Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablesse yi moderator isteriz ! isterim,isterler,istiyoruz..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sevgili Karakedi, =P

Diab'ın heryeri görmüşlügü var. (Ankara,Istanbul,Antalya )
Konularda aktif göruşler bildirebilicek en uygun üyemiz Diablesse'dir.Her başlıga bir parça olsun katkısı olucagındanda süphemiz yoktur.Zaten moderate gücü gayet yerindedir.
İşin kısası Diablesse moderator olsun lütfen.

Teşekkürler.. =P

/edit
Sabahın 6 sında atmamın sebebi gün içinde Diab'ı yetkili olarak gormek istememizdir.Ona göre hızlandırın işlemleri.. =)
[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.

[Bu mesaj Eternal tarafından 21 Ocak 2005 05:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
diab zaten farklı bi alanda mod deil mi ??[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mesaj tarihi:
olabilir.
Bende 2 alanda mod um
BonePART the away master da 3 alanda mod.
Bende 3. ye koşmak istiyorum eşitlik saglansın =P[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
bir istanbuldan bir ankaradan seçelim
bir Alexi bi de Dojorel olsun işte
şahane olur bize sürekli dışardaki anılarını felan anlatırlar.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Bencede diablesse olsun mod.Birde boyle alemlere akan gezmedigi yer kalmiyan bir genc daha olsun =)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Mesaj tarihi:
Ay konuyu görünce pek bir mutlu oldum.
Tişkkür ederim.
Bu bölüme Mod atanılanacaksa, Yöneticilerimizin en doğru seçimi yapıcaklarına eminim.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 21 Ocak 2005 11:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
O zaman nickini değiştirsin EvLiya ÇeLebi yapsın :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
bence de olsun ama i$i war gücü var ya zor olmazmi[signature][hline]Msn'de Madder 20.01.2005 15:08'de dedi ki:
"bu ciletiiiiiiiiiiiiiiii
taçsız kral pele,bakenbauer,nadya komanaççi,biricit bardo,ingiltere kraliçesi elizabet, kaleci mıyer*, fenerbahçeli cemil kullandı. hepsi de şöhretini bu cilete borçlu! on saniyede susuz sabunsuz traş!"
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Gereken işlem niye gercekleşmedi anlamadım illa sert mi olmak lazım.rica ettik işte kuvvet kullandırmayın sayın yetkili =P[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
ben aktiflik bakimindan alexi diyorum istanbul icin. hem gezip hem paylasmak onemli bence.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
Bi tane de izmire yapicekseniz mod olabilerem gezmiş görmüşlüğüm var ve hala yaşıyorum :p[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
Mesaj tarihi:
Büyük güç büyük sorumluluk ister:Lol:
Newbie Suckz! Master RuleZ!
*!Elini cebine atar ve yürür*[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
  • Yeni Oluştur...