undomiel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ya bi fikrim var bilmem ne dersiniz..paticik lan party tarzinda bi paticik bulusmasi yapalim mi ama icki sofrasinda?dostunu icki masasinda tani demisler ya =op herkes bi yer önersin diye buraya actim konuyu..[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ama önceden kiz sayisi bu kdr fazla miydi?[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 olay budur! fizban buna nasıl bir cevap vermeyi planlıorsun??? dumura ugradım bu arada, beklemiordum kesinlikle böyle bir şey[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 benim toplanti mantigim bu deildi.ne $imdi benim okulumdan kimse yok ben kendime ayri tek kisilik masa mi ayirtayim? ama bence güzel bi organisation olacak ve hepiniz egleneceksiniz.gerci daha zaman var.ben 9unda istanbuldayim.o haftasonu olabilir belki de.[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 30 kisi yanyana yürümicez zaten.orda bulusulcak diye dusundum.icki cogu insani ceker,hele nevizade.$ahsen ben aylardir gitmiyorum ve özledimmm.[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 cumadan sonra caminin avluda buluşalım millet. bayanları alır meyhaneye akarız. bi mod başlığı değiştirsin bence + olarak.[signature][hline]playingarena i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 cumadan sonra diil. ya bende orda olmak istiom organizatör benim yaaaaaaaa[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yapılır tabi, hoş dün biz ufak çapta bir içki buluşması yaptık ama bizim ekip zaten yanyana yerdelermiş iki grup karşılaşıp herkesleri aradı bir baktık aa soldan sağa forumsal insanlar nerdeyse, nevizadede yapılaiblir tabiki ama önceden ayarlamak lazım, bugünbile kalabalık çünkü *! evet nevizadeden gelmiştir * bu arada içkili olması daha iyi bence, hepsi olmasa da yeni gelen 18- üyelerimizin hormonal problemleri olabiliyor, derseniz 18+ hpormonal insanlar yok mu? var. Olsun içkili olsun 18+ olsun yapılsın ama gelcek hafta ya da daha sonra yapılsın çünkü ben ankaraya gidiyorum yarın sabah Bu arada dresq, valla sağ sol atm zaten taksimde sen merak etme =P [Bu mesaj Berk tarafından 02 Şubat 2005 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 O zaman ankarada yapariz abi içmek için ank dan kalkip ist e mi gelcem ben yahu komik olur : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 kusura bakma ama onu da sen düzenle,ank.dakiler de toplanin.[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Berk, 02 Şubat 2005 00:23 tarihinde demiş ki: yapılır tabi, hoş dün biz ufak çapta bir içki buluşması yaptık ama bizim ekip zaten yanyana yerdelermiş iki grup karşılaşıp herkesleri aradı bir baktık aa soldan sağa forumsal insanlar nerdeyse, nevizadede yapılaiblir tabiki ama önceden ayarlamak lazım, bugünbile kalabalık çünkü *! evet nevizadeden gelmiştir * bu arada içkili olması daha iyi bence, hepsi olmasa da yeni gelen 18- üyelerimizin hormonal problemleri olabiliyor, derseniz 18+ hpormonal insanlar yok mu? var. Olsun içkili olsun 18+ olsun yapılsın ama gelcek hafta ya da daha sonra yapılsın çünkü ben ankaraya gidiyorum yarın sabah Bu arada dresq, valla sağ sol atm zaten taksimde sen merak etme =P [Bu mesaj Berk tarafından 02 Şubat 2005 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] O gerçekten çok ilginç bi tesadüf oldu. Ben , Berk, Babacum, Urza vb. kesinlikle söyle güzel eglence seklinde içkili bi bulusma yapalim.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: undomiel, 01 Şubat 2005 22:01 tarihinde demiş ki: ama önceden kiz sayisi bu kdr fazla miydi? aslında bişi değişmedi.Eskidende vardı ama kimliklerini gizlerdi son zamanlarda ise onlara gay diye hitap etmeye başladılar :)[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ya 5 kişiden sonrası bayar bu tip aktivitelerde..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: nedanko, 02 Şubat 2005 18:40 tarihinde demiş ki: Ya 5 kişiden sonrası bayar bu tip aktivitelerde.. 6.kisi sen olursan geri dön o zaman töbe töbe ya bölelerine inat yapicam bakin göreceksiniz.[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 boşverin sokakLarı , siz buyurun benim evizademe :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 NOT: davetim hatunLaradır , erkekLer üstüne aLınmazsa sevinirim :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 3 kişide olsa gelirim önemli olan gönüllerin bir olması[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Okul geizisine benzer, içilmez.. İçkiyi 3-5 kişi oturup eğlenmek makara yapmak için içeceksin dertleşmek için içeceksin.. Ha o zaman 5 kişilik gruplar olsun dersen ne anlamı var 50 kişinin gitmesinin. Zaten oyle bir organizasyonda 3-5 kişilik gruplar oluşur.. O zamanda 50 kişi gitmenin bi anlamı yok..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Sanmıyorumki şişe çevirmece gibi 50 kişi yuvarlak olsun birlikte muhabbet çevirsin..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 moralimi usame bin laden bile bozamaz[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 nedankonun dediği bir yer kadar doğru, ama bu demek değil ki herkes sadece tanıdıklarıyla konuşacak, ada buluşmasında ben bir sürü yeni insanla tanışıp muhabbet etmiştim ama ortamda binemkaç senedir tanıdığım ettiğim adamlar da vardı. yapılsın yapılsın, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: undomiel, 02 Şubat 2005 09:57 tarihinde demiş ki: kusura bakma ama onu da sen düzenle,ank.dakiler de toplanin. Sanmiyorum bu organizasyonu gerceklestirebilecegimi. Daha yeniyim aranizda gerci olmayacak diye bir sey yok ama ben isterim ki herkes bir olsun ank ist diye yada ne bilem antalya izmir vs. seklinde ayrimlar gereksiz. Zaten bu bir nevi tanisma kaynasma. Zaten alkolun dosajini ayarlayamayan olursa cildiririm ben : ) Bunun için arkadaslarin dedigi bir nevi dogru ama genede duzenlenebilir. Fakat ortam cok iyi secilmeli. Mekani direk kapatmaliyiz alan genis olmali rahat olmali kanepelerle felan suslenmis bi yer olmali yada sedirli felan yani herkes birbirini rahatca gorebilmeli. Tabi mumkunmu bilmiyorum bildiginiz bir yer varsa bir tarih atarsaniz bir sekilde ayarlar genede gelirim. Cunku buranin bu ortami hosuma gitti : ) Tanismak isterim hepinizle. Zaten okul vs.. gibi problemlerim de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 za[hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 orta kahvenin parca parca mekanları.bi kısmını kapatın derm.ben henuz cok yeni bir uyeyim gonul gelmek ister tabi :) hatta belki bu organizasyon ayarlanana kadaar ohoo :) bakarsınız gelirm.onerim ortakahve.icki olayına girmek bir tanıshma toplantısı icin uygun olmayablir.gunduz toplanılır aksam gitmek isteyenler de suruler halinde taksimin iclerine dogru kayar.KIŞ wakti olmasa derdm limonlu bahce war ya da arsen lupen teras ya da nevizade de cok guzel teraslar kapatılır diye ama gerek kış olması gerek iş yorgunlugunun kafaya wyrması nedeniyle aklıma gelen tek yer :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: undomiel, 01 Şubat 2005 23:19 tarihinde demiş ki: benim toplanti mantigim bu deildi.ne $imdi benim okulumdan kimse yok ben kendime ayri tek kisilik masa mi ayirtayim? ama bence güzel bi organisation olacak ve hepiniz egleneceksiniz.gerci daha zaman var.ben 9unda istanbuldayim.o haftasonu olabilir belki de. hött 9'undan soraki haftasonu benle olcagin için hiçbi organizasyon filam yapamazsin otur oturdugun yerde hrrr :|[signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar