Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 2'de int.

Dygrogrand

Öne çıkan mesajlar

eheh benim o 100k'lık karakter power armor'la 8-10 pe'li adamların dibine görünmeden yaklaşıp 3000 dmg koyuyordu.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm small frame i str dusuren zanneden bendenız buyuk yanlıgılara duserekten +1 agı veren saglam traıtlerden bırını asagılamısım.gorunurde small frame gıfted tan sonrakı en ıyı traıt oluyor.Ozrumu acıkladıktan sonra ısıme donuyorum ıznınızle....
*!alır başını gider*[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

range i hesaba katmayan
small frame i küçümseyen (eh geç te olsa döndüm yanlış yoldan:P)
araba varken mule kasan
fallout oyuncuları arasında bi tuhaf hissettim

Sam hala umutsuzca benim charım lvl 50 gibi cümleler sarf edio
tactics silahlarından bahsedio fo2 muhabbetinde.. (ki klasiğidir platform oyunlarından bahsederken strateji oyunu örneği verir falan.. :))

CH8 olunca 2 misli perk oluomuş alla alla
bizim burada perk ü levella veriolar...

more criticals a gelince..
gayet gereksiz benim luck 10 template imde
ancak onun dışındaki karakterlere olabilir..[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p:
Sosyal ağlarda paylaş

e bilader sen de yukarıda tactcs yazmışsın, ona cevap verdik işte. herkes fo2 konuşurken sen tactics'e atlayıverdin.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 11 June 2003 02:52 tarihinde demiş ki:
eheh benim o 100k'lık karakter power armor'la 8-10 pe'li adamların dibine görünmeden yaklaşıp 3000 dmg koyuyordu.. :)[hline][
işte abi olay budur
topicin tepesinde fo2 yazıo utanır insan

eee naaparsın insan bitince böyle yollara baş vuruyor :) lol

ayrıca
10 pe li adamın yanına gözükmeden yaklaşman için ya arada çin seddi olması lazım ya da deli gibi sneak ve action point
ufak atalım.. ancak köpekle olur o dediğin[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p:
Sosyal ağlarda paylaş

ap 12 ve sneak 200 felandı işte, (onu da power armor düşürüyor yoksa 300'dü sanırım armorsuz) bir bildiğimiz var ki diyoruz..

sen de kabak gibi kaldın benden sonra atınca mesajı.. :-p[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 11 June 2003 04:22 tarihinde demiş ki:
e bilader sen de yukarıda tactcs yazmışsın, ona cevap verdik işte. herkes fo2 konuşurken sen tactics'e atlayıverdin.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
ben karakter karşılaştırmak için söyledim
fo 2 de multi yapamıosun..
human dedim üstüne basa basa

sen başladın tacticste şöyle hede hödö yaparım die.. :)[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p:
Sosyal ağlarda paylaş

ben kabak gibi kalmadım

benim fallout konusunda kabak gibi kaldığım tek durum oldu
o da power armor lu ghoul gördüğümde oldu.[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p:
Sosyal ağlarda paylaş

heh daha neler var da hepsini yazarsam tahtımdan indirirsiniz, kharon'a iki numara anlattım hemen zorlamaya başladı ertesi gün.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

:) Numaralar herkeste var baylar hangınızde hangı vaultun ne zaman nereye yapıldıgı hangı deneye maruz kaldıgı var.Basıt bır soru kac vault var?Fallout potansıyelı yuksek bı kitleyız yarın bı gun patıcık/fallout acılırsa ve bellı baslı kısıler beklendıgı gıbı edıtor yazar oldumu 3 cu hafta ne yazayım ne yazayım dıye aranırsınız bu kadar konusmadan sonra,ben hatamı ogrenınce ozrumu dıler devam ederım ama fazla yuksekten ucmayalım derım....no offence ama uyarı,uyun uymayın bana komaz .[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

dragon'cum fallout bible'lara bakan her insan evladı cevap verebilir o sorularına bu bir; ikincisi benim numaradan kastettiğim oynanış şekli, trivial bilgiler değil.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...