theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 hangi sehirde small pet var? small petler neler? beni bilgilendirirseniz sevinirim :D[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jorin (PvP-6) Troll Hunter Shaki (PvP-6) Tauren Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Hmm şimdiye kadar baya çeşitli kediler gördüm başka eng.lerin yaptığı metalik sincaplarvar, sonra yılanlar var , efenim sonra undercityde grubblermıydı oyle fareye benzeyen bir yaratık var , başka bootyde papağan staılıyordu diye biliyorum başka varmıydı hatırlamıyorum Yılan Orgrimmarda bi Troll satıyor , grubblerı Undercityde merdiven altında dilenci kılıklı bir undead satıyor , Papağanı Bootyde gemiyle indiğinyerden ilerliyorsun (sağdan) ilk binada solda olması lazım , kedilerde yine Undercityde olması lazım Alliancei bilmiyorum daha yeni oynamaya başladım allyda [signature][hline] [Bu mesaj Delyyyy tarafından 04 Şubat 2005 10:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 bunlar ne ise yarıyo peki bence bosuna para gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bir işe yaramazlar işte yanında dolaşırlar şu anda evinde nasıl pet varsa bunlarda öyle gerçi beslemiyorsun ama öyle dolaşırlar yanlızlık çekmeyesin diye[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 evet bosuna ama sadece gorunus oluyo iste ne biliim... bi ara eski bi topicte bi arkadas gusel bi link vermisti.. tum petlerin fiyatı vb. gbi seyler yazıyodu da simdi o topici bulamadım.. ole siteler bilen varsa lutfen yardım etsin[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jorin (PvP-6) Troll Hunter Shaki (PvP-6) Tauren Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 stormwind çıkışında bi kadın kedi medi satıyo[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ben trollum :D[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jorin (PvP-6) Troll Hunter Shaki (PvP-6) Tauren Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 kedi küçük mü geliyo yani .p[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 horde lar kedi alamıyo[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG- Jorin (retired) -FFXI- Jorin (PvP-6) Troll Hunter Shaki (PvP-6) Tauren Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 xrex yaratığın birinden loot olarak kedi bulmuştu hehe. papağanlar ve kediler harika oluyor. bir de thousand needles'da freewind post'ta dolaşan bir köpek var. bildiğimiz wolf'ların küçük versiyonu, çok şirin bişi. ondan alınabilse keşke.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ya gittim bi raptor tameledim meğersem küçük raptorlerdenmiş.. büyüklerinin yanından geçerken kendimi ezik hissediyorum ama sonra saldırıp parçalıyoruz onu, mutlu oluyorum.. tabii barrensa gidip daha büyüklerini avlıcam :D bu arada yılanlar xp kazanıyor mu yoksa sadece yol arkadaşı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yol arkadaşı, saldırmıyor kimseye öyle geziyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar