paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Eset Smart Security'yi silmek için bilgisayarın Safe Mode'da çalışması lazım lakin şöyle bir sorun var, bilgisayar açılıyor en başta bilgisayarın marka logosu geliyor ve öyle saatlerce kalıyor. Msconfig'den denedim, bu sefer hem açılmadı hem loop'a girdi Command Prompt'dan tekrar ayarları düzeltmek zorunda kaldım. Google'ladım işime yarar bir durum bulamadım (Windows 10) Bir fikri, basit çözüm yolu önerisi olan var mı ? Bilgisayara virüs'te girmiyor, bedava lisans var diye kurdum pişman oldum. Resmen çin işkencesi anti-virüs değme virüslere taş çıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 hep beraber soyluyoruz.. format c: 2 noktayi unutmusum..belki de onceki savelerden birine donmek de ise yarayabilir..kurtarma noktasi vs dedikleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Post'ta takılıyorsa bi CMOS clear(BIOS ayarlarını resetlemeyi) dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Bilgisayar düzgün açılıyor, geri dönüşüm noktası da denedim oda olmadı. Tek sıkıntı Safe Mode, Açılmıyor ve silemiyorum. Eset ile alakalı olduğunu düşünüyorum resmen kanser etti. CMOS Clear'ı daha sonra denerim ama emin olamadım nasıl düzeltecek mantık olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Marka logosu POST'ta geliyor işte, eskiden yazılar çıkardı artık marka logosu çıkıyor POST(Power-on self-test) yaparken aletler. BIOS ayarlarından dolayı POST'ta takılıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 güvenli mod dışında silme opsiyonu vardır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Maalesef yok. Hem Denetim Masasından hem ayrı uobit'in uninstall programını denedim. İkisi ile silmeme rağmen hala gayet stabil çalışıyor. Kendi açıklamalarına göre bunu yapma amaçları güvenlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 silmek için program vardır belki araştır biraz. format atmak çok mantıksız ya. silemiyosan, disable et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Safemode'a çare bulamadım ama zaten lazım değil. Eset'in çözümü revo uninstaller pro ile oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar