Sawer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 3 gun once aldim cok basarili ya, iOS uygulamasi ve Windows 10 uygulamasida sevdim. Bir tek yatarken takamiyorum 10 dk sonra daral geliyor. Uyku metriclerimi gormek istiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Absolut said: 7,915,764 steps total lifetime steps (tu) baya iyi ortalama 8660 gibi bi şey çıkıyo, ben daha oralara gelemedim. hafta sonları patates oluyor genelde ortalama sadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Jaegerjaquez said: eve 11 de giriyom ne kanalı abi :D salonda cekicen zaten napalim evdeki halini sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 abso resting bpm'ın ne bu arada ortalamada? @Sawer : uyurken çok vital bi data almıyorsun zaten. restless çok bi şey ifade etmiyor. hani yapacağın bir şey yok. en fazla odanın nem/kuruluk dengesine bakabilirsin. nefes yolunda sorun varsa onlara bakabilirsin ama o nitelikte bir sıkıntın varsa zaten saat sana söylemeden biliyor olursun. silent alarm evli insanlar için inanılmaz iyi tabii, orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar