Nergal69 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 bir üniversitenin uzaktan eğitim yüksek lisans programına 4.yedek olarak kayıt hakkı kazandım. şöyle dandik bir durum var: asil adaylar bugünden perşembe mesai bitimine kadar kayıt yapma hakkına sahip yedek adaylar ise sadece 2 eylül cuma günü kayıt yapabiliyor sormak istediğim soru şu ben her halukarda cuma gidip üniversitede yedek kaydı mı yaptırmalıyım yoksa internet sitesinden takip edip(kayıt yapanların listesi güncelleniyor) 4 kişilik açık bulunursa mı kayıt yaptırmaya gitmeliyim? durumun dandikliği şurdan geliyor: üniversitenin bulunduğu şehre uçak 3te iniyor zamanım çok az olacak bir gün önce gidiyim desem yedek olduğum için boşa mı gidiyorum ake diye soruyorum kendime not: aradım açmadılar telefonu bir türlü o yüzden ara sor demeyin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Bence erkenden git, türkiye burası. Benim bir arkadaş yedekte olmasına rağmen günleri karıştırıp erkenden girmişti. Diğer yedekler ondan öncelikli olmasına rağmen yanlışlıkla kayıt etmişlerdi. Sonra da hatayı fark ettiler ama geri silemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Ahahahah masa Velkam tu ticaret meslek ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 masa said: Bence erkenden git, türkiye burası. Benim bir arkadaş yedekte olmasına rağmen günleri karıştırıp erkenden girmişti. Diğer yedekler ondan öncelikli olmasına rağmen yanlışlıkla kayıt etmişlerdi. Sonra da hatayı fark ettiler ama geri silemediler. abi erkenden de gitsem boşa gitme ihtimalim var sistemin mantığını hala çözebilmiş değilim. 95 kişi asilden alırlar bi hafta sonra da yedeğe gün verirler ilk 5 kişiye derler ki gelin güzel kardeşlerim siz kaydolun. böyle bi gün arkasına iş mi olur ya. hala telefonu bile açmıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 senin gibi 10 kisi 10 ar dakika aralikla arasa o telefon hic susmaz..belli zamanlarda onlari fisini bile cekerler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Sorman bile nereden yasadigini bilmedigini belli ediyor. Git tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 sonunda baktılar telefona yarın 5:30da zaten asillerin son listesi belli olacak 5:30dan sonra sayın eksik varsa cuma günü gelin diyor. şaka gibi. uzaktan eğitim lan bu istanbuldan geliyorum ben. sanki minibüsle kadıköye iniyoruz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Abim zamanında aynı şekil gitmişti 2. yedek, 3 dakika daha gelmeseydi aday abim girecekti programa. Şansımıza küfredip 2 saat yol döndüydük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar