karbeyaz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Spyro saygılar abi. Adam bildiğin bossla Toshack geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 saatler boyunca samuraydan dayak yemenin karsiligi o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 abi bu oyunlarda mevzu boka sardığında ara vermek gerekiyor bfdb. ben ds oynarken bi bossta çok ölmeye başladığımda bu sefer boss a giderken yolda salak salak ölmeye başlıyorum bir süre sonra. sinir bozulunca dikkat mikkat kalmıyor dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 reviewler cikti.. puanlar baya iyi.. gecenlerde su screenshot biraz korkutmustu: https://s23.postimg.org/arl3wksaj/PS_Messages_20170123_044441.jpg oyunda acaba zorluk ayari mi var diye heyecan yapmistim ama bugun belli oldu.. NG+ olayiymis.. rahatladim ogrenince.. hype devam ediyor.. 7'si gelse de aksak :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 NA'da release oldu.. onden download etmistim.. aksam akacagim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 sayın spotçularımız yine getiremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Gece açılacak sanırım hadi bakalım hadi bakalımmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 once bunu mu oynasam yoksa vr li RE7 mi oynasam karar veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 tabii ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 ikinci bi lords of the fallen vakasi olmasindan korkuyorum iyi oyundu ama DS degildi o da misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 bu iyi, sen güven bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 baya iyi bu ya Lords Of the Fallen la kıyasalama derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 team ninja bu sefer yaptı diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 twitch ler başladı, biraz izleyin, çok yüksek ihtimalle seversiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 dun biraz gec gittim eve.. o yuzden 3 saat falan oynadim.. bugun durumum ayni bu topicteki insanlar gibi hehe: https://www.reddit.com/r/Nioh/comments/5slp9r/man_im_not_getting_shit_done_at_work_today/ ilk defe demon's souls oynadigim zamanlardaki gibi hissettiriyor oyun bana.. belki de dark souls 1-2-3 derken otomatige bagladik artik diye sonlara dogru nerdeyse hic heyecanlandirmaz olmustu o oyunlar.. bunda yeni karanlik bir setting'de exploration yapmak cok keyifli.. gameplayde ve contentte de bircok farklilik var.. combati zaten dark souls'a benziyor gibi gozukse de oldukca farkli.. karakter gelistirme konusunda da stat sayilari ayni ama guardian spiritler, ninjutsu'lar, onmyo'lar, set itemlar, silahlarin hep 3 farkli stat'tan bonus aliyor olusu falan derken daha fazla cesitlilik var gibi geldi bana.. bir diger konu da zorluk tabi ki.. DS combatina o kadar alismistik ki standart bir action rpg'ye donusmustu bizim icin.. bu oyunda tus ayarlarini bile default biraktim ki combati iyice farkli hissederek yasayim (isterseniz ayarlardan ayni DS gibi yapabiliyorsunuz).. dolayisiyla o olmeme korkusuyla oynuyorum simdilik.. uzakta 2 tane platemail giyen guardi aynanda cekince yusufluyorum falan :).. ilerde bunda da o rahatlik gelir elbet ama oyunun su fazlari cok keyif veriyor bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 az ucuzlasın alalım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 5 saattir falan oynuyorum, betasini oynamamistim: oyun baya iyi 2. boss'u 5 denemede kesebildim. haritayi actim su an. eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Hangi buildi gidiyorsunuz statlari ne veriyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 ben kafama gore sword 1)heart 15 2)skill 8 3)dexterity 9 lvl 19 oldum 3. boss'u deniyorum mid ve low stance sword humanlara mid digerleri low Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 benim statlar bu sekilde: http://i.imgur.com/LrxZQKN.jpg demo'da farkli farkli silahlari biraz deneyip en cok axe kullanmayi sevmistim.. oyun cikinca fikrim degisir belki diyordum (uzakdogu temali oyun cikmisken katana oynarim vs diye) ama yine main weapon olarak axe sectim ve su an kafamda boyle ilerlemek var.. str ve sta vererek heavy equipment kullanan bir build uzerine gidiyorum simdilik ama her an degisebilir.. souls oyunlarinda ilk karakterim hep optimizasyondan uzak, garip statli karakterlere donusuyor ve ben yine de oyunu ilk bitirisime kadar respec yapmiyorum :) (yeri gelmisken, bu oyuna da respec item koymuslar ama her kullanista costu cok artacaktir diye tahmin ediyorum).. henuz sadece prologue ve "isle of demons" gorevlerini bitirdim.. prologue bossu zaten faceroll'du ama ilk gorevin bossunu da ilk denemede kestim current setup ile.. demoyu oynamis olmanin etkisi var tabi.. direkt ana oyunla baslasaydim birkac kez olebilirdim.. oyunun zorlugu su an ideal bence ama soylediklerine gore alpha/beta/trial'dakilere gore biraz dusurmusler.. yine de cogu kisi oyunun ilersinde tekrar zorlastigini soyluyor reddit'te.. sanirim ilk missionlarda enemy sayisini biraz azaltmislar falan ama dedigim gayet iyi durumda zorluk.. dikkatli oynamazsan kafani kopariyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 level 29 oldum ve 4. boss'dayim leveling hizlandi, tirsip shrine'a geri donup offeringlerle level aliyorum. ninjustuya 6-7 puan birakmistim, sanirim repec yapip magic alicam, daha guzel gibi gozukuyor. dun 4. boss'dan onceki shrine'da coop acmistik, yuksek levelli biri geldi. boss'u kesmesin diye intihar etmem gerekti. bu da aklinizda olsun :) tek sikintim overlevel / overgear olmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 ninjutsu op baya. Özellikle blind powder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 4. boss'dayim ama revenant kesmekten oynayamiyorum :) hehehe saka saka zorladi 4. boss (elektrikli olan) gecebildim. genel konsept, boss'a uzakta durunca agzina siciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 ilk bossda blinding powder işe yarıyordu, diğer bosslarda da yarar sanırım. Boss boşluğa saldırıp duruyor. Deneme şansın var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 set bonuslarinin ne verdigini nerden goruyoruz, bulamadim (L2 ileymis) glitch bence o, fixlemeliri lazim :) 5. boss'a geliyorum, denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar