Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 çalışma mantığını anlamak için soruyorum http://www.akbank.com/tr-tr/hizmetler/Sayfalar/EkoPOS.aspx?OM.zn=Kobi&OM.zpc=eko_pos&OM.bzn=Kobi&OM.OSB=eko_pos banka bunlardan sabit ücret alıyor 1500 lira işlem olursa %2 kesiyor ödeme ertesi gün yapılır diyor mesela 1 ay+1 günü mü kastediyor bir de bonus olayı var tabi o bonuslar bankanın bu komisyonundan mı geliyor o da mı iş yerine giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Parayi 15-30 gun icinde alirsan komisyonsuz oluyo, ertesi gun istersen komisyon alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 en doğru yanıtı bankayı arayarak öğrenebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 web sitesinde de var birseyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Esh said: Parayi 15-30 gun icinde alirsan komisyonsuz oluyo, ertesi gun istersen komisyon alir tam olarak böyle benim vakıfbank ile anlaşmam gerçi 40 güne komisyonsuz, ertesi gün istersen %1 şeklindeydi. ertesi gün alıyordum doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Komisyon konusu biraz karisik, sadece banka degil bir cok kisi komisyon aliyor. Turkce terimlerini tam bilmiyorum ama "acquiring/issuing" diye aratirsan konuya daha hakim olabilirsin. En yalin ve teorik haliyle isleyis diyagrami bu Genellikle "Issuing ve Acquiring Banks" kisminda banka kelimesi gectigina bakmayin bu isi genelde farkli odeme islemleri yapan firmalarla anlasip onlara yaptiriyorlar ve komisyonu paylasiyorlar. Kisacasi Pos ve turevi odeme islemlerinde 5 farkli firmaya odeme yapiyor olabilirsiniz. Not : pff sen baska birsey sormussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Mrlee said: bir de bonus olayı var tabi o bonuslar bankanın bu komisyonundan mı geliyor o da mı iş yerine giriyor Aylık ödediğin bir üyelik bedeli var. O olunca üye işyeri oluyorsun. En güzel satış bonus kullanımı oluyor, komisyon yok o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar