KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Pati nasıl düşünüyor acaba, Topluma getirdiği yarar ve zarardan bağımsız olarak sizin için hangisi daha iyi? acaba bunun gündüz insanı ya da gece insanı olmasıyla bağlantısı nedir? mesela ben geç yatıp geç kalkmayı severim, gmt+3 o yüzden bana göre peki bunun yaz veya kış insanı olmayla bağlantısı nedir? mesela ayarlayabilsem ben ilkbahar yaz sonbahar yaz yaşarım. 1 aralık türkiye-avustralya 1 mart brazilya-türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 devletimiz ne dusunuyorsa dogrudur. aksini dusunup de paralellerin ekmegine yag surmek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 yaşayalım görelim bakalım seneye tartışırız bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 amarikaya endeksli olalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 + 2:30 olmalıydı. https://www.timeanddate.com/time/time-zones-interesting.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 anket açıp taraftar mı topluyorsun sdfs gmt+3 partisi vatana millete hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar