riglous Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 tamam o zaman, ikna oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 ilk sayfada birisi çok ses çıkartıyo demişti, satıcıdan bi yanıt gelmedi, tok satıcı galibaB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Selam. Kişisel fikridir diye bir şey yazmadim. Ses çok geliyor diyen arkadaşın paylaştığı videoya şimdi baktım. Kesinlikle videoda ki gibi ses duymadım benim kasadan. Ev ahalisi ile film izlemiştik, kimse sogutucunun sesinden şikayet etmemişti. öncesinde fanli kasa kullanıyordum sonra bunu kullandım beni rahatsız etmedi. Tok satıcı değilim 4750 den 4bine indim. Açıkçası bu fiyatın altına da inmem. Satılmazsa np. işleri düzene koyduğumda kurar tadını çıkarırım. Sıvı soğutuculara fısıldayan adam hassasiyetini bilemicem. Sorduğunuz için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 bence de elinde tutsan daha iyi gibi aciliyeti yoksa. her türlü zarar edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 safi zarar olacak benim için farkındayım :) satılmazsa da zararı olmaz bana. eski pc i yeğene verdim. eski bilgisayarıma bakacak olursam bu donanım beni yıllarca götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Şşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 ssd yi hangı amaçla aldın pardonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 ekran kartı, ssd ve dvd yazıcıyı almasak verir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 SSD ve Ram'i kaça bırakırsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Parça parça satmayı düşünmüyorum arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Son kaç şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 4 son diye konuştuk hep. Burdan birine nasip olursa 100 lira daha almam + küçük de bir hediyem olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 ÖM attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 SSD'ye bu kadar heveslenen arkadaşlar M.2 olduğunun farkında olarak mı hevesleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 satıldı. teşekkürler. arkadaşa hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar