Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir garip apple receipti - phishing galiba

Killer

Öne çıkan mesajlar

http://imgur.com/a/chWz8

şöyle bir mail geldi. ikincil kullandığım hotmail mailim bu.

önce tırstım ecommerce.apple.com'un legitilğne baktım orası legit
order receite bastım itunesun sayfasına atıyo
tamam dedim heralde legit
problem var falan diye form doldurdum yolladım applein kendi sitesinden

gel gör ki, cancela basınca youtubea gönderiyo learn about withdrawda şöyle bi dalga var: http://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/uk/rightofwithdrawal-uk.pdf

bulmaya çalışıyorum nasıl olmuş falan diye. sipastik hotmailde privacy değiştirdim,eylüle kadar aktivitelere bakamıyorum şimdi. cancel etmem lazım. cancel etmem için de türk telefonuma mesaj gitmesi lazım falan simkartı kullanıcak telefon yok şu an.

valla çok phishing mail geldi de bu sefer yuttuk galiba. değilse de mail haxxorlandı

bu arada apple id'm olan maila gelmedi bu receipt, fakat daha önce bu mailla itunesa kayıt olmuş olabilirm çok önceden.

wat to do?

not: daha önce itunes purchase yapmadım bilmiyorum receipti neye benziyo tabii. iphone kullanmaya da yeni başladım. kafa karıştı valla
Sosyal ağlarda paylaş

bir panik mail bastım işte.

kendi kullandığım kartlardan alışveriş zor çünkü iki adımlı güvenlik kullanıyolar internet bankacılığında. ve fiziksel kartta yazan numaralraı giriyorum 2. adımda

annemin kartlarından bişey kullanıca ona mesaj gidiyo. gitmemiş daha mesaj. belki kayıt oldu daha çekilmedi para
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

bir panik mail bastım işte.

kendi kullandığım kartlardan alışveriş zor çünkü iki adımlı güvenlik kullanıyolar internet bankacılığında. ve fiziksel kartta yazan numaralraı giriyorum 2. adımda

annemin kartlarından bişey kullanıca ona mesaj gidiyo. gitmemiş daha mesaj. belki kayıt oldu daha çekilmedi para

en kötü ihtimalde çekseler bile işlemi ben yapmadım diye bildirirsin hatta fiziki olarak kanıtlayabilirsen. o zaman işlemi incelemeye alıp bi durum varsa geri ödüyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...