aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Laurelin said: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8d/Casio_F-91W_digital_watch.jpg saat kere saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 mütevazi tissot prs516m var mutluyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Giovanni said: Rotweiler said: Benim de en çok para harcadığım aksesuarım saatim büyük ihtimalle. Şuan aktif kullandığım 7 tane var. Bunların bir tanesi otomatik, o da vacheron Constantin. Oo beyler zengin alert. Şaka bir yana saatseverlerin olduğunu görmek güzel. fdsgfd Estağfurullah. Tek lüksümüz bu var ya, kadınlar gibi bin çeşit takımız yok. Bi kravat bi saat. Hepsi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Mekanik değil ama Burberry BU9902 kullanıyorum şuan. Kendime işe giriş hediyesi olarak almıştım :) Burberry'yi saat markası olarak görmeyenler var, hak veririm ama tasarımını çok beğeniyorum. İlerleyen vakit bir mekanik saatim de olsun istiyorum. Şu içinde sıvı olan HYT saatler çok ilginç geliyor.(Tabi 1.16'dan pahalı :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Çok merakım yok ama bir tane alayım diyorum. Su ile temasta sıkıntı olmayacak, hafif, tercihen titanyum veya çelik, sade olabilir ama yok bulamadım bi hoşuma giden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Mesela şöyle buldum https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71eiG%2BmKpkL._UL1500_.jpg http://cdn2.jomashop.com/media/catalog/product/c/i/citizen-strap-eco-drive-180-men_s-watch-bm8180-03e_5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 dijital saat alin, koyun mekanik saat yuzunu. calissin iste hem de harbiden ise yarar. konumunuzu gosterir, yakindaki restoranlari gosterir bilmem ne. bitmesi gereken, ama henuz smartwatchlar tam gelismedigi icin silinememis sektorlerden. https://www.youtube.com/watch?v=a59GYqKhG1s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 dijital saat ilikliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 dijital saat ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Sanırım akıllı saatten bahsediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 o da sadece saate bakmak için alınmaz ki adım sayma vs desen, telefonlar da yapıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Bildiğimiz dijital saat ılıklık kesinlikle katılıyorum. Akıllı saate çok mesafeli değilim ama biraz daha zamanı var. Klasik analog saat candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 unutulmus el sanatlari.. "biz bu kucuk parcalari makinede urettirip topluyoruz. sonra millete 1000000000dolara kakaliyoruz diye seviniyorduk. smartwatchlar cikti mertlik bozuldu" harbi gereksizligin daniskasi saat isi. 1700lerden beri ayni geyik. milim yol katteti sadece. kadinlarin ayni yerde uretilen, ayni gorevi goren gozluklere 10000000000000usd para baymasi ile ayni sey. verene "lol gerzek" gozu ile bakiyoruz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 çünkü zenginlik simgesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 ha o yuzden. sundan gram farki yok. zengin beyaz adam egosunu oksar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 yani mantıken yok. ego işi dediiğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Abi naptınız ya. Otomatik veya kurmalı bir mekanik saat güzel bir sanat eseridir. Canlıdır, kalbi atar falan..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 eskiden fena para harcamıyordum ben de saate sonra niyeyse öyle kendi kendine söndü saat aşkım. güzel bir aksesuar işte günümüzde pek fonksiyonu kalmadı; ama hayatı şantiyelerde geçen fakir mühendislerin anlamasını beklemediğimiz bir incelik aynı zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 abi doğruya doğru boşuna anlam yüklemeyin siz de bu saatleri niye takıyoruz, istiyoruz? statu simgesi çünkü. kalbi varmış, ruhu inceymiş gibi şeylere gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 huun said: eskiden fena para harcamıyordum ben de saate sonra niyeyse öyle kendi kendine söndü saat aşkım. güzel bir aksesuar işte günümüzde pek fonksiyonu kalmadı; ama hayatı şantiyelerde geçen fakir mühendislerin anlamasını beklemediğimiz bir incelik aynı zamanda. kac aliyorum bir bilgin var mi asdfsadf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 maaş alan bir mühendisin alabileceği maks miktarın 10'da 1'i kadar aldığını tahmin ediyorum. benim açımdan dikkate değer miktar değil yani :D yok lan emekçiye saygımız var her zaman ama saatten anlamaya yetecek kadar almadığını söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 huun kaçtan başlıo maaş, saatten anlamak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 senko said: huun kaçtan başlıo maaş, saatten anlamak için? ota boka para harcayacak kadar almak lazım. yani saat gibi konuya "ya restoranların yerini gösterenleri var" diye yaklaşılınca biraz da duygusallıkla ben de alakasız yerden girdim. 20 fonksiyonlu çakı konuşurken "32'lisi de var onun" diyen de çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 dasaaa said: ha o yuzden. sundan gram farki yok. zengin beyaz adam egosunu oksar sadece. oha dasaaa'ya katıldım :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 TELEFONDA SAATİ GÖSTERİYO NE GEREK VAR ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar