daverc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 odeme hakkinda sorucaktim mesela biz italyde acc yi aldiktan sonra 1-3-6 ay weya 1 senelik alabilioduk cartla bikere us serverlarindada ole bisi warmi yoksa her ay illa karttanmi cekmeleri lazim gerek ?[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Var. İster 3 aylık ödersin ister 1 yıllık. Fiyat ona göre düşüyo. En yüksek miktar aylık ödemede işte 12.95$ Ödeme süreni genişlettikçe o 12.95$, 12$ a veya 11$'a vs. düşüyo.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 teşekkür :) after düsününnce online oyunlari us da oynamanin baglanti bakimindan büyük avantaji war ayrica patchler once gidiyor ama odemeyi merak etmistim ondan sordum..yaz sonu kay a gelicemde:) italyden kovulduk neyse:-p[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar