Eternal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Sevgili Karakedi, =P Diab'ın heryeri görmüşlügü var. (Ankara,Istanbul,Antalya ) Konularda aktif göruşler bildirebilicek en uygun üyemiz Diablesse'dir.Her başlıga bir parça olsun katkısı olucagındanda süphemiz yoktur.Zaten moderate gücü gayet yerindedir. İşin kısası Diablesse moderator olsun lütfen. Teşekkürler.. =P /edit Sabahın 6 sında atmamın sebebi gün içinde Diab'ı yetkili olarak gormek istememizdir.Ona göre hızlandırın işlemleri.. =) [signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. [Bu mesaj Eternal tarafından 21 Ocak 2005 05:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 diab zaten farklı bi alanda mod deil mi ??[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 olabilir. Bende 2 alanda mod um BonePART the away master da 3 alanda mod. Bende 3. ye koşmak istiyorum eşitlik saglansın =P[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 nasıl yani ?[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bir istanbuldan bir ankaradan seçelim bir Alexi bi de Dojorel olsun işte şahane olur bize sürekli dışardaki anılarını felan anlatırlar.[signature][hline]Beş Hececiler
micha Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bencede diablesse olsun mod.Birde boyle alemlere akan gezmedigi yer kalmiyan bir genc daha olsun =)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Ay konuyu görünce pek bir mutlu oldum. Tişkkür ederim. Bu bölüme Mod atanılanacaksa, Yöneticilerimizin en doğru seçimi yapıcaklarına eminim.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 21 Ocak 2005 11:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mave Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 O zaman nickini değiştirsin EvLiya ÇeLebi yapsın :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bence de olsun ama i$i war gücü var ya zor olmazmi[signature][hline]Msn'de Madder 20.01.2005 15:08'de dedi ki: "bu ciletiiiiiiiiiiiiiiii taçsız kral pele,bakenbauer,nadya komanaççi,biricit bardo,ingiltere kraliçesi elizabet, kaleci mıyer*, fenerbahçeli cemil kullandı. hepsi de şöhretini bu cilete borçlu! on saniyede susuz sabunsuz traş!"
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Gereken işlem niye gercekleşmedi anlamadım illa sert mi olmak lazım.rica ettik işte kuvvet kullandırmayın sayın yetkili =P[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Istanbul'a talibim ben.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
arc Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 dojorel olsun ankara modu[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben aktiflik bakimindan alexi diyorum istanbul icin. hem gezip hem paylasmak onemli bence.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
billur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ben de modüler olmak istiyom![signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
Dev Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bi tane de izmire yapicekseniz mod olabilerem gezmiş görmüşlüğüm var ve hala yaşıyorum :p[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000
billur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Yauw parası neyse veririk... *elini cebine atar*[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
Dev Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Büyük güç büyük sorumluluk ister:Lol: Newbie Suckz! Master RuleZ! *!Elini cebine atar ve yürür*[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000
Öne çıkan mesajlar