Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Retail gelince normal servermi pvp serverimi?

Disappear

Öne çıkan mesajlar

Ya merak ediyorum kimler hangi serveri secicek ?
Normal serverlarin pvpten tek farki iki tarafta istemeden siz alliancesaniz horde topraklarinda bile olsaniz size dalamamalari ancak npc kesebilirsiniz vs vs
pvp serveri ise karsi tarafin topraklari veya tarafsiz topraklarda sehir icinde bile defalarca kez reskill yiyebiliyorsunuz coldwindle konusurken oda normal oynamak istedigini ama cogunlugun pvp de oldugunu soyledi bende soyle dusunuyorum eger cogunluk isterse normal server normal servera tasinalim veya pvp serverinda devam edelim herkes postunun en basina secenegini yazarsa sevinirim sonucta anket gibi bisi yapiyorum bi sonuc cikaricam kaca kac diye bence normal server[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

normal server tabiki, tanıdık bikaç kanki de var oynıcak, onlarıda normal servera çektim mi tamamdır,zaten ben nerde oynıcaksam onlar orda olcak :-)

zaten bir süre sonra osi deki fel/del olayına dönmesini bekliyorum ben pvp serverlarının :) millet bıkacak reskill vb yemekten.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

reskill yemek mi? neden reskill yedirtiyorsun ki kendine?
us beta dan beri bu oyunu pvp serverında oynuyorum ve sadece bir kere camp yaptım ve adamı fazladan bikere daha kestim, hayatımda hiç reskill yemedim... reskill yemek size kalmış, reskill yiyorsanız bence kaşınıyorsunuz demektir.. en fazlası gitmeyin oraya kardeşim..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blinky, 04 Şubat 2005 09:32 tarihinde demiş ki:
normalde raıd karsılasması oluyormukı?

tabiki var :) normal serverda sadece işte mob keserken, quest yaparken, vb gelipte başkası tarafından öldürülmek gibi bir risk yok.
ha tabi düşman zonedaysanız başka, siz kaşınıyorsunuz o zaman :), ama ordada sizin karşı factiona saldırabilmeniz için önce birinin size saldırması lazım pvp açık değilse. (bu son dediğim değişmiş de olabilir emin değilim, stresstest 1-2 de falan hep böyleydi ama).[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bence de PvP[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

Ya çok garip ama bence role play pvp serverında bu oyunda.
Şahsen, level 1 horde görsem bile gider öldürürüm, zaten hikayeyi okursanız bir Night Elf'in neler çektiğini görürsünüz. Bu iyi-kötü meselesinden değil, undeadler de aynı şeyleri çekmişler, hordelar da. Karşılıklı kin ve yanlışlar var, ancak kan dökerek intikamımızı alabiliriz =)
Level 60 adam ben level 1 ken gelsin beni kessin, hiç birşey demem aynı şekilde[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

betada pvp serverda ileri seviyelerdeki questleri (dusman zonelardakiler ozellikle :p) yaparken zorlanmaya basladim cunku questlemi ugrasacaksin yada cevrendeki 10 tane dusman oyuncuyla mi ugrasacaksin karar veremiyorsun, bu yuzden cok guzel olmalarina ragmen bir cok quest birakmak zorunda kaldim, uzuldum. o yuzden hem normal hem de pvp serverda oynamayi dusunuyorum; bir yanim surekli quest yapmak istiyor bir yanim da eglence olsun hareket olsun diyor.[signature][hline]So long have i waited..
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea, olay rp falan değil. herkes oyunu zevk almak için oynuyor. pvp de yapsan, pve de yapsan amaç aynı, zevk almak.

ne yazik ki 20 level düşük rakibini kesen, 2 mob'la uğraşırken ölmek üzere olan birine saldıran ya da 10v1 öldürüp öldürüğü kişinin cesedinde dans eden arkadaşlar bunu unutuyorlar. onlar egolarını tatmin edip bundan zevk alırken diğer taraftan ölen kişi bırakın zevk almayı sinir krizlerine girebiliyor. 1 kere olsa 2 kere olsa neyse, aynı şeyi 15 dakika içinde 10 kere yaşayabiliyorsunuz.

13 yaşında bir çocuk egosunu tatmin edecek diye hiç tanımadığı birisiyle dalga geçebiliyor. hiç bir şekilde kendini koruyamayacak birini öldürüp dakikalarda koşmasını sağlayabiliyor. kısacası öbür tarafta oyunu oynayan kişinin de zevk almaya çalışan bir insan olduğunu unutuyorlar.

ama şu da var ki, pvp sunucusundan oynayan biri bunların hepsini göz önünde bulundurmak zorunda. istediğiniz kadar mükemmel pvp yapın, herkese istediğiniz kadar iyi davranın bu tür şeyleri yaşayabiliyorsunuz.

ama pvp seven biri olarak normal sunucularda oynayıp pvp yapmak için karşımdakinin kabul etmesini beklemek de istemiyorum. ya da pvp yapmak için lvl 60 olmak pvp yerlerine gitmek istemiyorum. sonuçta oyunu oynayanların büyük bir kısmı pvp yapmak için oynuyor, pve istesem gider everquest oynardım. quest yaparken her an karşınıza düşman çıkabilecek olması farklı bir atmosfer veriyor.

pvp sisteminde köklü değişiklerin olacağı kesin zaten. şu anda pvp'nin hiç bir anlamı yok, ne xp ne puan ne item... en ufak bir şey almıyorsunuz. bu böyle kalamaz, blizzard da biliyor bu böyle kalırsa ne kadar oyuncu kaybedeceğini. o yüzden -ne kadar bilmiyorum- ama uğraşıyor adamlar. elbet bir yenilikler gelecek, level'lar 60'ı bulduğunda zaten yüksek lvl tarafından ölme derdi de kalmayacak. zamanla düzelecektir diyorum.

arkadaşlarımın da pvp'de nolması tuz biber ekiyor ve pvp diyorum. ayrıca oyunda quest'ler bir yerden sonra cidden sıkıyor. instance falan da bir yere kadar. oyun pvp üzerini kurulmuş bence.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 04 Şubat 2005 12:55 tarihinde demiş ki:
Ya çok garip ama bence role play pvp serverında bu oyunda.
Şahsen, level 1 horde görsem bile gider öldürürüm, zaten hikayeyi okursanız bir Night Elf'in neler çektiğini görürsünüz. Bu iyi-kötü meselesinden değil, undeadler de aynı şeyleri çekmişler, hordelar da. Karşılıklı kin ve yanlışlar var, ancak kan dökerek intikamımızı alabiliriz =)
Level 60 adam ben level 1 ken gelsin beni kessin, hiç birşey demem aynı şekilde

Ahanda aynen katılıyorum.
Hep destek tam destek. Bilerek lades olmayın kardeşim. O çıkması beklenen Honorable bilmem olayı bence çok saçma tamam gerekli gibi duruyor ama ne bilim ben Paladineim ve karşımdaki undead yani nasıl lvline bakıcam undead işte ya direk bodoz dalmak lazım :) Sonra paladıneim down olur mazaallah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...