mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 kendine geliştirdikçe aç kalmazsın galiba. Ben seneye bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyorum mesela güzel bir ünide , bitirdiğimde (bitirebilirsem) yaş 30'u geçmiş olacak. Çok alakasız bir meslekteyim şu an. bakalım ne olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 İşte dalga geçilir diyorum. Hayır javascript öğrenir ve sonra bir işe girip kendini geliştirirsen , o şirkette ki ihtiyaçlara göre ve hatta kendin istediğine göre dil öğrenmeye devam edersen aç kalmazsın. Bak senin dediğinle aynı şeyi demişim ama daha direkt. Web developer mesleği (bak dil demiyorum , illa js kalmayabilir , phtyon olur js gider, vs gelir ts gider vs dil değil meslek) daha 50 yıl daha ekmeği yenir mi? Yoksa web developer 50 sene sonra kuruşluk outsource edilen hintli işi mi olacak. Bundan şüphe duymam emin olamamam çok mu ilginç ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 emin olsan ne olacak, networkcu mu olacaksin bu sefer de? git CCNA dsertifikasi al sen. En az 120 sene data kablo cekilecek cunku dunya genelinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Network olmaz ya. Javascript zevkliymiş , daldım ona çıkamadım dün yazamadım o yüzden. Javascript zevkli , javascript eğlenceli. Tuttuğun bazı şeyler altın olsun Di , her tuttuğun olursa sıkıntı çıkabilir , seçme hakkın olsun tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Js suan altin cagini yasiyor. Backend yazabiliyorsin, react native ile nativee yakin mobile uygulamalar gelistirebikiyorsun. Windows ve ubuntu da native olarak destekliyorlar. JS zevkli de. O yuzden js iyirir candir. Ben de ilk is teklifimi aldigimda di ile mesajlasmistik. Nasil olur bu fiyat iyi mi front end olarak ekmek yiyebilir miyim vs sagolsun tum sorularimi cevaplamisti. O zamanin uzerinden 5 sene gecti ve Senior Front End Developer olarak React gelisitiyorum suan. Backbone, angular, react vs ekosistem gelisiyor. Gelistikce de kendini gelistirmis/gelistiren bireylere de talep artiyor. Sen kendini gelistirdigin surece para konusunda cok derdin olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Kurstada backend için asp.net bugün konumuz. Tabii back-end kullanabilmek için bir arayüz lazım bir websitesi lazım. Direk daldım front-end için kod yazmaya , sonra tıkandıkça baka baka araya araya yüce hz.google'a başvurarak ilerlemeye çalışıyorum. ALLAHIM JAVASCRIPT NE SÜPER BİŞİ LAAANN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Umarım hevesin hiç kırılmaz Mithat-san Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 abi mithatta para cok sanirim. ilk önce su dili ögreneyim dedi. kursa gitti vs ondan baydi acaba c# mi yoksa java yok yok deyip web dedi ordan jsye geldi. aganin eve ekmek götürme dedi yok ne güzel hayat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Aynı anda çeviri işi yapıyorum para ordan geliyor . Çeviri işini eğer spesifik alan için yaparsan para var ama o da aman aman değil. Ben şair bir kadının şiir kitaplarını çeviriyorum şuan , yine fena değil ama tabii yazılımcı gibi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Asp.net ne intahar etmeye mi calisiyorsun? 2016 2016, ben de 12 sene once kodluyordum onu, kimse yol gostermedi ondan o da. Salak salak MS tabanli kurslara gideceginize acin python ogrenin. Ayrica JS ogrendim bitti ac kaldim gibi bisey yok, dil degil programlama ogrenilir, sonra da framework ogrenilir, en son dilin syntaxi ogrenilir, ki bu en kolayidir. Yetiskin bir developerin 10 google search'unu alir yeni dil ogrenmek. Cunku butun konseptler ayni zaten.. Birine yardim etmeye gittim proje pythonmus, cok buyuk bir sitesi var hangi img kullaniliyor hangisi kullanilmiyor bilmiyor gb mertebesinde. oturdum bunlari temizleyen script yazdim aksam olmadan. 1) how to traverse directories in python 2) how to read file in python 3) how to use regex (burda python yazmiyoruz google anliyor zaten, zaman kazaniyoruz) Bir ac bak python regex example ve js regex example vs c# regex example, ne kadar farki varmis, ya da array init c# js python. birinde []'dir birinde {}'dir. Prolog veya scheme falan kullanmiyorsan tabii, o zaman anlarsin dil ogrenmek ne demekmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar