miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 2006 model Verso aracimi satıyorum, istanbulda kocaman LPG li araçla yaşam baya zor.paticige özel indirim yaparım almak isteyen olursa. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-memurdan-degisensiz,temiz-7-kisilik-348747715/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Lastiklerin değiştiği tarih çok sakıncalı uzun yol mu yapacaktın yoksa e bide memur dan denmiş zahmet etmeyin ben arıyorum polisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 :) hiç böyle düşünmemiştim.Ben bile iskillendim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Hakikaten arac ve surucusu tam incelemeye alinmalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 arabayı ilk defa görüyorum nasıl çirkin bişi ya :S plaka süpermiş ama adanalı olsam kaçırmam ki aslında adanalı olsam kendimi keserdim en başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 kalabalık olana güzel araç. hayırlı satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 plaka harbi efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 lastiği niye darbe günü değiştirdin biradeR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 ya ilk postumdaki ince detaylardan sonra bi daha ilana bakınca resimlerin sanki beşiktaştaki askeri evlerin içinde ya da yakınında çekildiğini farkettim. Siz şey yapmayın mit'i de arıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 plakayi tanidik arkadas araciligiyla almistim.Darbe gunu adanadaki gorevimden ayrilip yeni gorev yerine katilmak icin yola cikiyordum.Eski lastiklerle uzun yol yapmayayim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Valvyn said: ya ilk postumdaki ince detaylardan sonra bi daha ilana bakınca resimlerin sanki beşiktaştaki askeri evlerin içinde ya da yakınında çekildiğini farkettim. Siz şey yapmayın mit'i de arıyorum ben off valla keskin gozler ve hafiza cok iyi.Ben gorsem bu resmi tanimam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Bu araç yeni görevine ve sana yakışmaz. İyi yapıyorsun satıyorsun. Plaka efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar