Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2.5 sene önce sistem topladım şimdi bf1 oynamak istiyorum da yok işlemci i5 6000 olsun yok gpu şu olsun falan diyor.

Ben ileride oc yapıcam diye sıvı soğutma falan almıştım ama tecrübem yok nasıl yapacağım konusunda.

i5 4690k var h105 sıvı soğutma var

ekran kartı da evga gtx 780 ti classfield.

Bunlara böyle bi ayar yapayım diye düşünüyorum kim yardımcı olabilir ?
Mesaj tarihi:
i5-6600k 4690k'nın revizyon hali. OC yapmaya gerek yok. Aralarındaki farklar daha düşük güç tüketimi ve çip mi ne küçüldü. %5 gibi bir fark düşünebilirsin. OC illa yapacam diyorsan guidelara bakmalısın. Ayrıca anakartın da yatkın olmalı.
Mesaj tarihi:
darkageman said:

i5-6600k 4690k'nın revizyon hali. OC yapmaya gerek yok. Aralarındaki farklar daha düşük güç tüketimi ve çip mi ne küçüldü. %5 gibi bir fark düşünebilirsin. OC illa yapacam diyorsan guidelara bakmalısın. Ayrıca anakartın da yatkın olmalı.

Yok üstad o zaman gerek yok yapmama.

Peki ekran kartı oc için çok yatkın diyorlar dı zamanında alırken. Böyle bf 1 de 80 altına düşmesin istiyorum fps bi ayar çeksem mi ona ?
Mesaj tarihi:
Onu yapabilirsin. Ama ekran kartı OC konusunda pek tecrübeli değilim. Riski yüksek voltajı tutturman vs lazım. Benden deneyimli arkadaşlar forumda vardır. Onların yorumunu bekle derim.
  • Yeni Oluştur...