Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple teknik servis

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu yetkili servisler dizüstüleri toplayıp belli bir merkeze mi gönderiyorlar (istanbul), yoksa kendileri mi tamir ediyorlar? Kendileri tamir ediyorlarsa yine yedek parça için istanbul'dan kargo mu bekliyorlar?

Pil sorunu için air vericem de, izmir'deyim şimdi. Bayram sonrasında temelli istanbul, bi hafta öncesinde de istanbulda falanım. Direkt istanbul'da servise vermek daha mı mantıklı olur?

Ne kadar süre alıyodur bi de basit bi parça değişimi acaba bilgisi olan varsa ne mutlu bana
Mesaj tarihi:
Pil sorunu için o kadar fazla süre beklemezsin. Alırlar kısa sürede incelerler. Ekran değişimi ya da logic board değişimleri stoklarında yoksa ingiltere merkezden sipariş ile geldiği için 5 ila 10 gün arasında sürüyor bu tip bir problem yaşayacağını sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
Basit bir pil sorunu degil maalesef, fandan az bi su kacirdim oyle patladi pil. Pili bozuk derken anakart degistircez bilaer dicekler diye korkuyorum zaten ;/
Mesaj tarihi:
egemek'e ver laptopu hemen yapiyolar orda.

kendi teknik servis elemanlari var. asagida duran kiza "ustayla gorusebilir miyim, durumun biraz aciliyeti var da" dersen yukardan cagiriyolar da ustasini.
Mesaj tarihi:
fandan içeri su kaçırdım derken? X( işin karmaşıklaşıyor çünkü Apple teknik servisleri( Apple Store ve Bilkom servisleri) alet kadar ücret istiyorlar. Bir de airlerin bataryaları logic boarddan büyük...Bataryayı ıslatmış olmayasın???
Mesaj tarihi:
Usengeclikten air gibi bi makineyi 9 aydir kabloya bagli kullanan bi adamim abi. Yoksa biliom o siteyi, gelecekte bir gun kendi donanimi kendim tamir edebilecegim bir kosem olsun gercek erkek olayim isterim elbet ama su an ona uygun tornovida bulmak bile zor geliyor :D
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Egemek agir fail cikti ya, 10 gunde takamadilar cumaya kadar haber veririz dediler ben de geri aldim makineyi

Istanbulda halletcem. Yalniz acaba diorum ucuncu parti olayina mi girsem dogubank taraflarindan

Var mi orjinal olmayan pil takip mutlu olan?
Mesaj tarihi:
yav said:

Egemek agir fail cikti ya, 10 gunde takamadilar cumaya kadar haber veririz dediler ben de geri aldim makineyi

Istanbulda halletcem. Yalniz acaba diorum ucuncu parti olayina mi girsem dogubank taraflarindan

Var mi orjinal olmayan pil takip mutlu olan?

Valla hatunun macbook prosunun bataryası yoktu. 560 tl ona vereceğime yan sanayi alırım 80-90 tl ye bittiği yerde bir daha alırım diyerekten aldım 4-5 saat civarı performansı var şu anda. Yan sanayinin de kaliteleri var aman dikkat. Orjinale 500-600 papel vermek istemiyorsan araştır. Sonra elinde patlamasın alet.
  • Yeni Oluştur...