Eternal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Sevgili Karakedi, =P Diab'ın heryeri görmüşlügü var. (Ankara,Istanbul,Antalya ) Konularda aktif göruşler bildirebilicek en uygun üyemiz Diablesse'dir.Her başlıga bir parça olsun katkısı olucagındanda süphemiz yoktur.Zaten moderate gücü gayet yerindedir. İşin kısası Diablesse moderator olsun lütfen. Teşekkürler.. =P /edit Sabahın 6 sında atmamın sebebi gün içinde Diab'ı yetkili olarak gormek istememizdir.Ona göre hızlandırın işlemleri.. =) [signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. [Bu mesaj Eternal tarafından 21 Ocak 2005 05:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 diab zaten farklı bi alanda mod deil mi ??[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 olabilir. Bende 2 alanda mod um BonePART the away master da 3 alanda mod. Bende 3. ye koşmak istiyorum eşitlik saglansın =P[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 nasıl yani ?[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bir istanbuldan bir ankaradan seçelim bir Alexi bi de Dojorel olsun işte şahane olur bize sürekli dışardaki anılarını felan anlatırlar.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bencede diablesse olsun mod.Birde boyle alemlere akan gezmedigi yer kalmiyan bir genc daha olsun =)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Ay konuyu görünce pek bir mutlu oldum. Tişkkür ederim. Bu bölüme Mod atanılanacaksa, Yöneticilerimizin en doğru seçimi yapıcaklarına eminim.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 21 Ocak 2005 11:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 O zaman nickini değiştirsin EvLiya ÇeLebi yapsın :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bence de olsun ama i$i war gücü var ya zor olmazmi[signature][hline]Msn'de Madder 20.01.2005 15:08'de dedi ki: "bu ciletiiiiiiiiiiiiiiii taçsız kral pele,bakenbauer,nadya komanaççi,biricit bardo,ingiltere kraliçesi elizabet, kaleci mıyer*, fenerbahçeli cemil kullandı. hepsi de şöhretini bu cilete borçlu! on saniyede susuz sabunsuz traş!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Gereken işlem niye gercekleşmedi anlamadım illa sert mi olmak lazım.rica ettik işte kuvvet kullandırmayın sayın yetkili =P[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Istanbul'a talibim ben.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 dojorel olsun ankara modu[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ben aktiflik bakimindan alexi diyorum istanbul icin. hem gezip hem paylasmak onemli bence.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ben de modüler olmak istiyom![signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bi tane de izmire yapicekseniz mod olabilerem gezmiş görmüşlüğüm var ve hala yaşıyorum :p[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Yauw parası neyse veririk... *elini cebine atar*[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Büyük güç büyük sorumluluk ister:Lol: Newbie Suckz! Master RuleZ! *!Elini cebine atar ve yürür*[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar