüm yanlış yoldan:P) araba varken mule kasan fallout oyuncuları arasında bi tuhaf hissettim Sam hala umutsuzca benim charım lvl 50 gibi cümleler sarf edio tactics silahlarından bahsedio fo2 muhabbetinde.. (ki klasiğidir platform oyunlarından bahsederken strateji oyunu örneği verir falan.. :)) CH8 olunca 2 misli perk oluomuş alla alla bizim burada perk ü levella veriolar... more criticals a gelince.. gayet gereksiz benim luck 10 template imde ancak onun dışındaki karakterlere olabilir..[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 e bilader sen de yukarıda tactcs yazmışsın, ona cevap verdik işte. herkes fo2 konuşurken sen tactics'e atlayıverdin.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Sam, 11 June 2003 02:52 tarihinde demiş ki: eheh benim o 100k'lık karakter power armor'la 8-10 pe'li adamların dibine görünmeden yaklaşıp 3000 dmg koyuyordu.. :)[hline][işte abi olay budur topicin tepesinde fo2 yazıo utanır insan eee naaparsın insan bitince böyle yollara baş vuruyor :) lol ayrıca 10 pe li adamın yanına gözükmeden yaklaşman için ya arada çin seddi olması lazım ya da deli gibi sneak ve action point ufak atalım.. ancak köpekle olur o dediğin[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ap 12 ve sneak 200 felandı işte, (onu da power armor düşürüyor yoksa 300'dü sanırım armorsuz) bir bildiğimiz var ki diyoruz.. sen de kabak gibi kaldın benden sonra atınca mesajı.. :-p[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Sam, 11 June 2003 04:22 tarihinde demiş ki: e bilader sen de yukarıda tactcs yazmışsın, ona cevap verdik işte. herkes fo2 konuşurken sen tactics'e atlayıverdin.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister ben karakter karşılaştırmak için söyledim fo 2 de multi yapamıosun.. human dedim üstüne basa basa sen başladın tacticste şöyle hede hödö yaparım die.. :)[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ben kabak gibi kalmadım benim fallout konusunda kabak gibi kaldığım tek durum oldu o da power armor lu ghoul gördüğümde oldu.[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 heh daha neler var da hepsini yazarsam tahtımdan indirirsiniz, kharon'a iki numara anlattım hemen zorlamaya başladı ertesi gün.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 :) Numaralar herkeste var baylar hangınızde hangı vaultun ne zaman nereye yapıldıgı hangı deneye maruz kaldıgı var.Basıt bır soru kac vault var?Fallout potansıyelı yuksek bı kitleyız yarın bı gun patıcık/fallout acılırsa ve bellı baslı kısıler beklendıgı gıbı edıtor yazar oldumu 3 cu hafta ne yazayım ne yazayım dıye aranırsınız bu kadar konusmadan sonra,ben hatamı ogrenınce ozrumu dıler devam ederım ama fazla yuksekten ucmayalım derım....no offence ama uyarı,uyun uymayın bana komaz .[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 dragon'cum fallout bible'lara bakan her insan evladı cevap verebilir o sorularına bu bir; ikincisi benim numaradan kastettiğim oynanış şekli, trivial bilgiler değil.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar