Eternal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Ankaralı Yasemin - Noluyo Lan ?[signature][hline]we modify worlds
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Dream Theater - Space-Dye Vest , Another Day , Tears , Hollow Years Dio - Don't Talk To Strangers Opeth - Damnation albümü... Hammerfall - Always Will Be , Rising Force vs vs...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Brian Adams - Everything I Do Guns&Roses - Don't Cry Iron Maiden - Como Estais Amigos Berlin - You take my breath away Pain of Salvation - Dryad of the Woods Aklıma geldikçe yazarım daha...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mix Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Anathemadan Angelica, Regret[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Poibra Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Warriors of The World-Manowar... Original Prankster-Offspring Ayrıca Duman'ın tüm şarkıları...[signature][hline]Delanoresse, 08 Aralık 2004 13:57 tarihinde demiş ki: reskille bagladigim gunleri unutma arcane, sen beni kestiginde ben hatuna gitmistim.
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 deep purple - soldier of fortune the cure - love song the verve - sonnet iced earth - i died for u radiohead - idoteque moonspell - vampiria placebo - without u im nothing anathema - emotional winter him - when love and death embrace tiamat - deeper kind of slumber theatre of tragedy - a distance there is the gallery - the sun always shine on tv opeth - to bid you farewell audioslave - like a stone hepsi superdir siddetle tavsiye ederim :) [Bu mesaj GladricSpirit tarafından 31 Aralık 2004 10:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Pearl Jam - Black (Hayatımı değiştirdi, ondan başa yazdım, derinden etkiledi) In Flames - Jotun - Swim - Episode 666 - Only For The Weak - Jester Race - Satellites and Astronauts Carcass - Blackstar - Cross My Heart - Tomorrow Belongs to Nobody Opeth - The Drapery Falls - Harvest - Blackwater Park - April Ethereal Dark Tranquillity - Lethe - Punish My Heaven - Spirit Crusher Lacuna Coil - To Myself I Turned - Swamped - Tight Rope Loreena McKennitt - Tüm The Visit albümü Theater of Tragedy - Cassandra - Angelique Death - Voice of the Soul Sirrah - Bitter Seas The Gathering - Eléanor Anathema - Sleepless - Deep - Angelica Pentagram -Sonsuz - In Esir Like An Eagle (Bunla girdikleri konserlerini asla unutamam, harikaydı bu şarkı ya ölmüştüm en önde can vermiştim =) ) - Lions in a Cage Dimmu Borgir - Perfection or Vanity Cradle of Filth feat. Liv Kristine - Nymphetamine (Liv ablanın payı büyük =) ) Daha yazarım aslında, ya ben şarkı veya tür ayırmam pek ondan sayıları çok fazla. Britney Spears - Everytime ı bile yazarım yani buraya =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen [Bu mesaj Penthesilea tarafından 31 Aralık 2004 10:52 tarihinde değiştirilmiştir]
micha Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Placebo-Protegue Moi Placebo- English Summer rain Placebo-Bigmouth Strikes Again Nirvana-Polly Nirvana-Pennyroyal Tea 3 Door's Down -Here Without You Sade-Somebody allready broke my heart Aklıma geldikce eklerim Mutlu yıllar icmeye devam.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Techno dersen $unlar listende bulunsun mutlaka dj Boom - Extacy Benny Benassi - Able To Love ( Satisfaction rmx ) dj Thoka vs dj Taylor - Happy Song P. Diddy - Lets Get Ill ( dj hell rmx) ayrıca The Crystal Method - Born too Slow Rammstein - Feuer Frei tavsiye edebilirim.[signature][hline]
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Genitorturers - Lecher Bitch Massive Attack - Angel Massive Attack - Inertia Creeps Korn - Another Brick In The Wall Good Charlotte - I Just Wanna Live Chiasm - Isolated Lacuna Coil - Swamped The Corrs - Summer Sunshine(Bunuda şansa başka şarkı ararken buldum güzeldi silmedim yükledim dinliyorum hala) şimdilik bunlar aklıma gelenler
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Led Zeppelin - No Quarter her eve lazım. lazımlar listesine death - the sound of perseverance albümü de eklenebilir. Accept - princess of the dawn van halen - right now, jump, aint talkin' 'bout love ufo - ligths out black sabbath - planet caravan ha bide istisna yapayım bu sefer sentenced - mourn diyim (damar moddayım galba hafif bu gece)[signature][hline]-Old School Keşh-
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 steppenwolf-born to be wild depeche mode-its no good black sabbath-sabbath bloody sabbath hendrix-purple haze goo goo dolls-iris jerry lee lewis-splish splash ı was taking a bath frank zappa-dirty love chris isaak-wicked game chuck berry-johnny be good pink floyd-money emerson lake and palmer-lucky man fools garden-lemon tree led zeppelin-no quarter animals-house of the rising sun oasis-wonderwall deep purple-speed king the doors-alabama song bill withers-aint no sunshine when she is gone[signature][hline]yörünge dışı
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 death - pull the plug!!![signature][hline]-Old School Keşh-
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 johnny be good'u unutmuşum :O[signature][hline]-Old School Keşh-
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Anti_Teacher, 03 Şubat 2005 03:17 tarihinde demiş ki: van halen - right now, jump, aint talkin' 'bout love + where are you now şarkısı dimi? :)
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 şöle en sevdiğim şarkılar listelerine baktımda benimki bayağı sağlam olmuşolmuş bi kere listemdekilerden bi kaç tanesinin emmy ödülü var... çoğu klişe ve binlerce filmde reklamda kullanılmış..hemde direk şarkı ismi verip nokta vuruşu yapmışım dinlemedikleriniz varsa dinleyin [signature][hline]yörünge dışı [Bu mesaj darkwingduck tarafından 03 Şubat 2005 04:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 dark hoca aralarından severek dinlediğim bombalar var. sabbath bloody sabbath albüm olarak kraldır bikere. speed king kraldır, purple haze kraldır, alabama song yerine the end olabilir :D neyse tasdikledim ben :D "how easy to deny the pain, of someone else's suffering" diyip death - suicide machine derim ben gerçi lafı doğru yazabildiysek gece gece :D[signature][hline]-Old School Keşh-
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 van halen - hot for teacher derim, otuz yıldır kimse van halen babalar gibi çalamaz. pink floyd a gelince işler değişir. bir sürü şey denilebilir hatrı kırılamaz. gece gece welcome to the machine diyim ama ben.[signature][hline]-Old School Keşh-
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 SOAD ın son albumune bak derm saglamlar
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 resul balay - Nazli yarim..[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Blind Guardian - The Soulforged Blind Guardian - Wellcome to Dying Blind Guardian - Mordred's Song Blind Guardian - The Bard's Song (In The Forest) Barış Manço - Kol Düğmesi Barış Manço - Gülpembe (kısacası tüm şarkıları) 3 Doors Down - Kryptonite Linkin Park - In The End (suyu çıktı ama olsun) Marilyn Manson - Sweet Dreams Prodigy - Firestarter, Breathe bu böle gider. onlarca şarkı var hayran olduğum. [Bu mesaj Zeppelin tarafından 03 Şubat 2005 12:36 tarihinde değiştirilmiştir]
coquimbo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 him - join me, the sacrament, your sweet 666, love's requiem, enjoy the silence (depeche mode cover), for you.... yaaaa ben uzatmiyim himin bütün şarkıları muhteşem harika o kadar o yeaaa:)[signature][hline]coquimbo kedigillerden meksika yemeklerine en meraklı olan vaşakımsı yaratığın teki midir? tabiiki diildir :)
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Dark Tranquillity Dream Theater Pain of Salvation Pink Floyd Joe Satriani Bunların parçaları arasında ayrım yapmayacağım, ne yapsalar dinlerim =) Bunun dışında bir sürü şey daha sayarım da eşeğin kulağına su kaçırmaya gerek yok, en sevdiklerim bunlar =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Tedicit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 screamer Üye - ? 29 Aralık 2004 15:31 -------------------------------------------------------------------------------- Ama ben sana katılamıyorum çünkü ben Avril full demedim hatta - Avril sux - ben Avril Fuel dedim - Gerçek işkence - Metallica nın dönüşünde söylemeye çalıştığı parça -------------------------------------------------------------------------------- Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Harbiden haa, fuel i Metallica dan dinledikten sonra Avril in söylemesi tam bi faciaydı, abi kız çok sakin söylüyo ayrıca arkadaki elemanlarda çook yavaş çalıo. hatta baterist şarkıya yetişçem diye göbeği çatladı walla.. ehehehehe :) Ha bu arada Metallica-One güsel şarkıdır..
Öne çıkan mesajlar