Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Isterim chiefs alsin burada festival olsun sokaklarda iceyim herkes delirsin falan 2007den beri yani eli manningden beri giants faniyim diyebilirim uzuldum baya bugun. Izlemekten keyif aldigim takimlar arasinda patriots ve packers var. ikisinden biri superbowla ciksa yine baya net olur. Dallas muhtesem gidiyodu ama giants 2 kez HAYIRLADI kendilerini. Cok genc dinamik kadro ama postseasonda o atesi sondururler gibi geliyor bana. Niye bilmiyorum ama ciddi ciddi chiefs alsin istiyorum. En son 50lerde mi 60larda mi ne almislar superbowlu. Falconsla alakali hicbi fikrim yok. Birtane bile maclarini izlemedim bu sezon cok umurumda olan bi takimda olmadi hicbi zaman. Ama lions dolphins elenmesi fena olmadi. Kotu futbol. Raiderstan tiksinirim ama cok uzuldum hallerine mk. Gayet iyi bi sezon cikarip sezonun son 2 macinda qb bacagini kirdi galiba ayni macti veya sonraki macta second qb omzundan yatti. Garibim neydi adi 3. Qb nfl debut macini postseasonda salak texansa karsi yapti. Ben olsam 4 gun uyuymazdim stressten keza patladi gitti yazik. Izledim maci bide adami her gosterdiklerinde yazik lan bambiye dedim. Kabus gibi ya.
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 falcons-seahawks çılgın gibi başladı.
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 falcons 36-20 seahawks patriots 34-16 texans falcons baya iyi oynadı ama seahawks da çok rezildi. falcons'un vasat savunmasına karşı maçın başı dışında hiçbir şey yapamadılar. russell wilson'ın en kötü play-off maçlarından biri, en kötüsü de olabilir. falcons balon olmadığını gösterdi. konferans finalinde kim gelirse gelsin şansları olacaktır. patriots'un 18 sayı farkla kazandığına bakmayın, baya baya kötü oynadılar. 4.çeyreğe kadar maçı kopartamadılar. brady sezon boyu 2 int atmışken sadece bu maçta 2 int attı. rushing savunmasında falan baya sıkıntı yaşadılar. eğer super bowl'a çıkarlarsa zeke ağlatır gibi maalesef. :( bu gece 00.40'ta en baba maç var. packers-cowboys. amerikan futbolu izlemeyen biri için başlangıç adına çok ideal maç olacak. RODGERS VS. ZEKE-DAK.
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 O 2 interceptionda brady'nin zerre hatasi yok. Ama katiliyorum baya kotu oynadilar. Dallasa saygi duyuyorum qb ve rbnin ruki yili ve gercekten inanilmaz ikiside. Spbwl icin net favori olmayi basardilar takim olarak hakkaten kimya cok acayip Ama gonul istiyor rodgers alsin maci. Tuttugum taraf kesinlikle packers Aksam chiefs maci var 7.30da. Arrowhead stadi yasadigim yere baya uzak ve iki gundur buz yagiyor Buz firtinasi yuzunden 7.30a ertelendi zaten mac. Cok zor bi mac olacak. Ben hayatimda boyle bisey gormedim. Dolu deil kar deil yagmur deil. Yagmur damlalari dusmeden donuyor. Ruzgarda siddetli yapilmasi gereken sey iki gun sonraya ertelemek ama yapmiyolar.
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Vingthor said: O 2 interceptionda brady'nin zerre hatasi yok. Ama katiliyorum baya kotu oynadilar. Dallasa saygi duyuyorum qb ve rbnin ruki yili ve gercekten inanilmaz ikiside. Spbwl icin net favori olmayi basardilar takim olarak hakkaten kimya cok acayip Ama gonul istiyor rodgers alsin maci. Tuttugum taraf kesinlikle packers Aksam chiefs maci var 7.30da. Arrowhead stadi yasadigim yere baya uzak ve iki gundur buz yagiyor Buz firtinasi yuzunden 7.30a ertelendi zaten mac. Cok zor bi mac olacak. Ben hayatimda boyle bisey gormedim. Dolu deil kar deil yagmur deil. Yagmur damlalari dusmeden donuyor. Ruzgarda siddetli yapilmasi gereken sey iki gun sonraya ertelemek ama yapmiyolar. tb'nin hatası bence de yok, texans defansı baya iyiydi. patriots'un kötü oynadığını anlatmaya çalıştım. yalnız rodgers ef-sa-ne başladı. 3 td buldular daha ilk yarı bitmeden. cowboys'un en zayıf karnı olan secondary'i vuruyi.
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Dallas toparlamaya basladi. Dedigim gibi prescott ve elliota hakkaten saygi duyuyorum ama playofflarda yemez diye dusunuyorum. YALNIZ O BEASLEYE NE VURDU BE AHAHAH
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 dallas zeke'ye topu daha çok vermeyi akıl edebilirse hem daha etkili olurlar, hem de drive'ları uzatıp rodgers'ın sahada kalma süresini azaltırlar. sanki patriots gibi oynuyorlar.
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 O ne kadar net bir interceptiondir ya. Packers RUYA gibi akiyor yemin ediyorum oh ya
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 çok çok kritik bitti çeyrek sonu. önce int'i aldılar packers'tan sonra, 2nd down & 21'den 1st down'ı buldular. bu drive'da TD bulurlarsa maç yine ortaya gelir. maç güzel ama biraz da yakın olsun istiyor insan. playofflar'da daha 10 fark altı biten maç olmadı çünkü.
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 daaaaak. çok kritik td aldı. ama bundan sonra maksimum 1 fg vermeleri lazım, ki o bile yetmeyebilir. td verirlerse biter zaten.
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 ne maç oluyor be. 56 yard fg'ye 52 yard fg'yle cevap verdiler. 31-31, uzatma geliyor.
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 şaka gibi. 3rd down'da 36 yard pas attı rodgers, 51 yard fg'yle maçı bitirdi packers 34-31. çok çok çok iyi maç oldu yalnız.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 CROSBY MAÇIN KAHRAMANI net her türlü çakallığı yaptı dallas ama olmadı
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 HAYDI CHIEFS. KELCEYI IYI IZLEYIN SIMDI. AEAEAE
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 steelers maçın dayanıcak ciğerim kalmadı maç sonu uykuyu açtı ama bu maçın sonunu göremem sdf
madcow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Pef daldım packers macını kacırdım. Steelers macı devam ediyorsa onu izleyeyim bari.
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Steerlersdan nefret etmeme ragmen bell sanirim favori rbm benim. Ama umarim bacaini falan kirarlar yoksa chiefs zor kazanir bu maci bu sekilde devam ederlerse.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 dolphins in beton gibi run defansı çekirge götüne döndü chiefs çok zor
madcow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Bell yuruyerek yard alıyor artık. icimden kossana diye baggırıyorum ama yuruyerek gidiyor yani yapacak bisey yok.
Öne çıkan mesajlar