Kaede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 F/GO diye mobil kart oyunu var alternatif timeline fate hikayesi. onu promote içindir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 akibaratrip. fan service bile değil ama izlicem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 selam. bu konuya bungou stray dogs aratıp, bulamayıp, burada lafı geçtiğini görüp, bu kadar harika bir serinin neden kendi konusu yok diye kızmaya geldim. pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 re-life'ın son bölümleri geldi. bi seferde izledim zaman algım dağıldı. ilk kreditleri girince hazırlandım bildiğin gidip dövücektim hepsini kim yaptıysa. neyse duygulandık iyice yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 mangası da tam bitmişken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 zaten o yüzden toparlamıslar. iyide olmus 4 bölüm artıksız tırtıksız. hem mangasını okuma heveside oldu şimdi atladıkları eyrler için. baya iyi seriydi bu ya. ne güzel yazmıs hanım kızımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 kousunumu acsam donp izlesin insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 bende izledim son 4 bölümü, çok tatlı bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar