calimero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Geçen bu adamın birkaç videosunu izledim arka arkaya baya mantıklı konuşuyor, icraatlerini sadece izlediğimiz kadarıyla bilebiliriz tabi ki ama söylemleri gayet doğru ve barışçıl ve ayrıca cooperative geldi. https://www.youtube.com/watch?v=o4SZ49_bS0Y https://www.youtube.com/watch?v=932K6tZ5Ea4 https://www.youtube.com/watch?v=-KHCNk9BYy4 daha bir ton var tabi izlediğim ama hepsini baştan izlemeyeyim. başka videolar varsa koyabilirsiniz ya da genel tartışma şeklinde sürebilir başlık, free flow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 lol putin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 egitimli rte iste, paticikski olsaydik simdi putin'e saydiriyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 amerika'da başkan adaylarından biri hillary diğeri trump abi, please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 hillary veya trump'un baskiyla siddetle muhalifleri skertmesi gibi bir durum yok yalniz, rte ve putin'de fazla fazla var. hatta putin daha savage, muhalif gazetecilerin kafasina siktirmasi, zehirletmesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 abi tamam ben putin en kral demiyorum zaten de bence aşırı evil olarak görüyor olabiliriz. Misal edward snowden'in kafasına sıkılmıyor ama hayatı skertiliyor. Julian assange? hayatı skertildi o adamın da. Kendi ülkesini geçtim dünya üzerinde binlerce insana hillary ya da trump ya da öncekiler tarafından işkence yapıldı, yapılacak, hükümetler düşürülecek. elbette baskıcı bir rejim rusya, ama amerika da ak kaşık değil. biz her şeye böyle baktığımız için bu algı biraz da kırılsın diye koydum bu videoları. amerika'da da benzer olaylar oluyor rusya'da da. Şu anda dediğim gibi ne hillary ne trump putin'den daha iyi değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 komünüst müsün lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 konuşmaya bakarsan rte'de güzel konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 devlet sirlarini aciga cikarmak ile muhalefet arasinda ince bir cizgi var, -turkiye'de cok kalmadi gerci artik- mesela hayinlik yapip devlet sirlarini basina acma gibi isler yaparsan basina gelecekler her ulkede yasayla sabit, yaptiktan sonra ne olacagini biliyorsun. muhalefet partisi liderlerinin kafasina siktirmak ve butun muhalefeti korkutmak ise pek yasal durmuyor. ilgincli durumlar. tl;dr dunya besten buyuktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Devletlerin sırları olduğu için Dünya'nın sürekli boku çıkıyor. Devlet sırlarını açığa çıkarmak herkesin boyun borcudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 devlet sırrı ne saçma şey harbiden. vergimle beslediğim, gücünün kaynağını oluşturduğum devletin ne bok yediğini bilemeyeceğim? herhangi bir savaş, kriz döneminde etkilenen yine ben, sivil halk olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar