pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 norvece gitme uzulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 miyaw33 said: Konuyu hortlatmis olucam ama İsveç e gitme, aşağıdaki habere bakılırsa onlarda bizden pek farklı değil bazı konularda https://www.dunyahalleri.com/isvecin-devlet-sirlari-buluttan-yagdi/ Bu konuda hala net bisi yok hangi bilgiler verildi diye. Ordu araclari transportstyrelsen'de kayitli degil diyolar, SÄPO'nun elemanlari da kayitli degil falan diyolar. Onun disinda Transportstyrelsen'deki bilgilerin cogu zaten halka acik olan seyler falan diyolar bilemedim, karman cormans dfgf ama ulkeye gitmemekle ne alakasi var abi, yasam kalitesi olarak trden 100 yil ilerde lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Ben de kısmet olursa bahara doğru amerika'ya yerleșmeyi planlıyorum. Herkes bir șekilde dengeni bulur rahat yașarsın dedi. Buradaki boktan düzenden kötü olması imkansız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 hayirli olsun simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 heralde bi 5-6 seneye forumun yarısı yurtdışı lokasyonlu olacak lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Teșekkür ederim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Myrica said: Litvanya'da hem is olanagi cok az hem de firmalar burokratik yuk altina girmemek icin yabanci isci calistirmaktan kaciniyo diye duymustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 konu dev hortlamis ITciler icin baltiklarda guzel is var, linkedin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Redeagle said: Ben de kısmet olursa bahara doğru amerika'ya yerleșmeyi planlıyorum. Herkes bir șekilde dengeni bulur rahat yașarsın dedi. Buradaki boktan düzenden kötü olması imkansız zaten. Hayirli olsun, hangi eyalete yerleseceksin, vize falan naptin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Sağol :) Yılbaşı döneminde greencard başvurumla başkonsolosun önüne çıkacam. Kartı verirse gidiyorum. Başlangıç için çok pahalı olmayan ve tanıdıkların olduğu indianapolis'e gitmeyi düşünüyorum. Şikagoya falan 3 saat mesafedeymiş. Oraya gidip biraz para kazandıktan sonra Türkiye'de okuduğum fizik ve tıp derslerinden denklik alıp fizik doktorasına veya tıp fakültesine atlarım gibi bir düşüncem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Yunan Adalari, balikcilik isine giricem bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar