Suark Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Selam Trabzonda çekim yapıcazda düğün felan, internet sınırlı ortamdayız şu anda, nereye gidilir nerde çekilir bi deyiverin hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Atatürk evi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 dağlar var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 çok çok seneler önce gitmiştim de Sürmene taraflarında sahil var denizli foto için olur. Biraz ilerisindeydi sanırım tersane vardı öyle bişiler yapabilirsiniz gerisi de işte yeşillikli fotolar abi. Birde yayla evlerinde falan otantik havalarda fotoğraf çekebilirsiniz belki. Tabi yaklaşık 15-20 sene öncesini biliyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar