Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garmur/Orthrus


traptorex

Öne çıkan mesajlar

Bayadır konu sessiz, hem sessizliği bozayım dedim hemde aklımda deli sorular onları sizinle paylaşayım istedim.
Faction fitli bi garmurum var warp disruptor max range 39 km, birde orthrus fitlemek istiyorum. İzlediğim pvp videolarında bırak factionı tech2 disruptorlarla adamlar 50km ye bile basabiliyor. Benim anlamadığım olay bu, adamlarda implantmı var yoksa ne bileyim quafezore gibi şeylerdenmi içiyolar veya en son aklıma gelen başka bir gemi boostluyomu(etrafta başka gemide yok fletten) çözemedim.
Garmur ve Orthrus %10 disruptor ve scrambler bonusu veriyo yani orthrusuda fitlesem max 39-40 km range alıcam. skillerimde de sıkıntı yok ne yapmam gerekiyor max range artırmak için, önerisi olan var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet dediğin doğru gibi, fitledim gemiyi. Yaklaşık 42m ye caldari navy warp disruptor aldım max range 39 km, 100m ye true sansha var o da 45 km oluyo hesaplarıma göre. şimdi bu 39 km max rangeyi artıracak, şişe boosterlar ne bileyim implantlar falan varmı? implant daha kullanışlı olur. Bunları biraz araştırdım ama pek bir sonuç alamadım. Birde 60m isk fazladan verip 6 km fazladan range almak mantıklımı bu fiyata sizce.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Peki 39km ile 45km arasındaki 6 km lik farka değermi o fiyatı vermek. pvp de aşırı bir üstünlük sağlar mı?

Benim düşüncem, 39 km için en fazla 35-37 km den orbit olmak lazım, 45 için ise 41-43 gibi düşünüyorum fazla birşey fark ettirir mi, işte burada pvp dinamiğine tam hakim olmadığım için tıkanıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...