Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8 erkek bulustugunda neden ilk fikir kebapcidir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biz anlamayiz bunu

gruptaki kiz sayisi biri gectimi kebapciya gidilmez
ama grupta herkez erkek ise kayitsiz sartsiz gidilen yer kebapcidir

anlam veremeyiz dedigim gibi[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Mesaj tarihi:
ehe kebapı kızın yanında yiemiceini düşünüo demekki insanlar pek çatal-bıçak adabıyla zewk vermez kebap ondandır belki :D
ama ben çekinmem kızla karşılıklı da yerim :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mesaj tarihi:
e simdi Mc - Burger'a gitmem diyen kizlar var... gunumuzde insanlar emperyalizme daha cok tepki gosteriyo dikkatinizi cekerim.

neden gidilmez konusunda... G.O.R.A'yi izleyenler bilirler. oyledir o... gidilmez yani... baharatti bilmem neydi...
Mesaj tarihi:
lol berk :)
aslında 2 erkek deil de ben bu saatlerde 1 kız 1 erkek olarak da yapıodum istanbulda dürüm şeklinde :) e erkek olursa her türlü hatta şimdi istte olsam gene sokakta dürümcüye doru yürüodum :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mesaj tarihi:
yaw yiyicen acili acili 1.5 durum ondan sonra istersen bi kutu vivdent cigne ne fayda..o yuzden uzak duruorz..ama erkek erkeeyken soganindan tut acisina kadar her bi halti yiyorz kendimizi mutlu hissediorz :)[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Mesaj tarihi:
vejetaryenler hariç yemek söz konusu olunca ilk fikirlerden mutlaka biri kebapçıdır cinsiyet, sayı fark etmez. erkek kısmısı kebapçıda daha bi farklı eğlenir ama.[signature][hline]En refresh
Mesaj tarihi:
kebaçıya gidip yemek yiyip kalkmak daha kolaydır, daha hızlıdır, daha ucuzdur, bütçeyi sarsmaz.
kızlar genelde sevgilileri ile lüks yerlere gidip beleş beleş yediğinden, o tarz yerlere alışıktır, ucuz veya hızlı yemek yerine lüks ve rahat yemeği tercih eder. bu yüzden frapaçino içmeyi, donut yemeği, ya da çin sote gibi şeyleri yemek ister, pahalı cafelere gidilir :-P

ayrıca evet bunun 8 erkekle alakası yok. yani neden 8 onu da anlamış değilim :)
Mesaj tarihi:
Bide kebab soğansız güzel olmaz kelle paça sarımsaksız güzel olmaz şimdi kızla gitsen yiyemıcen bunları abi soğansız adana bana yazık yani[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Mesaj tarihi:
hmsss kepap lessetli...[signature][hline] Who are those little girl's in pain
Just trapped in a castle of dark side of moon
Twelve of them shining bright in vain
Like flowers that blossom just once in year
They're dancing in the shadow like whispers of love
Just dreaming of place where they are free as dove
They never been allowed to love in this cursed cage
It's only the fairy tale they believe...

Mesaj tarihi:
bi kere erkeklik dürtülerinden biridir buda kebab dedimmi akan sular durur hele arkadaslarla birlikte kebab alemi yapmak baskadır iyi bi kebabcida erkek erkege rakı yada baska bir eş ile birlikte butun gece yanında hos bir sohbetle gecirilir[signature][hline]imza, tAKA

pAAL' 05
Mesaj tarihi:
said:
Infeqted, 29 Ocak 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
biz anlamayiz bunu

gruptaki kiz sayisi biri gectimi kebapciya gidilmez
ama grupta herkez erkek ise kayitsiz sartsiz gidilen yer kebapcidir

anlam veremeyiz dedigim gibi

yoo valla yemeyi biliyosan yağ mağ sıçratmıyosan, adana yerken sümüğünü kontrol edebiliyosan kızlarlada dürüm yenebiliyo ve oldukça güzel oluyo..[signature][hline]AAL'05
Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
10k postlu madalyalıya veriyorum !
Mesaj tarihi:
zaten sen kebap doner yerken igrenecek kızla niye cıkıyosun. tam kafana gore bisey bulucaksın nazik falan olmiyacak yanında sıkılıp fıkılmayacaksın. birlikte burnunuzu karıstırabileceginiz biri olucak boyle.[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...