Smooth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 :D[signature][hline]Çekip Gidicem Buralardan::... ...::Buralara::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 e çüş :)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 O_o[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 anti virüs deil o FireWall[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bencede firewall antivurusunu hapla alıyorlar onun :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Olabilir tabi :) Google da arama yaparken gordum Anti virus yazmıslardı Sizi mi kırcaz Firewall olsun ne farkeder ki :D[signature][hline]Çekip Gidicem Buralardan::... ...::Buralara::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 lan kola içiyodum ekrana tükürdüm allah cezanizi werecek...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 alakalı diil ama anlatiyim; akşam babam pc de king oynuyordu bende öbür odada t.v. izliyordum babam hapşurdu annemler falan çok yaşa die bagırdı bi daha hapsurdu yine benden ses yok 3. de dayanamadım bilgisayara hapsurmaa die bagırdım arkasından cok yasa dedim annemde durdu agzını kapa virüs kapar dedi geberdim gülmekten :D Edik : Smileyy [signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar [Bu mesaj eraygnr tarafından 03 Şubat 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Abi yanlız adamın eli dikkatimi çekti bi vahşilik var[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 En iyi çilekli koruyo diye duydum doğrumu :P[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hmm dur ben bi deniyim...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: RedallHoor, 03 Şubat 2005 19:28 tarihinde demiş ki: Abi yanlız adamın eli dikkatimi çekti bi vahşilik var Yanık olmush gibi Surtunmeden? :D[signature][hline]Çekip Gidicem Buralardan::... ...::Buralara::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 paticik hayatımda bi ilke imza atıyorum ; Aramaya inanmak .. http://forum.paticik.com/view.php?id=101402[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 evet aynı resmin açılmış 3. yada 4. topici periodik olarak acılıyor devam devam paticik/komik e göz atın yoksa oraya ekleyin yeterli[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sıkıldım bu arama geyiğinden ya. ben ilk defa gördüm mesela. ben de mi arama yapim neler konmuş die?[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ahaha feci sıctım Oysaki gormemistim hicbirini Bu arada konu baslığı araması herzaman sağlıklı olmuyor Yıne de ozur dilerim arkadaslar :D[signature][hline]Çekip Gidicem Buralardan::... ...::Buralara::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hayır sen o-gormesmitsin arama yapıyoruz topic varsa onu uplıyoruz. gormeyen olabilir diye yeni topic acmıyoruz.i[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 MUHAUHA koptum:D antivirus ve firewall ayni anda:d[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: FakeAccount, 03 Şubat 2005 19:15 tarihinde demiş ki: anti virüs deil o FireWall pıahah Doru :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 evet gerçekten çok etkili bi yöntem.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] How can we dance while our earth is turning ? How do we sleep when our beds are burning ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Hamish, 03 Şubat 2005 19:28 tarihinde demiş ki: En iyi çilekli koruyo diye duydum doğrumu :P koptum.....:) :lol:[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 çok güzel ya[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: FakeAccount, 03 Şubat 2005 19:15 tarihinde demiş ki: anti virüs deil o FireWall +1 heühüheüheüeüe[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hahah çok güzel[signature][hline]sürü psikolojisine hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Cermy, 03 Şubat 2005 19:33 tarihinde demiş ki: paticik hayatımda bi ilke imza atıyorum ; Aramaya inanmak .. http://forum.paticik.com/view.php?id=101402 Busted! =)[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar