Abyss Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 11 Şubat 2005 http://www.blizzard-europe.com/press/050202.shtml Hayırlı uğurlu olsun.:D[signature][hline]Anatolian Sunrise member Ex EU Closed Beta Tester "Wariors of the night, Assemble!" [Bu mesaj Abyss tarafından 02 Şubat 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Abyss tarafından 02 Şubat 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Şimdi çıkar "Ben dememişmyidim" ler :D Hadi hayrrlı olsun herkese. Umarım zamanında alırız oyunlarımızı.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Sponsor aranıyor! Masraflar reklam veren tarafından ödenecektir, ekstra ücret istemiyorum :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bu arada character wipe olayı da kesinleşti. http://en.wow-europe.com/[signature][hline]Anatolian Sunrise member Ex EU Closed Beta Tester "Wariors of the night, Assemble!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bu box dagıtım tarihiymiş tamam [signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. [Bu mesaj Eternal tarafından 02 Şubat 2005 18:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Peki beta ne kadar sürecek?[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 9'unda fln biter.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ama ama... benim 19'unda finalim var. :( neyse en azından wipe olayı kesinleşti herkes rahat eder artık. 19'una kadar azar azar oynarım sonra wow'la yatar kalkarım artık.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 11 Şubat simdi Eu serverlarinin acilis tarihimi yoksa ön satis tarhimi ?? bide wipe olayi ne oldu tam olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: With the launch less then two weeks away, the European infrastructure is in the final stages of preparation. The second phase of the Final Beta has been launched, more than doubling the number of players in the game, making World of Warcraft bigger than the current and entire European MMORPG market. In addition, just prior to launch, the existing servers will be taken offline and wiped clean, which will erase all current accounts and characters. This will help us to ensure that the game launches in the best possible conditions and also means that all players will start afresh on an even footing.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Skroce, 02 Şubat 2005 19:35 tarihinde demiş ki: 11 Şubat simdi Eu serverlarinin acilis tarihimi yoksa ön satis tarhimi ?? bide wipe olayi ne oldu tam olarak ? benim anladığım kadarıyla server'ların açılış tarihi. kesin wipe olacak tüm karakterler ve account'lar silinecek. 11 şubatta oyunu herhangi bir dükkandan alabileceğiz (türkiye için zor tabii). online dükkanlar da bir iki gün önceden göndermeye başlarlar herhalde. not: nerdeyse herkes tarafından biliyor zaten, ama belki soran olur. forumlarda yapılan resmi açıklamaya göre final beta eu client'i ile retail'de oynayabileceğiz. [Bu mesaj Mirage tarafından 02 Şubat 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 beta tam olarak ne zaman bitiyor kesin bir açıklama yapılmadı mı? yoksa 9'u sizin tahmininiz mi? bir de, account silinecekse cd-key ile tekrar mı yaratmamız lazım?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 02 Şubat 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 evt orj. cd key e ihtiyacın olcak, onun dışında beta versiyon update edilcek onunla oynayabileceğiz yoksa 40 dk install kasamam ben bidaha eheh oyunu aldığın yer cdkeyi yollarsa önceden sana ilk gün oyundasın :) edit: ayrıca bakın ne demişler, The exclusive collector’s edition of World of Warcraft will be available at launch, in limited quantities, for a suggested retail price of 69.99€ (£44.99 in the UK). önceden söylendiği gibi az bir miktar CE satışa sunulacak tekrardan. [signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair [Bu mesaj Norak tarafından 02 Şubat 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ve muhtemelen 30 saniye içinde biticek.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ce?[signature][hline]Binlerce patiden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Collector's Edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Sonuç? 11 inde server resmi olarak açıkmı olucak artık... O zaman betada 10 -11 gibi flnmı bitiyo?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 evet ama aynı gün açmazlar heralde serverları ya?[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 charaherte wipe nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Beta'da oynanan karakterlerin silinmesi.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya bu ce nerden satilicak ? amazon.de den alsak almanca flaanmi hgelir acep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 * Fransızca sitelerden alırsanız Fransızca oyun + kutu * Alman sitelerden alırsanız Almanca oyun + kutu * İspanyolca ve İtalyanca sitelerden alırsanız sadece kutu içindekiler orjinal dilde, oyun ingilizce. * Diğer memleketlerde herşey ingilizce.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 lol off abi nasil alicaz bu ce yi satiliomu ya ben arastiramadim yeni bitti sinawlar okul off daha yeni yeni wow oynuyorum lvl 19 ud mage eheh bi yardim edin ce ariyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Valla esen elektronik için bir ton yazı yazdınız adamlar 1 ay önceden 11 şubat da vereceklerini sölediler aynen öle oldu.Hala türkiyede oyunun gec cıkacağına inanan varsa dicek söz bulamıyom.Helal olsun esen elektroniğe işi bağlamış.Avrupada çoğu yerde oyun 15 şubatdan sonna ellerine gecicek.Oyunun çıkışını bildikleri kesindi.[signature][hline]HordishManner [Bu mesaj RedBaron73 tarafından 02 Şubat 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bakın yine diyorum esen bu oyunu 11 şubatta getirsin burada heryerde ben topum dicem ahaha bırakın gidin sendit ten filan alın ha ama işallah getirirler hayır demem yani[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 02 Şubat 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar