Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Yarın yeni bir işe başlıyorum. Anladığım kadarıyla takım elbise giymem gerekecek bundan sonra. Şimdiye kadar smart casual dedikleri zıkkım ile takıldığım için rahattım. Bundan sonra keyfim kaçacak muhtemelen ama yapacak birşey yok. Bana takım lazım, nerden alayım ucuzu nerdedir hangi markadır, işte şık görünsün ama ucuz olsun falan ne bileyim fikir verin. Beyaz yakalı iş haliyle, plazada çalışacağım, uzman olarak. Bugün gideyim 2-3 tane alayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Bende aynı şekilde bankada çalışmaya başlayınca smart casual'dan takım elbiseye transfer olmak zorunda kalmıştım. Açıkçası markaların kendilerine ait farklı tarzları da olabiliyor. Mesela Damat'ın biraz daha genç işi farklı kumaş dokumasına sahip şık modelleri olabiliyor. Ben genelde Altınyıldız'dan bazen de Beymen'den alıyorum. Eğer iki tane takım alacaksan Altınyıldız'ı tavsiye ederim genelde tanesi 300-400 TL arasında bir fiyata geliyor üstüne gömlek ve kravatı da ayarlıyorlar. Tabii bi de ayakkabıya ihtiyacın olacak. Bence birini koyu diğerini açık renkli tercih et. Düz siyah alma onun yerine kumaşı desenli olan güzel siyah takımlar var, diğeri de lacivert olabilir. Hayırlı olsun şimdiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 bu ceketi alırsan çok hızlı yükselmen garanti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 isten ayril. kot+tshirt giyemedigin is, is degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Esnaf said: bu ceketi alırsan çok hızlı yükselmen garanti (tu) yakında mülakatlara gidebilirim, bu ceketle gitmek en mantıklı hareket olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 valla ortadaki fetodan ocak disi haberin olsun..sakal biyik da olmasin mumkunse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Network'de indirim vardı 2 adet alınca tanesi 350 TL'ye geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Karaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 100% yun olmasina dikkat et. gidip de polyester takim alma sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Yalnız %100 yün olması iyi olmayabilir. Bakımı çok zor oluyor onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar