Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yedek kayıt kontenjanı ???

Nergal69

Öne çıkan mesajlar

bir üniversitenin uzaktan eğitim yüksek lisans programına 4.yedek olarak kayıt hakkı kazandım. şöyle dandik bir durum var:

asil adaylar bugünden perşembe mesai bitimine kadar kayıt yapma hakkına sahip

yedek adaylar ise sadece 2 eylül cuma günü kayıt yapabiliyor

sormak istediğim soru şu

ben her halukarda cuma gidip üniversitede yedek kaydı mı yaptırmalıyım yoksa internet sitesinden takip edip(kayıt yapanların listesi güncelleniyor) 4 kişilik açık bulunursa mı kayıt yaptırmaya gitmeliyim?

durumun dandikliği şurdan geliyor: üniversitenin bulunduğu şehre uçak 3te iniyor zamanım çok az olacak bir gün önce gidiyim desem yedek olduğum için boşa mı gidiyorum ake diye soruyorum kendime

not: aradım açmadılar telefonu bir türlü o yüzden ara sor demeyin lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

Bence erkenden git, türkiye burası.
Benim bir arkadaş yedekte olmasına rağmen günleri karıştırıp erkenden girmişti. Diğer yedekler ondan öncelikli olmasına rağmen yanlışlıkla kayıt etmişlerdi. Sonra da hatayı fark ettiler ama geri silemediler.

abi erkenden de gitsem boşa gitme ihtimalim var sistemin mantığını hala çözebilmiş değilim. 95 kişi asilden alırlar bi hafta sonra da yedeğe gün verirler ilk 5 kişiye derler ki gelin güzel kardeşlerim siz kaydolun. böyle bi gün arkasına iş mi olur ya. hala telefonu bile açmıyolar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...