muratgurel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ya arkadaslar güvenlik açısından sadece staff ların görebilecegi şekilde itemlerin yanında .add diyip çıkaran adamın isminin yazmasını istioyrum herşeyi yaptım ama sadece yaratan ın ismi çıkmıo zaten en zoru da o aralarında bişiler deniyom 0 falan oluo :( bi türlü yapamadım script paylaşım bölümünede baktım ordada buna benze bişey bulamadım yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Hex editorle orjinal .add komutunu .xyz falan yap, function olarak da yeni bir add komutu yaz, oradan eklet.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 coder buna benzer bir sistemi exile'da kullanıyor istersen sana yardımcı olur sanırım.[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yalnız fikir çok hoşuma gitti :) makinada uo ve sphere yüklü olsayda yazar denerdim bişeyler :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 benimde hosuma gitti ben deneyim :)[signature][hline]değiştirdik : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 şimdi aklıma geldi add yi kapatınca bilgili bir scripter .newitem den yaratım act.bounce dan ceker ve butun dialoglarda newitem kullanılıyor.. onu nasıl halledicez :) anca hexten newitemi de degistirmek gerekiyor[signature][hline]değiştirdik : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratgurel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ok saolun henüz deneme şansım olmadı ama baggio çok saol oo şekilde yaparım heralde şimdi birazdan eve gelince denerim bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 [function add] src.newitem src.act.bounce src.act.tag.cikaran = [function kimcikardilan] target hangi item'i kim cikardi dayi. on=@targon_char src.message bunu Allah yaratmis. return 1 on=@targon_item if ( = 0) src.message bunu alin teriyle cikarmislar. return 1 else src.sysmessage bu kilic tarafindan cikarilmis. return 1 endif çok uykuluyum deneyemedim zaten ilk denemem kafamdan düşündüklerimi paylaştım sizlerle hata olabilir boş olan biri denesin :)[signature][hline]"Cücelerin dağları çekiç sesleriyle yankılanıyor, büyük savaş öncesi..." "Binlercesi hala savunuyor kutsal toprakları; kardeşlerinin cesetleri üstünde." Efsaneler & Diyarlar || Khazab || West Bridge /::/ Kayıt /::/ Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ağız tadıyla edit de çektirmicekler insana olur mu kardeşim aaa[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratgurel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ardhath saol valla beni zahmetten kurtardın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratgurel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ama bi sorun var galiba :) düzeltmeye çalışıom ama bi yerde bende bi yerde hata yapıom heralde :( [Bu mesaj muratgurel tarafından 30 Ocak 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 tabi birde itemlara tag eklendiği zaman worlde eklenti olarak baytların geleceğini düşünecek olursak, yok yok iyice paranoyak olmaya başladım..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 sphere yi hedit ile açıp .add kısmını değiştirmen lzm ilk.son enerjimle bu mesajı yazdım .ii gecelet :P[signature][hline]"Cücelerin dağları çekiç sesleriyle yankılanıyor, büyük savaş öncesi..." "Binlercesi hala savunuyor kutsal toprakları; kardeşlerinin cesetleri üstünde." Efsaneler & Diyarlar || Khazab || West Bridge /::/ Kayıt /::/ Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Beyler .add komutunu kullanan biri tag da degistirebilir :P Edit: Tagi tag=jkn123k12hj3l1k23n12lk gibi bir sey yaparsan sorun olmaz tabii :) .show tags diye bir sey yoktu herhalde? [signature][hline]İyilik et, iyilik bul. [Bu mesaj skyly tarafından 30 Ocak 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 tagı söyleyip aha böyle bi sistem kuruyon dersen değiştirir tabi :) bi uyutmadınız...[signature][hline]"Cücelerin dağları çekiç sesleriyle yankılanıyor, büyük savaş öncesi..." "Binlercesi hala savunuyor kutsal toprakları; kardeşlerinin cesetleri üstünde." Efsaneler & Diyarlar || Khazab || West Bridge /::/ Kayıt /::/ Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kizma necati! kizma :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ahah süperdi :) bak sistem bu edit yapınca artık böyle böyle ismin çıkıcak tag'ıda bu edit yaptıkdan sonra değiştirirsin :)[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yok yok eger tagi .src.act.tag=asdasdas123123ml_kj gibi sacma sapan bisi yaparsa bulamaz[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ama adamda ad1n1 asdsadsad yapar :P src.account name olcak galiba[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ben hep düşünürdüm bu abuk sabuk bug'ları nasıl buluyolar diye.böyle bug teorileri üreten gökçe gibileri buluyomuş demek :D[signature][hline]"Cücelerin dağları çekiç sesleriyle yankılanıyor, büyük savaş öncesi..." "Binlercesi hala savunuyor kutsal toprakları; kardeşlerinin cesetleri üstünde." Efsaneler & Diyarlar || Khazab || West Bridge /::/ Kayıt /::/ Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 harbi gharbi escp yi yeni öreniyorum ama bulamadigim ve fixleyemedigim bug ykotur... :P neyse sapittim konuyu susayim[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 şuna ne dersiniz? edit yapmayacagına emin olmadıgınız adamlara vermeyin plevel yada add vs vs en az 7 plevel istesin :) bende bule[signature][hline]Sindarin Resurrection Only Power Gaming Only Action Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 fena fikir degil! :) ama mutlaka cikiyo iste.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 beyler onemli bir yeri atlıyorsunuz buraya attıgım msjda belirtmiştim ama kale alınmamıs galiba bastıra bastıra soyleyim isterseniz: scriptingden biraz anlayan bir adam .newitem .act.bounce diyip cantaya atıp adamıda bir guzel editler. bu noktaya biraz dikkat :)[signature][hline]değiştirdik : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: skyly, 30 Ocak 2005 01:04 tarihinde demiş ki: yok yok eger tagi .src.act.tag=asdasdas123123ml_kj gibi sacma sapan bisi yaparsa bulamaz .xtaglist[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar