Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En etkili Antivirus Burada... (geyiq)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan kola içiyodum ekrana tükürdüm allah cezanizi werecek...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
alakalı diil ama anlatiyim;
akşam babam pc de king oynuyordu bende öbür odada t.v. izliyordum babam hapşurdu annemler falan çok yaşa die bagırdı bi daha hapsurdu yine benden ses yok 3. de dayanamadım bilgisayara hapsurmaa die bagırdım arkasından cok yasa dedim annemde durdu agzını kapa virüs kapar dedi geberdim gülmekten :D
Edik : Smileyy
[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar

[Bu mesaj eraygnr tarafından 03 Şubat 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hmm dur ben bi deniyim...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]
Mesaj tarihi:
sıkıldım bu arama geyiğinden ya. ben ilk defa gördüm mesela. ben de mi arama yapim neler konmuş die?[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Mesaj tarihi:
MUHAUHA koptum:D antivirus ve firewall ayni anda:d[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
said:
Hamish, 03 Şubat 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
En iyi çilekli koruyo diye duydum doğrumu :P

koptum.....:) :lol:[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
  • Yeni Oluştur...