ozanbeyazkilinc Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Merhaba Arkadaşlar, Yeni gelenlere yazılan yanıtlar beni umutlandırdı. Çünkü hem online olarak hem de RP oyun alemi beni açıkçası heyecanlandırıyor. Ancak siteyi dolaştığımda bir sürü açıklayıcı bilgiye rağmen piyasadan bu oyunu oynayabilmek için bir cd mi edinmek gerekiyor, parasız oynamak (hemde türkçe) mümkün mü? Nereden bağlanabilirim? Bir de bunlardan hangisinde en az hile yapılıyor? (Umarım doğru yere yazmışımdır.) Böyle bir site olduğu için hazırlayan tüm arkadaşların emeğine saygı duyuyor ve teşekkür ediyorum. Açıklayıcı bilgilerinizi paylaşmanız umuduyla, Hoşçakalın.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 UltimaTR'den bahsediyorsun herhalde.. Sadece Ultima Online hakkında bir site. Yani server felan değil. Sadece anlatıyor oyunu. Pepelek ayrı bir site. Her oyunu konuştuğun bir yer. Ultima oynamak için Ultima Online Cd'sine ihtiyacın var. sonra http://www.nebula.gen.tr e git. Orda oynayabilirsin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 hoşgeldin[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Günaydınlar efendim, sabah şerifleriniz hayrola. Aramıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz...[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 hosgelmissin , c/p ciler nerdesiniz ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 taking damage, need assistance. send the c/p team.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 *! Telsizden bir hışırtı duyulur* "Assistance coming, Roger" Selamlar ozanbeyazkilinc, Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Pepelek Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN ve SWG ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme sakın.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ [Bu mesaj fedaykin tarafından 12 Şubat 2003 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Aramıza Hoşgeldin İyi gezintiler, neşeli sohbetler efindim. Buyur otur hele şöle.. *! Özel Pepelek Çayını ikram eder :D*[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.