Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 500 metre ötedeki düşman okul vardı. bunun ufak çaplıları oluyordu zaten sdfs. sen benim kızıma yürüdün sen bunun kızını çaldın. delinin biri babasını abisinin silahını kapıp geliyordu. ya da onların abileri geliyordu direkt. zaten bunlardan sonra müdür polis talep etti de ondan sonra polis koydular. yangın merdiveninde tecavüz vakası vardı mesela şimdi aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 kafadan sayisal cogunluk abi maviler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Bi japon filmi vardı okullar arası kavgalı neydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Murray said: Red'in lisesi temsili https://www.youtube.com/watch?v=yDESFFO2gQQ rusya falandır, tr de olmaz böyle elit işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Red bu yuzden boyle demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Frostbite said: böyle kezbanlara az bile ha sondaki tokat fazla olmuş orası ayrı. bir altdaki mesajda denilmiş işte hırsızın hiç mi suçu yok diye +1 empati yapın ozaman siz ne yapardınız?? başıma gelse hayvan evladı gibi kıza pusu kurmazdım. kimse sana birini dövüp üzerine bunu videoya alıp 3. şahıslarla paylaşarak aşağılama hakkını vermiyor. çomar her yerde çomar ya, donanımhaber tier direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 sanssizsansli said: Bi japon filmi vardı okullar arası kavgalı neydi o? battle royale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 varos kokmus gene forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Peregrin said: sanssizsansli said: Bi japon filmi vardı okullar arası kavgalı neydi o? battle royale okullar arasi degil de bir siniftaki ogrenciler arti 3 serseri disaridan bir ada..kim sag kalirsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 ya abi sizin tepkiniz ne olurdu diyorum ses yok. yok çomar falan yav hehe.gelin benim aile avukatıma anlatın kadına şiddeti. ulan türk kızını/kadınını tanımıyoruz sanki.amma da kezban sevici varmış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 one surdugun seyler tamamen kendi cikarina uygun buldugun seyler muhtemelen.. herhangi bir varliga..bir insana..bir kadina..siddet..bunun herhangi bir neden altinda hakli gosterilmeye calisilmasi..toplum boyle yaa..kezban iste seklinde zaten basli basina varlik nedenleri bile ilkel olan kiliflarla maskelenmeye calisilmasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Tokat atman neyi değiştirecek ki? Yani düşününce bu mu aldatmanın cezası? Kızın yanağına elinle uyguladığın basınç? Oysa mesela ne sözlerle intikamını alabilirsin. Mesela arkadaş ortamında yüzüne vurursun, hadi güle güle dersin. Tokattan daha etkili. Aldatılan adamın şükretmesi lazım bu durumu çaktığına, kimileri ömür boyu boynuzlanıp bir şeyden haberi olmadan ölüp gidiyor. Karaktersizin tekiymiş dersin, kurtuldum dersin olur biter. He koyar mı koyar. Ama yapacak bir şey yok. Sahiplenmeyi bırakın abi, üzerinde tek kontrol hakkınızın olduğu şey kendi vücudunuzdur + belirli bir yaşa kadar çocuğunuz. Bir kadın veya erkek tarafından aldatılma riskiniz her zaman var. Benim eşim yapmaz etmez demeyin, ama yapar eder diye de paranoyaklaşmayın, yaptığı ettiği zaman da kurtarın kendinizi öyle karaktersizlerden yolunuza devam edin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 ben tekme atıp üstüne işerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 dana22 said: Peregrin said: sanssizsansli said: Bi japon filmi vardı okullar arası kavgalı neydi o? battle royale okullar arasi degil de bir siniftaki ogrenciler arti 3 serseri disaridan bir ada..kim sag kalirsa.. Bahsettiğim film o değil zaten. Başka bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 neliydi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Ya böyle liselerin reyizleri vardı çok iyi dövüşüyolardı, bi çocuk bu liseye yeni giriyodu orada üstlere tırmanıyodu filan. 2. Filmi de vardı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 japan high school fight yazdim bir milyon tane ole film cikti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Tamam şimdi ben de aynısını yazdım, ilk çıkan crows zero filmi. Bi filmi bulamadınız ya hep ben mi yapcam :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 tokyo drift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Bok gibi ulke ya... polise vercen bunlari direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Hmm Kenichi'nin live actionı var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Kenicihi kim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 çomarlık yapmayın deyince kızıyor adam bi de. 15 yaşında bunu yapan adam 10 sene sonra ne yapacak sence? o hareketin bi adım sonrası çekip vurmak bıçaklamak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 crows zero lan cahiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Aluriel çomar olan sensin burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar