Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Arkadaşlar merhaba, Haftasonu evde aktif olarak giymediğim fakat son derece sağlam olan bir takım kıyafetlerimi ayırdım. Bunları gerçekten faydalı olabilecek bir yerlere bağışlamak istiyorum. Önerileriniz olur mu acaba? Şimdiden çok teşekkürler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 lokasyon neresi kadıköy belediye gayet iyi çalışıyo bu konuda mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Bana vir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Lokasyon olarak Beşiktaş ilçesi sınırlarındayım ancak gerçekten fayda sağlayabilecek bir yer varsa çok da farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 geçen bi arkadaşım ayırmıştı böyle. 3-4 arkadaşımıza günlük,sporluk filan urba çıktı. illa yardım olsun derdinde değil de birilerine yarasın istersen önce bi arkadaşlarına sor belki kullanacak olanlar vardır. çok hoş oluyor bakma, of eski kıyafet diye gocunmacanın alemi yok. ben bile koşu için 2 kapşonlu aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Giovanni said: Lokasyon olarak Beşiktaş ilçesi sınırlarındayım ancak gerçekten fayda sağlayabilecek bir yer varsa çok da farketmez. http://www.bulurum.com/dir/huzurevleri-ve-yasli-bakimevleri/besiktas/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 http://www.sosyalmarketvakfi.org/projeler/detay/Sosyal-Market/16/18/0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Kadıköy belediyesinin yerlerine götürüp veriyoruz biz de. Evlendirme dairesinin karşısındaki yoldan gidince, köprü yolunun paralelinde, salı pazarının orda toplama yeri vardı. Oraya gidince sorsan gösterirler aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Beşiktaş Belediyesi de veriyor, hatta cam geri dönüşüm kutusu gibi giyim eşyası kutusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Sisli'nin de benzer hizmeti var, evden aliyorlar esyalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mrlee said: http://www.sosyalmarketvakfi.org/projeler/detay/Sosyal-Market/16/18/0 Ooo ilginçmiş güzelmiş. Çok teşekkürler paylaştığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 kutular var uzerinde yaziyo giyilebilicek gibi olan esyalarinizi atin falan diye burda cogu sokakta var. not: ankaradayim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar