Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Durduk yere TL yiyen operatör

sanssizsansli

Öne çıkan mesajlar

Selam
Bir iki haftadır telefona 3g paket yüklemesim ihtiyacım yok diye.
Şu iki üç gündür ara ara ekrana mesaj düşüyor şu kadar byte kullanılmıştır şu kadar şu kadar tl düşmüştür şeklinde.
Bugün gün içerisinse yaklaşık 10tl yedi kafasına göre. İşin garip yanı telefonumun hücresel verisi kapalı, hatta bir ara wifi bile kapattım kontrol için fakat yine aynı şey oldu bir süre sonra.
Aradım turkceli, operatör abi belki virus girmiştir diyo. Benim telefon iphone.

Ya mantıken hücresel de wifi de kapalı olunca bu telefon nasıl veri paketi kullanabilir ki?
Yani kablosu takılı olmayan modemden pc'nin data indirmesi kadar saçma bişey bu.
Yarın tekrar arıcam. Bir kaç kişiden daha duydum aynı saçmalığı. Ya acaba bu adamlar çaktırmadan bizi mi s.kiyolar.
Bilen eden var mı bu mevzuyu aranızda?
Sosyal ağlarda paylaş

iste kopru otoyol filan gibi..gecersen 5 akce gecmezsen 10 akce..4.5 g uyumlu milyonlarca sim karti alin alin alin diye bosuna mi dagittilar..uyanmayana citcit..

Turkcell, 2016 yılı ilk çeyrek finansal ve operasyonel sonuçlarını açıkladı. Buna göre Turkcell’in ilk çeyrekte gelirleri yıllık bazda yüzde 10 artarak, 2 milyar 662 milyon TL’den 2 milyar 927 milyon TL’ye çıktı. Turkcell Grubu’nu konsolide gelirleri ise yüzde 8.3 artışla 3.2 milyar TL oldu. Geçen yılın ilk çeyreğinde 141 milyon TL olan Turkcell’in net kârı da bu yılın ilk çeyreğinde yüzde 299 artışla 563 milyon TL’ye yükseldi. Turkcell abone sayısı ise 673 bin azaldı.

sen tut 700 000 aktif kullanici kaybet..karini 3 e katla..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...