Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar ve Tüm Elektronik Ürünlerde En Fazla Taksit Sayısı "6"

Xaero

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

Abi...

Kredi kartina taksit ile kime kazandiriyorsun? Vade farki bu kredi de kredi kartiyla ayni gibi gorundu bana 36 ay filan almazsan, onu soyluyorum.

kredi kartına sıfır faiz olayını söylüyor sanırım insanlar. zamanında ödediğinde faiz ödemiyordun. ayrıca banka faizi olayına bakmıştım telefon alırken de, öeh dedirtmişti bariz fark var. banka düşük miktarlı kredi veriyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Son 6 ayda her yerde maliye bakanlığı tarafından gelin borçlarınızı yapılandıralım diye reklamlar görmeye başladınız sokaklardaki bilboardlarda değil mi?
Yapılandırmak için başvuranlarda gördüki aslında önceki borçları kapsamayan yapılandırma çeşidi ( daha çok sazan avı ), hatta başvurarak belkide borçlarını bir nevi sistemde daha güncel hale getirip takibi kolaylaştırıldı.
Ne zamandan beridir böyle? Rusya ve Suriye ,terörün azdığı son 2 yıl (göreceli olarak 3 yıl) içerisinde.
Uzun vadede doların veya euronun düğşeceğini ön görebiliyor musunuz? nein. Kredi notlarımız ülkece azaltılıyor mu? yeah.
Türkiye ekonomik yapısı gereği yabancı yatırımcıya muhtaç mı? yea.Sanayimiz ithal ara mamule bağımlı mı? yea.

Peki cicişlerim bu çerçevede bu politika neyi gösterebilir bize?

Diyorki babacık olum bak çok kötü günler gelicek, parayı idareli kullanamıyoz, artık bu tür ürünler bizim için zenginlik göstergesi, popon yiyosa 6 taksitle al, paşalar gibi öde öedeyemezsende mikime kadar yolun var bankacı abilerin senle ilgilenir ben karışmam, ilk önce oraya buraya olan borcunu öde, kaldıysa paran al emenike pc ni kozmetiğini oyunu buyunu. İç ödemeler dengemiz bozulursa, seni beni besleyen ali abin veli abin dısarıya olan döviz borcundan batarsa işsizlik artarsa ( ki zaten suan baya efsane duzeyde ) değil sen tüm aile olarak cümle aleme rezil oluruz iflas bayrağını çekeriz.

Ha unutmadan bu benim daha başlangıç planım bebeğim suriye işimiz uzarsa ve dolarcık 2 ay 3 tl üzerinde seyrederse sen o zman yapacaklarımı gör.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam butun onlemler onun uzerine ama taksit yasagindan beri satislar da ortada.

Eger isin icinde yandaslik, firsatcilik, para goturme yoksa operatorlere de yasaklasinlar taksitle satmayi.

Millet gotunu tuta tuta gezmeye alisik bin yildir. Pesin 2k'ya alamadigini taksitle 4k'ya aliyor. Devlet bunu engellesin ya da artik tanisin o 'yuce' milletini de onlemlerinin ne kadar ise yarayacagini bi hesaplasin.

Telefon icin konusuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence komple kredi kartı olayını kaldırmalılar. milletin 2k maaşı var 8k kredi kartıyla takılıyor.

maaşının 3te1'i oranında limit vermeliler.

Adamın götündeki don yırtık. üstü başı leş ama iphone ile geziyor. Ya da ne çocuğu üşüyor kışın ama kadının elinde son model iphone.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...