Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablesse yi moderator isteriz ! isterim,isterler,istiyoruz..

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Sevgili Karakedi, =P

Diab'ın heryeri görmüşlügü var. (Ankara,Istanbul,Antalya )
Konularda aktif göruşler bildirebilicek en uygun üyemiz Diablesse'dir.Her başlıga bir parça olsun katkısı olucagındanda süphemiz yoktur.Zaten moderate gücü gayet yerindedir.
İşin kısası Diablesse moderator olsun lütfen.

Teşekkürler.. =P

/edit
Sabahın 6 sında atmamın sebebi gün içinde Diab'ı yetkili olarak gormek istememizdir.Ona göre hızlandırın işlemleri.. =)
[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.

[Bu mesaj Eternal tarafından 21 Ocak 2005 05:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

diab zaten farklı bi alanda mod deil mi ??[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Ay konuyu görünce pek bir mutlu oldum.
Tişkkür ederim.
Bu bölüme Mod atanılanacaksa, Yöneticilerimizin en doğru seçimi yapıcaklarına eminim.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 21 Ocak 2005 11:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence de olsun ama i$i war gücü var ya zor olmazmi[signature][hline]Msn'de Madder 20.01.2005 15:08'de dedi ki:
"bu ciletiiiiiiiiiiiiiiii
taçsız kral pele,bakenbauer,nadya komanaççi,biricit bardo,ingiltere kraliçesi elizabet, kaleci mıyer*, fenerbahçeli cemil kullandı. hepsi de şöhretini bu cilete borçlu! on saniyede susuz sabunsuz traş!"
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...