Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 ya yıllar önce bonepart bir kızın videosunu atmıştı. sarışın tombalak birşeydi hafiften. ukulele çalıyordu. o zamanlar epey dinlemiştim. şimdi aklıma geldi. hatırlayan bilen var mı?
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Kesin bi grubun lead gitaristine sevgili gitmistir. Gitarist girlfriend ukulele yaz cikar
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 julia nunes muş ya buldum ukulele blonde fat dedim çıktı façösdm eski videoları yok ama epey popüler olmuş lan kız 8 sene flaan geçmiş üstünde hatta. nerden aklıma geldi anlamadım ki fasd
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=eNxO9MpQ2vA
samaella Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Kız ne sevinmiş ya, süper olmuş aferim. Ama bahse geçen bu değildir 2016 bu, kız tombul da değil :D
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 yok ya julia nunes onun işte ismi yukarıda yazdım. eski videolarını salak bi sebepten kaldırmış o yüzden hayal kırıklığı olmuş koymadım. şimdi albüm falan çıkarmış bi anlamı kalmadı. bonepart görse o da aynı tepkiyi verir diye düşünüyorum. oydu çünkü konusunu açan fasd
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Ben de sorayim hemen. Banjo calan zenci bi kadin vardi; country falan caliyor. Manyak gibi dinliyordum, adini unuttum sonra bulamiyorum artik. Leyla gibi bisiydi ismi sanki, bize cok yananci degildi.
Öne çıkan mesajlar