pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Bu pazar günü YDS'ye gireceğim ve 90 civarı bir puan almam lazım. Yediiklim'in konu anlatımlı soru bankası gibi bir kitabını aldım, içinde sınav teknikleri falan var. Sadede geleyim, çalışıyorum bu aralar ama facebook gruplarında gördüğüm sorularda hala takılıyorum. Misal bugün yeni bir şey öğrendim: http://oi68.tinypic.com/9rubn4.jpg Doğru yanı D'ymiş yani S+was/were+to have +V3 diye bir kalıp varmış... Bunun gibi zaman soruları dışında bir bağlaçlar var ki notwithstanding ler falan derya deniz... Kitap alamam bu saatten sonra. Ne yapayım nereden çalışayım? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 irem Yayıncılık alsaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 sınavda öyle bir şey çıkmayacağına emin olabilirsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 öm kutunu boşaltsana bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 B değil mi ya cevap, nasıl ? B'de olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 YDS kolay ya, yaparsin. O verdigin soru sacma ama, I was to have finished ne lan! Dil bilgisi olarak dogru ama yok yani, coook coook nadir kullanilir. YDS'de cikmaz o. O yayinevini alma, orasi kesin. Oteki siklar o kadar yanlis ki ama, sacma iyice soru. I was going to finish der gecer normal adam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Sinav ne zaman bilmiyorum ama kalip ezberlemekle dil ogrenip 90 ustu alamazsin, ac bir roman oku. Daha faydali olur. Pazar gunuymus. Test cozup, yanlislarinin dogrularini ogren. Cozumlu deneme bankasi filan gibin bir sey bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 nileppezdel said: öm kutunu boşaltsana bir boşalttım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 be to bilinen bi kalıp ya suppose to anlamına geliyo sınavda çıkmaz ama ben de çalışıyorum 10 tane çıkmış soru denemesi çözdüm hiçbirinde yoktu. deneme sınavı şunu çöz girmeden önce hem yeni kodlama sistemine uygun. kaynak bulamadıysan öm at bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar