SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 arkadaşlar ortada büyük bir sorun var benim için; bir kız var çok hoş...ama bir türlü olay duygusal noktaya gelmiyor..(nedendir bilinmez..)ondan çok ama çok hoşlanıyorum..inanıyorum ki bana zaman tanısa herşey daha güsel olcak ama bi türlü olmuyo... diğer bir kızda bana deli gibi aşık...bas bas bağırıyo suratıma...ama ben ona duygusal yaklaşamıyorum...(nedendir bilinmez...) sizce beni sevene mi gereken ilgiyi göstermeliyim, yoksa bana daha yakın gelen, ancak bir türlü gösterdiğim ilginin karşılığını alamadığım kızı seçmeliyim... son olarak; yakınımda ama iilgsiz ,erişilmezi zor ama sevgi dolu bir aşk...hangisi...zor durumdayım bi yardım beeea!![signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 senden hoşlanan (ya da seven, bilemicem onu) kızla ilgilen eğer ilgi gösterebileceğin kadar güzelse. diğerine sonra bakarsın olmadı :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 önce kendi hoşlandiğina git, mutlu olmazsan bas tekmeyi seni sevene git.[signature][hline]Eamer Strider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 arkadaşlar iki kızda muhteşem!!yalnız sorun güsel olmakla bitmiyo..ya bilirsiniz işte bazen bişeye ısındınmı hep o olsun istersin...benimkide öle bi duygu galiba!!!yoksa kızların güselliği tartışılmas!![signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enrico Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sana bişi anatayım lisedeyken bende senin gibi birini seviyordum olesıne eften puften bırıydı... ama biride beni cok seviyordu hemde duydugumda ınanmamıstım dalga gecıyolar demıstım.. lısedekı en guzel kız benı sevmıstı... herkez o kızı sevıyordu dıyebılırım.. ama sunu solıyım ben yınede kendı sevdıgımı kovaladım... ve bi zaman sonra kardesim benım cok sevdıgım, beni çok sevdigini soleyen kişi boynuzladı... o kadar cok sevıyordum kı asşk gozumu kor etmıstı adeta hıc bısıyı kotu yorumlamıyodum onun hakkında... ama sonradan anladım keske benı sevenı sevseymısım en azından ben onun gıbı ıhanet etmezdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 walla bu konuda sen tercihi kendin vermelisin bence. edik: imla hataları [signature][hline]-Old School Keşh- [Bu mesaj Anti_Teacher tarafından 03 Şubat 2005 04:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 2sinden de sonunda ayrılmıcak mısın o senin sevdiginle çıksan bile canını çıakrıcak bi de büyük bi riskle gireceksin işe hiç çıkamazsınız oynadıgın kumar geri tepicek ve yıkıma ugrucan cıkarsanız çok mutlu olucan ve riske girdigine degicek ama o da ne ? 3-5 ay 1 sene sonra ayrıldınız mı yoksa ? ozman o risk gene patlıcak bi yerinde ondan seni sevenle takıl sevmene ne gerek war lan gez dolaş vakit geçir öpüşün sevişin faln nasıl olsa ayrılacan gene ama sonunda üzülmicen hersey yanına kalıcan ondan ayrılıp 1 hafta sonra başkasını bulursun..riske girmemek lazım[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 aynı durumu yaşadım sonuç faciaydı benim ilgilendiğimle çıktım sonuş facıa oldu bikaç ay çıktık ayrıldır beni seven oraya buraya ismimi kazıyan beni siklemez oldu çok acaip ve bunun sonunda örendimki gidip adamgibi konuşki adam gibi manita yap[signature][hline]yörünge dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 her zaman seni seveni sec daha az aci cekersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 o yeah, biz nerden bilelim be adam, kendin karar versene. kızlar hakkında tek bildiğimiz ikisinin de güzel olduğu. eheo, sadece güzel olduklarını bilip oy mu atacağız kızlara, yarışma programı gibi? hadi kendin çözemiyorsun konuyu, bare git iki kızı da tanıyan, sözüne ve aklına güvendiğin arkadaşlarınla konuş yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: DeamoN, 03 Şubat 2005 04:23 tarihinde demiş ki: 2sinden de sonunda ayrılmıcak mısın o senin sevdiginle çıksan bile canını çıakrıcak bi de büyük bi riskle gireceksin işe hiç çıkamazsınız oynadıgın kumar geri tepicek ve yıkıma ugrucan cıkarsanız çok mutlu olucan ve riske girdigine degicek ama o da ne ? 3-5 ay 1 sene sonra ayrıldınız mı yoksa ? ozman o risk gene patlıcak bi yerinde ondan seni sevenle takıl sevmene ne gerek war lan gez dolaş vakit geçir öpüşün sevişin faln nasıl olsa ayrılacan gene ama sonunda üzülmicen hersey yanına kalıcan ondan ayrılıp 1 hafta sonra başkasını bulursun..riske girmemek lazım oha ya!bu nedir? oyuncak miyiz biz? ya da $i$me bebek mi?oyna$ sonra at. yuh diyorum $u cümleleri yazana ve umarim sana da ayni $eyi yaparlar diye bir dilek mi beddua mi her neyse onu sölemekten kendimi alamiyorum. iyiki erkek neslinin tükenmesine az kalmis.. yoksa bu dü$ünce yapisinda insanlar ya$amamali..[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 hoslanana git,ashık oldugunla ugrashmak onun sewmemesini gormek hem acı werir sana hem mutsuzluk.sonrasında ruh halin bozulur hormonların dengesizlesir hastalıklar cıkar.Bunlar deli gibi asıksan olabilen seyler.Benim hipertiroidim ve panik atak ım cıkmıshtı mesela boyle bir durum sonucu.Ole fazla kaptırmamak lazım diorum simdi,sewiliosan ona git eger gorunuse onem weriosan da hosh da bir hatunsa hic kacırma zamanla sende sewiosun istemek onemli olan.Diger taraftakini istetmeye calıshmak tam bir iskence olur sana.Eger ugrasıcam diorsan yolun acık olsun kolay gelsn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 nasıl daemonla aynı şlekilde düşünen kızlar varsa daemondan farkı düşünene rkekler de var erkeklerin neslinin teükenmesine az kalmış seni feminizmadasına alalım hemen bu yönden -->[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bence seni sewmeyeni sewmeye çalisacagina, seni seveni sevmeye çalis derim..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 seni sevene git ama zor olur biliyorum.. bunu ben yapamamıştım mesela.. ama ona (seni sevene)git yoksa ikisini de kaybedeceksin..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 03 Şubat 2005 12:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sevmeye çalış nedir abi ben bu kızı sevicem mi diyosun sen şimdi? switch mi var bi yerinde vücudunun?[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: undomiel, 03 Şubat 2005 12:09 tarihinde demiş ki: oyna$ sonra at. bak bu aklıma hıc gelmemı$tı, uygulmaya ba$lıyım hemen lol.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 arkadashcım onu derken anlatmak istedigim eger bir secim yapacaksan seni seweni sec.Secdigin zaman da sonucta uzerne gideceksin.Kelime kelime yada bir cumle secip de cıkartıp anlamsızlastırmanın ne luzumu war ki simdi. Gazetelerde yaparlar ya bi yerden kesip bicip alıntı yaparlar sonra hakkında yorum koyarlar ona dondu seninki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 sevdiğine git zorla güzellik olmaz.Karşındakine bakıp pişman olacağına sevdiğinin yanında sürün şahsen ben sürünmeyi tercih ederdim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Seni sevenle çik eğer diğer kizda sana biraz ilgi duyuyosa bunu görür kıskanır ;) Sonra diğeriyle çikarsin. Ama diğer kızıda çok bağlama kendine ayrilirken üzülmesin :D[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 amA kız bana gerçekten değer vermiyormus ki başkasına gitti hemen diyebilir ? dimi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: undomiel, 03 Şubat 2005 12:09 tarihinde demiş ki: said: DeamoN, 03 Şubat 2005 04:23 tarihinde demiş ki: 2sinden de sonunda ayrılmıcak mısın o senin sevdiginle çıksan bile canını çıakrıcak bi de büyük bi riskle gireceksin işe hiç çıkamazsınız oynadıgın kumar geri tepicek ve yıkıma ugrucan cıkarsanız çok mutlu olucan ve riske girdigine degicek ama o da ne ? 3-5 ay 1 sene sonra ayrıldınız mı yoksa ? ozman o risk gene patlıcak bi yerinde ondan seni sevenle takıl sevmene ne gerek war lan gez dolaş vakit geçir öpüşün sevişin faln nasıl olsa ayrılacan gene ama sonunda üzülmicen hersey yanına kalıcan ondan ayrılıp 1 hafta sonra başkasını bulursun..riske girmemek lazım oha ya!bu nedir? oyuncak miyiz biz? ya da $i$me bebek mi?oyna$ sonra at. yuh diyorum $u cümleleri yazana ve umarim sana da ayni $eyi yaparlar diye bir dilek mi beddua mi her neyse onu sölemekten kendimi alamiyorum. iyiki erkek neslinin tükenmesine az kalmis.. yoksa bu dü$ünce yapisinda insanlar ya$amamali.. ne dedim ki ben kötü onu anlamadım çocugun sevdigi onu sewvmiomuş cocuk onun üstüne giderse sonunda gercekten cok üzülecek idealist gençlik triplerinden çıkın da söleneni saglıklı düşünüp deerlendirin snn dediğini yaparsa cocuk sonucta 3 de kişi üzülecek : cocuk, onu seven kız ve cocugun sevdigi kız ( cocugu reddedecek belki ama cocugu üzdügü için canı sıkılacak) ben haywan duygusuz yeni nesil erkegin sölediginde cocuk mutlu olucak çünkü vakit geçirdigi bişiler paylaştıgı biri olucak seven kız mutlu olucak tabi ki ve diger kız da hayatına dwm edicek bi sıkıntı yaşamadan hatta belki arkadas olucaklar cocukla cocugun başının baglı olmasının rahatlıgıyla ve bu kızdan ayrılınca belki cocuk onla cıkıcak birbirlerini tanıdıkları için. bak herkes mutlu amaç ne acı çekip bunalım genç gibi takılmak için vize almak mı mutlu olmak mı ? ha başıma geldi ztn ondan yazıorum buraya atıp tutup karizma yapmak için deil aynen bu senaryoyu yaşadım ki o beni sevmeyen kişi hayatımdkai en özel kişiydi herhangi bi kız da değil sonuc kazanç oldu.. herkes için... ama ısrar ediosan eft ben haywan bi erkegim ne diim..[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ha bi de ben nie beni üzücek yıpratıcak şeyi seçiim niye kumar oyniim ki kardeşim elalemin kızı adamı nası benden degerli olabilir onu anlamıorum bnm için bi ben warım deger mi keni canımı sıkmaya 3 5 ay belki 1 yıl çıkacagım biri için ha ama herkes için özel biri olur o ayrı meseledir muamele farklı olur ozaman hakettiği için hepimiz insanız insan da en degerli varlıktır her insan için en degerlisi kendisidir ve her insan da degerlidir çünkü bilinçli varlıklar olarak war olan dünya hepimizin benligiyle farklı bi şekil alır kaybolan her insna kaybolan koca bi dünya daha oluyo kendi üstünüze gidin duygulara çok kapılmayın insan düşünen bilinçli haywandır aşk dediğin şey hormonlardan ileri gelen haywansal güdülerin mantıgın önüne geçmesinden baska bişi değildir kendinizi tanıyın[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci2 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: The_Guerilla, 03 Şubat 2005 02:50 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ortada büyük bir sorun var benim için; bir kız var çok hoş...ama bir türlü olay duygusal noktaya gelmiyor..(nedendir bilinmez..)ondan çok ama çok hoşlanıyorum..inanıyorum ki bana zaman tanısa herşey daha güsel olcak ama bi türlü olmuyo... diğer bir kızda bana deli gibi aşık...bas bas bağırıyo suratıma...ama ben ona duygusal yaklaşamıyorum...(nedendir bilinmez...) sizce beni sevene mi gereken ilgiyi göstermeliyim, yoksa bana daha yakın gelen, ancak bir türlü gösterdiğim ilginin karşılığını alamadığım kızı seçmeliyim... son olarak; yakınımda ama iilgsiz ,erişilmezi zor ama sevgi dolu bir aşk...hangisi...zor durumdayım bi yardım beeea!! kolay elde edilenler kolay kaybedilir. şansını zorla bence digerinde ama hiç olmayacak gibiyse digerine dön. 2 elinde boş kalmasın en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bu nick nedir allahım ?![signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar