Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yüzdeki Siyah Nokta, Sivilce vb.

zagorx

Öne çıkan mesajlar

Çoğumuzun baş belası olan bu tür illetler ile

Savaşıyor musunuz?
Savaşıyorsanız ne gibi yöntemler ve ürünler kullanıyorsunuz?
Sizce sıkmalı mı, sıkmamalı mı?
Sıkanlar olduysa pişmanlar mı?

ne diyosunuz patiler. herkes katılsın kendi yöntemlerini yazsın. ama mümkünse cıvıtmayalım sonuçta önemli bi konu.

hadi bakalım...[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki:
başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten...
karpuz gitarını anlatırkene =)
Sosyal ağlarda paylaş

ben hepsini sıktım iz kalmadı da büyükleri kapalıları falan sakın sıkma siyah noktalarla hele hiç oynama 1-2 ay sonra geçerler bende 6 aydır duranı var ellemedim de geçti bi tane 9 aylık da çok uzun sürede geçiolar yaf[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Sosyal ağlarda paylaş

ya sadece sivilce olsa iyi siyah noktada var sonuçta? bazende sıkmayınca çok kötü duruyo.[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki:
başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten...
Sosyal ağlarda paylaş

bende iz kalmadı ya da ben görmüyorum. :-P ama sıkma gene sen.

yüzünü şu pH 5.5 bakteri öldürücü cilt temizleyici sabunlarla yıka hergün, sık sık banyo yap vücudunu da sabunla :) cinsel olarak fazla aktif olman artmalarına sebep olabilir diyorlar buna dikkat et yüzüne gözüne arko gibi yağlı şeyler sürme her yemekten sonra ağzını yıka ......

falan falan hepimizin bildiği şeyleri yap geçerler bende geçmedi gerçi neyse[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Trasher, 04 Şubat 2005 19:28 tarihinde demiş ki: bende 6 aydır duranı var ellemedim de geçti bi tane 9 aylık da çok uzun sürede geçiolar yaf

o dediğinden 2kg ...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

Siyah noktalari temizlemen icin tarif vereyim sana;

İlk önce suyu kaynatıosun sonra kafanı havluyla örtüp kaynamıs suyun bugarına yüzünü tutuyorsun. Gözenekler iyice aciliyor. Sonra siyah noktalari hafif hafif iz bırakmıyacak sekilde sıkıyorsun. Sonra tonic dedigimiz sıkılastırıcı toniklerle iyice yüzümüze sürüyoruz. Sonra ek olarak yosun maskesi kullanabilirsin.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901
Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi
Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

mayhüm o dediğini bin ton kez yaptım çok can sıkıcı habire yapman gerek yani ben yapmıyordum annem yapıyordu cilt uzmanıydı maşallah herşey de var annemde ama gerçekten dayanılmaz birşey acı veriyor zaten en iyisi sadece temizlemek bir de roche firmasının kremi var kırmızı şeritleri var üzerinde onu kullanırsın temizledikten sonra eczacılara sor söylerler yüzdeki yağı dengelemek için krem falan diye.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şu ana kadar 5 10 sivilcem felen çikmiştir ama burun çevresinde siyah noktalar felen oluyo benim. Belli dnemlerde cilt bakimina gidiyorum onun dişinda hergün sebamed in sabunu var günde 2 defa onla yikiyorum, sonra tonikle temizliyorum gece yatarkende krem sürüyorum sonuç olarak baby face rulaz :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

sabah akşam günde iki kez Seba Med le yıkıyorum ama çok bi etkisi olmuyo. Sivilceleri az biraz engelliyo fakat siyah noktalara hiç bi etkisi yok.[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hamish, 04 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki:
Şu ana kadar 5 10 sivilcem felen çikmiştir ama burun çevresinde siyah noktalar felen oluyo benim. Belli dnemlerde cilt bakimina gidiyorum onun dişinda hergün sebamed in sabunu var günde 2 defa onla yikiyorum, sonra tonikle temizliyorum gece yatarkende krem sürüyorum sonuç olarak baby face rulaz :)

tonik ve crem olarak ne kullanıyosun?
bide cild bakımında ne yapıyolar?

acaba bizim burdakiler mi anlamıyo bu işten?[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu sivilce konusu daha geçen hafta yok muydu?Hatta www.sivilcelerim.com die adres vermişlerdi :) Sora ben kendiden nefret etmiştim :D...Nese Bence çok rahatsız oluosan cildiyeciye git yüzünü temizlet.ben 7. sınıftayken gitmiştim temizliolar hiç bişe kalmıo ne siyah nokta ne sivilce...Bide ilaç veriolar sora tekrar çıokıo tekrar gidiosun falan :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bide sebamed kullanma.Bana cild doktoru sebamed dove vs. vs. cildiniz daha kötü yapar hiç etkisi yoq onnarın demişti sora bıraktım.[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

hadi dove u anlarımda bildiğimiz nemlendiricili sabun ama seba med i kullanıp etkisini görenler var. Bide daha önce açılmış ama çoğu sadece sivilce için benim aslında esas derdim siyah noktalar.[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

siyah noktalarıda ben tras olurken berbere aldırıyorum sivilcelere dokunma gecicek diyolar ama ben inanmıyorum :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Sosyal ağlarda paylaş

Ya cilt bakimida önce buhar püskürten 1şi var onla gözeneklerini açiyo daha sonra siyah noktalari felen sıkıyo.. Ben valla tonik ewde ne bulsam kullaniorum annemim felen şuan vichy nin kileri kullaniyorum...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

annenim 1/4 nemlendirici kremiyle kükürtlü sabun var onu kullanıyorum cidden kükürtlü sabun az da olsa geciriyo gecirmese bile kurutuyor[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben çıkan sivilcelerimi direk sıkıyorum zaten senede 1 tane çıkan sivilce de iz falan bıarkmıyorlar. benim asıl problemim bu burnumda yağ yapan noktalar. sabah bi kalkıyorum eğer önceki gece sıkmadıysam bu noktaları resmen parlıyor suratım yağdan. buna ne yapılır ya? her gece en az 20 dakkam bunları sıkmakla geçiyor.[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le...
Sosyal ağlarda paylaş

sivilceler rahat bırakılmalı, özellikle sıktınız diyelim, oluşan kabuğu yolmak kalıcı izlere sebep olabilir, sıkılmasını sadece uç kısmı beyazlayınca öneririm hatta belki o bile iyi olmayabilir, sıkarken genelde ucundan tırnaklamayıda tercih etmem şahsen , bide evet buhar olayı baya iyi, böle buharlı sıcak bi banyodan sonra çok daha rahat çıkıyo siyah nokta vb[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...