Nergal69 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 iphone'un batarya probleminden ötürü gına geldiği için pili kolayca değiştirilebilir bir ürüne yönelmeye karar verdim. telefon + tablet kullanım amacım kısaca şöyle olacak: foto çekimi, genel internet kullanımı gibi standart uygulamalar. bunun haricinde işe yönelik mesela müşteri ziyaret formlarını mobil olarak kayıt altında tutmak istiyorum. bu yüzden note 7 düşündüm ama son olaylardan sonra aklımdan çıkardım sayılır. telefon + tablet ile sorunu çözmeye karar verdim gibi. samsung s7 edge veya galaxy s7 üzerine kalem kullanımı iyi olan bir tablet almak istiyorum. ne düşünüyorsunuz? tablet konusunda tavsiyeleriniz nelerdir ya da telefonu onu alacağına şuna bak dediğiniz bir ürün? veya veya başka bir kombinasyon? not: asıl sıkıntım şarjın çabuk bitmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 s7 + tablet yerine, note serisine göz atsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 note 7 düşünüyodum ama batarya problemi aklımda soru işareti bıraktı. bir de herşeyi tek platformdan yürütmek de bataryayı çok daha çabuk tüketir diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 müşteri ziyareti formu dediğin nedir? app üzerinden mi işliyor yoksa belli bir evrak üzerine kalemle imza falan mı alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 ne kadar sallarsan salla.. care powerbank.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 ben note4 kullanıyorum , pili değiştirilebilir olduğundan sıkıntı olmuyor yanımda 2. pil çantada hazır duruyor her zaman. Yine yukarda dendiği gibi zaten 2. alet yerine powerbank taşımak da daha mantıklı olabilir. Tek alette yapılan işi 2 alete yüklemek çok "clunky" , pilden şikayet etmiyoken başka şeylere saydırmaya başlıycaksın emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 bingildak said: müşteri ziyareti formu dediğin nedir? app üzerinden mi işliyor yoksa belli bir evrak üzerine kalemle imza falan mı alıyorsun. yok normalde basılı evrak ama onu pdf olarak mobile aktarıp kalemle doldurmak istiyorum. çünkü şirkete dönünce o evrağı tarayıp sisteme yüklemek gerekiyor. kısa bi işlem gibi de dursa haftalık ziyaret ve takip formlarını girmek can sıkıyor bi müddet sonra. tunch said: ben note4 kullanıyorum , pili değiştirilebilir olduğundan sıkıntı olmuyor yanımda 2. pil çantada hazır duruyor her zaman. Yine yukarda dendiği gibi zaten 2. alet yerine powerbank taşımak da daha mantıklı olabilir. Tek alette yapılan işi 2 alete yüklemek çok "clunky" , pilden şikayet etmiyoken başka şeylere saydırmaya başlıycaksın emin ol peki note 7'ye alternatif bi telefon var mıdır? çünkü gerçekten 3.5k tl verdikten sonra patlama çatlama gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum kaş yaparken göz çıkarmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 bu şekilde yapan var mı şirkette? çünkü kalem ile form doldurmaktan baya ağır nefret edebilirsin. zannetiğin gibi olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 mm digital imza atarken bile hastir ne bu boyle oluyorsun..o formlar digital olarak zor yazi yazman gerekiyorsa..ha sadece tik tik şık dolduracaksan nispeten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 bizim şirkette yoktu ancak alman ve kanadalı iş ortaklarımızda böyle online form dolduranına çok rastladım ve gerçekten otuz tane evrak taşımak yerine tek bir tabletle geziyordu adamlar çok hoşuma gitmişti bu yöntem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 abi dokunmatik ekrana yazı yazma olayına bir türlü alışamadım ben, kim ne derse desin. bi tek ipad pro'yu deneyemedim şimdiye kadar. dolayısıyla eğer "yazı" yazman gerekecekse bence bilgisayar al ufak bi tane, ufak macbook, macbook air 11 olabilir. veya tablet + klavye kombosu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar