KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Pati nasıl düşünüyor acaba, Topluma getirdiği yarar ve zarardan bağımsız olarak sizin için hangisi daha iyi? acaba bunun gündüz insanı ya da gece insanı olmasıyla bağlantısı nedir? mesela ben geç yatıp geç kalkmayı severim, gmt+3 o yüzden bana göre peki bunun yaz veya kış insanı olmayla bağlantısı nedir? mesela ayarlayabilsem ben ilkbahar yaz sonbahar yaz yaşarım. 1 aralık türkiye-avustralya 1 mart brazilya-türkiye
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 devletimiz ne dusunuyorsa dogrudur. aksini dusunup de paralellerin ekmegine yag surmek yok
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 yaşayalım görelim bakalım seneye tartışırız bunu
bajazet Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 + 2:30 olmalıydı. https://www.timeanddate.com/time/time-zones-interesting.html
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 anket açıp taraftar mı topluyorsun sdfs gmt+3 partisi vatana millete hayırlı olsun
Öne çıkan mesajlar