Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 itunes backup'tan kurdum yeni telefona ama app'lerin içindeki elle girilen veriler filan gitmiş, bütün app'ler sanki ilk defa kullanıyormuşum gibi. bir önceki transferde böyle birşey olmamıştı hatırladığım, nasıl aktarabilirim eski telefondaki herşeyi birebir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 icloud'dan yükledim ben yeni iPhone'a herşeyi. App bilgilerini de yüklemişti. iTunes yedeğinde sorun vardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Evet otomatik yukluyo aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 8.3'ten sonra itunes backup'ından kaldırmışlar appdataları sanırım da icloud'a nasıl force backuplatacağım telefonu onu bulamadım. iexplorer diye bir program buldum, o backup'ın içinde buluyor appdata'yı ama yeni telefonda o app'in klasörüne girmeye çalışınca loading'te takılıyor program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 iCloud ayarlarında olması lazım. Upload uzun sürebilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 tamam buldum şimdi, bakalım bir de bunu deneyeyim. sağolun. olmazsa yazarım. :P "not enough icloud storage available" ... e arkadaş madem izin ver de manuel yapalım. cloud tam bir ömür törpüsü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 ayfon ile bir seyler yapmaya calismak.... kadinin boynuna taktigi kolye ile ates yakmaya calismasi topuklu ayakkabi ile kosmak yuzdeki fondoten ile duvar boyamaya calismak ayfon ile bir seyler yapmaya calismak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 50 gb 3.5 lira sanırım. Enpara da yarısını veriyor her ay bana. Fotoları falan da atıyorum baya ise yarıyor iCloud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 elzem olmayan herşeyi sildim ve appdata olmayan herşeyi devredışı bıraktım ama gene olmuyor ısrarla. cidden bedava gelmese çekilecek eziyet değil. sonra diyorlar neden app'ini kullanmıyorsun. işte bundan ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Extra storage al abi tek seferde hallet isini. 50 gb her turlu yeterli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 neyse gittim video, foto filan da sildim zaten yeni alete aktarmıştım onları. bakalım o icloud backup'ını silmeden üstüne koyabilecek mi yeni aletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 dün geceden beri backup barı ortada aynı yerde takıldı kaldı 9 hours remaining'de, wi-fi ışığı da transfer göstermiyor modemin. şirket elinden gelen herşeyi yapmış yeni alete veriler geçirilemesin diye resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar